Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare teren constructii Varteju

28000 €  De vanzare
Teren intravilan Varteju-Ilfov zona rezidentiala 697mp Terenul este in suprafata totala de 697,4mp impartit astfel: POT-ul de 30% din suprafata utila permite constuctia unui imobil generos ca desfasurare. De la drumul principal sunt aprox 50m, iar drumul de acces este in curs de amenajare. Terenul se afla aproape de ansamblul rezidential New Residence Magurele iar zona este in plina dezvoltare. In urmatoarea perioada urmeaza sa se construiasca un alt ansamblu de case la aprox. 50m de teren, oferind un potential foarte bun pentru investitie in acest moment. Zona este linistita, neaglomerata si aerisita. Utilitati in zona si in vara urmeaza sa fie finalizate lucrarile la canalizare. Drumurile sunt asfaltate in toata localitatea, exista transport in comun RATB 453 (ruta Ghencea - Magurele - Varteju) sau maxi taxi 303 pe aceeasi ruta. Datorita locatiei, accesul in zona se face prin multiple cai, eliminand astfel problemele de trafic, si anume: - din centura pe str. Bucuresti in apropiere de podul Bragadiru - din Sos. Alexandriei prin Bragadiru pe Sos. Unirii - pe Sos. Bucuresti Magurele, pe ruta depoul Alexandriei - Magurele - Varteju Exista 4 magazine mici in localitate dar si supermarket-uri la 5min. distanta: Lidl, Mega Image, Penny. Chiar in localitate exista o gradinita de stat, un centru de activitati pentru copii cu acces gratuit, un studio privat de activitati pentru copii. In Magurele si Bragadiru sunt cate 1 scoala de si 1 liceu de stat dar si 1 scoala privata in fiecare din aceste orase. Disponibil pentru vizionare oricand. Proprietar persoana fizica cu toate acetele in regula si istoric complet.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 17-03-2023
Vizualizari 1330
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 697 m2
Front stradal: 24 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Varteju.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Varteju. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Varteju.

Este Varteju zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare casa/vila 5 camere Corbeanca Proprietar 370000 €
Vanzare casa/vila 5 camere Corbeanca Corbeanca, Corbeanca , jud. Ilfov

Se oferă spre vânzare o superbă vilă aflată în localitatea Corbeanca, în ansamblul rezidenţial Magnolia, pe strada Laguna Albastră, chiar în spate la Lidl, cu acces facil către soseaua principală cât si aproape de şcoală şi primarie. Vila se vinde complet mobilată şi utilată. Aceasta este racordata la toate utilităţile gaz, curent, apă, cablu şi internet. Vila se află într-un complex de 48 de unităţi, acces privat cu barieră Pentru mai multe detalii vă stau la dispoziţie!

370000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Super Deal! Vila noua in zona de Nord, acces facil Baneasa Mall Dezvoltator 258580 €
Super Deal! Vila noua in zona de Nord, acces facil Baneasa Mall Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

HANN Harmony este un proiect rezidențial elegant, special conceput pentru cei care visează să trăiască într-o adevărată armonie cu ceea ce-i înconjoară. Amplasată pe un teren în suprafață de 36.000 de metri pătrați, în zona de nord a Bucureștiului, prima fază de construcție va fi alcătuită din 124 de vile moderne, cu grădini private spațioase – alături de facilități precum piscine, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii etc. Termenul estimat pentru finalizarea celei dintâi faze fiind stabilit pentru vara lui 2024. Alcătuite de asemenea din două etaje, dar cu o suprafață locuibilă de 144,7 metri pătrați, vilele de tip D sunt potrivite pentru familiile care au nevoie de un spațiu mai amplu. PROJECT MANAGEMENT Când vine vorba de confortul locuirii, știm că acesta depinde, în bună parte, de întreținerea zonelor comune – și nu doar de cea a caselor în sine. PISCINĂ HANN Harmony va avea o piscină semiolimpică, spre încântarea tutror rezidenților. Pentru că ce poate fi mai răcoritor decât o tură bună de înot pe timp de vară? MEDIU NATURAL Am ales soluții de construcții moderne și am reușit, totodată, să integrăm în designul nostru cât de mult posibil din natura înconjurătoare. PLANIFICARE URBANĂ Am decis să dezvoltăm un proiect de case individuale, în loc de clădiri de apartmente – reușind astfel să ușurăm presiunea asupra traficului către și dinspre oraș. TEREN DE TENIS Ca răspuns la dorința tot mai mare a oamenilor de a avea un stil de viață activ, am prevăzut variate opțiuni pentru cei pasionați de sport. Pentru a-ți face o imagine mai cuprinzãtoare asupra a tot ceea ce avem de oferit, programeazã o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzãri!

258580 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Investitie! Vila moderna in Nordul Capitalei cu gradina proprie Dezvoltator 172900 €
Investitie! Vila moderna in Nordul Capitalei cu gradina proprie Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

HANN Harmony este un proiect rezidențial elegant, special conceput pentru cei care visează să trăiască într-o adevărată armonie cu ceea ce-i înconjoară. Amplasată pe un teren în suprafață de 36.000 de metri pătrați, în zona de nord a Bucureștiului, prima fază de construcție va fi alcătuită din 124 de vile moderne, cu grădini private spațioase – alături de facilități precum piscine, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii etc. Termenul estimat pentru finalizarea celei dintâi faze fiind stabilit pentru vara lui 2024. Alcătuite din parter și etaj, vilele de tip C au o suprafață utilă de 100,7 metri pătrați și alcătuite din câte 3 dormitoare și un living, fiind o alegere potrivită pentru familiile mai mari. PROJECT MANAGEMENT Când vine vorba de confortul locuirii, știm că acesta depinde, în bună parte, de întreținerea zonelor comune – și nu doar de cea a caselor în sine. PISCINĂ HANN Harmony va avea o piscină semiolimpică, spre încântarea tutror rezidenților. Pentru că ce poate fi mai răcoritor decât o tură bună de înot pe timp de vară? MEDIU NATURAL Am ales soluții de construcții moderne și am reușit, totodată, să integrăm în designul nostru cât de mult posibil din natura înconjurătoare. PLANIFICARE URBANĂ Am decis să dezvoltăm un proiect de case individuale, în loc de clădiri de apartmente – reușind astfel să ușurăm presiunea asupra traficului către și dinspre oraș. TEREN DE TENIS Ca răspuns la dorința tot mai mare a oamenilor de a avea un stil de viață activ, am prevăzut variate opțiuni pentru cei pasionați de sport. Pentru a-ți face o imagine mai cuprinzãtoare asupra a tot ceea ce avem de oferit, programeazã o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzãri!

172900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
NOU! Vila moderna in zona de Nord a Capitalei, 2 locuri de parcare Dezvoltator 202260 €
NOU! Vila moderna in zona de Nord a Capitalei, 2 locuri de parcare Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

HANN Harmony este un proiect rezidențial elegant, special conceput pentru cei care visează să trăiască într-o adevărată armonie cu ceea ce-i înconjoară. Amplasată pe un teren în suprafață de 36.000 de metri pătrați, în zona de nord a Bucureștiului, prima fază de construcție va fi alcătuită din 124 de vile moderne, cu grădini private spațioase – alături de facilități precum piscine, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii etc. Termenul estimat pentru finalizarea celei dintâi faze fiind stabilit pentru vara lui 2024. Alcătuite din parter și etaj, vilele de tip B se pretează mai bine nevoilor unei familii cu copii. Având o suprafață utilă de 117,6 metri pătrați, 3 dormitoare și un living. PROJECT MANAGEMENT Când vine vorba de confortul locuirii, știm că acesta depinde, în bună parte, de întreținerea zonelor comune – și nu doar de cea a caselor în sine. PISCINĂ HANN Harmony va avea o piscină semiolimpică, spre încântarea tutror rezidenților. Pentru că ce poate fi mai răcoritor decât o tură bună de înot pe timp de vară? MEDIU NATURAL Am ales soluții de construcții moderne și am reușit, totodată, să integrăm în designul nostru cât de mult posibil din natura înconjurătoare. PLANIFICARE URBANĂ Am decis să dezvoltăm un proiect de case individuale, în loc de clădiri de apartmente – reușind astfel să ușurăm presiunea asupra traficului către și dinspre oraș. TEREN DE TENIS Ca răspuns la dorința tot mai mare a oamenilor de a avea un stil de viață activ, am prevăzut variate opțiuni pentru cei pasionați de sport. Pentru a-ți face o imagine mai cuprinzãtoare asupra a tot ceea ce avem de oferit, programeazã o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzãri!

202260 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila moderna, 2 locuri de parcare, 3 bai  in zona de Nord Dezvoltator 154070 €
Vila moderna, 2 locuri de parcare, 3 bai in zona de Nord Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

HANN Harmony este un proiect rezidențial elegant, special conceput pentru cei care visează să trăiască într-o adevărată armonie cu ceea ce-i înconjoară. Amplasată pe un teren în suprafață de 36.000 de metri pătrați, în zona de nord a Bucureștiului, prima fază de construcție va fi alcătuită din 124 de vile moderne, cu grădini private spațioase – alături de facilități precum piscine, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii etc. Termenul estimat pentru finalizarea celei dintâi faze fiind stabilit pentru vara lui 2024. Alcătuite din parter și etaj, vilele de tip A sunt cele mai accesibile unități din cadrul proiectului. Cu suprafețe locuibile începând de la 85,5 de metri pătrați, acestea au câte 2 dormitoare și un living, terase spațioase și, de asemenea, grădini proprii. Specificațiile exacte pentru fiecare proprietate în parte sunt unice. PROJECT MANAGEMENT Când vine vorba de confortul locuirii, știm că acesta depinde, în bună parte, de întreținerea zonelor comune – și nu doar de cea a caselor în sine. PISCINĂ HANN Harmony va avea o piscină semiolimpică, spre încântarea tutror rezidenților. Pentru că ce poate fi mai răcoritor decât o tură bună de înot pe timp de vară? MEDIU NATURAL Am ales soluții de construcții moderne și am reușit, totodată, să integrăm în designul nostru cât de mult posibil din natura înconjurătoare. PLANIFICARE URBANĂ Am decis să dezvoltăm un proiect de case individuale, în loc de clădiri de apartmente – reușind astfel să ușurăm presiunea asupra traficului către și dinspre oraș. TEREN DE TENIS Ca răspuns la dorința tot mai mare a oamenilor de a avea un stil de viață activ, am prevăzut variate opțiuni pentru cei pasionați de sport. Pentru a-ți face o imagine mai cuprinzãtoare asupra a tot ceea ce avem de oferit, programeazã o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzãri!

154070 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament 2 camere Pipera Proprietar 135000 €
Vanzare apartament 2 camere Pipera Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Vanzare apartament 2 camere Pipera DIAMOND RESIDENCE Apartamentul se afla intr-o zona linistita si civilizata din nordul Bucurestiului, in cartierul Pipera, langa padure, intr-un complex rezidential ( doua blocuri de 6 etaje, construit in 2014), cu piscina semiolimpica, doua foisoare, spatiu de joaca pentru copii, spatiu verde, parcare subterana, si paza 24/24. Apartamentul are centrala proprie, si incalzire in pardoseala. Este prevazut cu traseu pentru montarea AC, si fibra optica pentru TV si Internet.

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Super Deal! Vila noua in zona de Nord, acces facil Baneasa Mall Dezvoltator 258580 €
Super Deal! Vila noua in zona de Nord, acces facil Baneasa Mall Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

HANN Harmony este un proiect rezidențial elegant, special conceput pentru cei care visează să trăiască într-o adevărată armonie cu ceea ce-i înconjoară. Amplasată pe un teren în suprafață de 36.000 de metri pătrați, în zona de nord a Bucureștiului, prima fază de construcție va fi alcătuită din 124 de vile moderne, cu grădini private spațioase – alături de facilități precum piscine, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii etc. Termenul estimat pentru finalizarea celei dintâi faze fiind stabilit pentru vara lui 2024. Alcătuite de asemenea din două etaje, dar cu o suprafață locuibilă de 144,7 metri pătrați, vilele de tip D sunt potrivite pentru familiile care au nevoie de un spațiu mai amplu. PROJECT MANAGEMENT Când vine vorba de confortul locuirii, știm că acesta depinde, în bună parte, de întreținerea zonelor comune – și nu doar de cea a caselor în sine. PISCINĂ HANN Harmony va avea o piscină semiolimpică, spre încântarea tutror rezidenților. Pentru că ce poate fi mai răcoritor decât o tură bună de înot pe timp de vară? MEDIU NATURAL Am ales soluții de construcții moderne și am reușit, totodată, să integrăm în designul nostru cât de mult posibil din natura înconjurătoare. PLANIFICARE URBANĂ Am decis să dezvoltăm un proiect de case individuale, în loc de clădiri de apartmente – reușind astfel să ușurăm presiunea asupra traficului către și dinspre oraș. TEREN DE TENIS Ca răspuns la dorința tot mai mare a oamenilor de a avea un stil de viață activ, am prevăzut variate opțiuni pentru cei pasionați de sport. Pentru a-ți face o imagine mai cuprinzãtoare asupra a tot ceea ce avem de oferit, programeazã o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzãri!

258580 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 4 camere Central, Magurele Proprietar 148000 €
Vanzare casa/vila 4 camere Central, Magurele Central, Magurele , jud. Ilfov

Direct Dezvoltator! Casa individuala cu regim de inaltime P+1+M Suprafata totala utila 190mp. Teren 250 mp. Imobilul este situat pe Strada Sigurantei, nr. 5, Oras Magurele, Judetul ilfov, o zona de case in plina dezvoltare imobiliara. Accesul se face pe strazi asfaltate, iar in imediata apropiere se afla supermarketuri, parcuri, unitati spitalicesti, gradinite, scoala primara si liceu. Casa este compartimentata pe parter in felul urmator: hol, vestibul, grup sanitar, camera tehnica, camara, bucatarie, living si dining. Pe etaj avem 3 dormitoare, 2 balcoane, 2 bai si un spatiu de depozitare. Mansarda: aici se poate compartimenta in doua dormitoare si o baie. Utilitatile sun bransate individual pe fiecare casa in parte, acestea beneficiind de apa curenta, canalizare, gaze naturale si electricitate. Imobilul se vinde la cheie cu pardoseli de gresie si parchet, usi interioare, obiecte sanitare, incalzire in pardoseala, centrala proprie. Casa este Pentru detalii suplimentare sau vizionari va stau la dispozitie. Direct Dezvoltator! Fara comision!

148000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila moderna, 2 locuri de parcare, 3 bai  in zona de Nord Dezvoltator 154070 €
Vila moderna, 2 locuri de parcare, 3 bai in zona de Nord Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

HANN Harmony este un proiect rezidențial elegant, special conceput pentru cei care visează să trăiască într-o adevărată armonie cu ceea ce-i înconjoară. Amplasată pe un teren în suprafață de 36.000 de metri pătrați, în zona de nord a Bucureștiului, prima fază de construcție va fi alcătuită din 124 de vile moderne, cu grădini private spațioase – alături de facilități precum piscine, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii etc. Termenul estimat pentru finalizarea celei dintâi faze fiind stabilit pentru vara lui 2024. Alcătuite din parter și etaj, vilele de tip A sunt cele mai accesibile unități din cadrul proiectului. Cu suprafețe locuibile începând de la 85,5 de metri pătrați, acestea au câte 2 dormitoare și un living, terase spațioase și, de asemenea, grădini proprii. Specificațiile exacte pentru fiecare proprietate în parte sunt unice. PROJECT MANAGEMENT Când vine vorba de confortul locuirii, știm că acesta depinde, în bună parte, de întreținerea zonelor comune – și nu doar de cea a caselor în sine. PISCINĂ HANN Harmony va avea o piscină semiolimpică, spre încântarea tutror rezidenților. Pentru că ce poate fi mai răcoritor decât o tură bună de înot pe timp de vară? MEDIU NATURAL Am ales soluții de construcții moderne și am reușit, totodată, să integrăm în designul nostru cât de mult posibil din natura înconjurătoare. PLANIFICARE URBANĂ Am decis să dezvoltăm un proiect de case individuale, în loc de clădiri de apartmente – reușind astfel să ușurăm presiunea asupra traficului către și dinspre oraș. TEREN DE TENIS Ca răspuns la dorința tot mai mare a oamenilor de a avea un stil de viață activ, am prevăzut variate opțiuni pentru cei pasionați de sport. Pentru a-ți face o imagine mai cuprinzãtoare asupra a tot ceea ce avem de oferit, programeazã o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzãri!

154070 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
NOU! Vila moderna in zona de Nord a Capitalei, 2 locuri de parcare Dezvoltator 202260 €
NOU! Vila moderna in zona de Nord a Capitalei, 2 locuri de parcare Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

HANN Harmony este un proiect rezidențial elegant, special conceput pentru cei care visează să trăiască într-o adevărată armonie cu ceea ce-i înconjoară. Amplasată pe un teren în suprafață de 36.000 de metri pătrați, în zona de nord a Bucureștiului, prima fază de construcție va fi alcătuită din 124 de vile moderne, cu grădini private spațioase – alături de facilități precum piscine, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii etc. Termenul estimat pentru finalizarea celei dintâi faze fiind stabilit pentru vara lui 2024. Alcătuite din parter și etaj, vilele de tip B se pretează mai bine nevoilor unei familii cu copii. Având o suprafață utilă de 117,6 metri pătrați, 3 dormitoare și un living. PROJECT MANAGEMENT Când vine vorba de confortul locuirii, știm că acesta depinde, în bună parte, de întreținerea zonelor comune – și nu doar de cea a caselor în sine. PISCINĂ HANN Harmony va avea o piscină semiolimpică, spre încântarea tutror rezidenților. Pentru că ce poate fi mai răcoritor decât o tură bună de înot pe timp de vară? MEDIU NATURAL Am ales soluții de construcții moderne și am reușit, totodată, să integrăm în designul nostru cât de mult posibil din natura înconjurătoare. PLANIFICARE URBANĂ Am decis să dezvoltăm un proiect de case individuale, în loc de clădiri de apartmente – reușind astfel să ușurăm presiunea asupra traficului către și dinspre oraș. TEREN DE TENIS Ca răspuns la dorința tot mai mare a oamenilor de a avea un stil de viață activ, am prevăzut variate opțiuni pentru cei pasionați de sport. Pentru a-ți face o imagine mai cuprinzãtoare asupra a tot ceea ce avem de oferit, programeazã o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzãri!

202260 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Investitie! Vila moderna in Nordul Capitalei cu gradina proprie Dezvoltator 172900 €
Investitie! Vila moderna in Nordul Capitalei cu gradina proprie Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

HANN Harmony este un proiect rezidențial elegant, special conceput pentru cei care visează să trăiască într-o adevărată armonie cu ceea ce-i înconjoară. Amplasată pe un teren în suprafață de 36.000 de metri pătrați, în zona de nord a Bucureștiului, prima fază de construcție va fi alcătuită din 124 de vile moderne, cu grădini private spațioase – alături de facilități precum piscine, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii etc. Termenul estimat pentru finalizarea celei dintâi faze fiind stabilit pentru vara lui 2024. Alcătuite din parter și etaj, vilele de tip C au o suprafață utilă de 100,7 metri pătrați și alcătuite din câte 3 dormitoare și un living, fiind o alegere potrivită pentru familiile mai mari. PROJECT MANAGEMENT Când vine vorba de confortul locuirii, știm că acesta depinde, în bună parte, de întreținerea zonelor comune – și nu doar de cea a caselor în sine. PISCINĂ HANN Harmony va avea o piscină semiolimpică, spre încântarea tutror rezidenților. Pentru că ce poate fi mai răcoritor decât o tură bună de înot pe timp de vară? MEDIU NATURAL Am ales soluții de construcții moderne și am reușit, totodată, să integrăm în designul nostru cât de mult posibil din natura înconjurătoare. PLANIFICARE URBANĂ Am decis să dezvoltăm un proiect de case individuale, în loc de clădiri de apartmente – reușind astfel să ușurăm presiunea asupra traficului către și dinspre oraș. TEREN DE TENIS Ca răspuns la dorința tot mai mare a oamenilor de a avea un stil de viață activ, am prevăzut variate opțiuni pentru cei pasionați de sport. Pentru a-ți face o imagine mai cuprinzãtoare asupra a tot ceea ce avem de oferit, programeazã o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzãri!

172900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila moderna in zona de Nord - Stefanesti de Jos Dezvoltator 154070 €
Vila moderna in zona de Nord - Stefanesti de Jos Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

HANN Harmony este un proiect rezidențial elegant, special conceput pentru cei care visează să trăiască într-o adevărată armonie cu ceea ce-i înconjoară. Amplasată pe un teren în suprafață de 36.000 de metri pătrați, în zona de nord a Bucureștiului, prima fază de construcție va fi alcătuită din 124 de vile moderne, cu grădini private spațioase – alături de facilități precum piscine, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii etc. Termenul estimat pentru finalizarea celei dintâi faze fiind stabilit pentru vara lui 2024. Alcătuite din parter și etaj, vilele de tip A sunt cele mai accesibile unități din cadrul proiectului. Cu suprafețe locuibile începând de la 85,5 de metri pătrați, acestea au câte 2 dormitoare și un living, terase spațioase și, de asemenea, grădini proprii. Specificațiile exacte pentru fiecare proprietate în parte sunt unice. PROJECT MANAGEMENT Când vine vorba de confortul locuirii, știm că acesta depinde, în bună parte, de întreținerea zonelor comune – și nu doar de cea a caselor în sine. PISCINĂ HANN Harmony va avea o piscină semiolimpică, spre încântarea tutror rezidenților. Pentru că ce poate fi mai răcoritor decât o tură bună de înot pe timp de vară? MEDIU NATURAL Am ales soluții de construcții moderne și am reușit, totodată, să integrăm în designul nostru cât de mult posibil din natura înconjurătoare. PLANIFICARE URBANĂ Am decis să dezvoltăm un proiect de case individuale, în loc de clădiri de apartmente – reușind astfel să ușurăm presiunea asupra traficului către și dinspre oraș. TEREN DE TENIS Ca răspuns la dorința tot mai mare a oamenilor de a avea un stil de viață activ, am prevăzut variate opțiuni pentru cei pasionați de sport. Pentru a-ți face o imagine mai cuprinzãtoare asupra a tot ceea ce avem de oferit, programeazã o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzãri!

154070 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
NOU! Vila moderna in zona de Nord a Capitalei Dezvoltator 202260 €
NOU! Vila moderna in zona de Nord a Capitalei Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

HANN Harmony este un proiect rezidențial elegant, special conceput pentru cei care visează să trăiască într-o adevărată armonie cu ceea ce-i înconjoară. Amplasată pe un teren în suprafață de 36.000 de metri pătrați, în zona de nord a Bucureștiului, prima fază de construcție va fi alcătuită din 124 de vile moderne, cu grădini private spațioase – alături de facilități precum piscine, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii etc. Termenul estimat pentru finalizarea celei dintâi faze fiind stabilit pentru vara lui 2024. Alcătuite din parter și etaj, vilele de tip B se pretează mai bine nevoilor unei familii cu copii. Având o suprafață utilă de 117,6 metri pătrați, 3 dormitoare și un living. PROJECT MANAGEMENT Când vine vorba de confortul locuirii, știm că acesta depinde, în bună parte, de întreținerea zonelor comune – și nu doar de cea a caselor în sine. PISCINĂ HANN Harmony va avea o piscină semiolimpică, spre încântarea tutror rezidenților. Pentru că ce poate fi mai răcoritor decât o tură bună de înot pe timp de vară? MEDIU NATURAL Am ales soluții de construcții moderne și am reușit, totodată, să integrăm în designul nostru cât de mult posibil din natura înconjurătoare. PLANIFICARE URBANĂ Am decis să dezvoltăm un proiect de case individuale, în loc de clădiri de apartmente – reușind astfel să ușurăm presiunea asupra traficului către și dinspre oraș. TEREN DE TENIS Ca răspuns la dorința tot mai mare a oamenilor de a avea un stil de viață activ, am prevăzut variate opțiuni pentru cei pasionați de sport. Pentru a-ți face o imagine mai cuprinzãtoare asupra a tot ceea ce avem de oferit, programeazã o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzãri!

202260 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Investitie! Vila moderna in Nordul Capitalei cu gradina proprie Dezvoltator 172900 €
Investitie! Vila moderna in Nordul Capitalei cu gradina proprie Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

HANN Harmony este un proiect rezidențial elegant, special conceput pentru cei care visează să trăiască într-o adevărată armonie cu ceea ce-i înconjoară. Amplasată pe un teren în suprafață de 36.000 de metri pătrați, în zona de nord a Bucureștiului, prima fază de construcție va fi alcătuită din 124 de vile moderne, cu grădini private spațioase – alături de facilități precum piscine, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii etc. Termenul estimat pentru finalizarea celei dintâi faze fiind stabilit pentru vara lui 2024. Alcătuite din parter și etaj, vilele de tip C au o suprafață utilă de 100,7 metri pătrați și alcătuite din câte 3 dormitoare și un living, fiind o alegere potrivită pentru familiile mai mari. PROJECT MANAGEMENT Când vine vorba de confortul locuirii, știm că acesta depinde, în bună parte, de întreținerea zonelor comune – și nu doar de cea a caselor în sine. PISCINĂ HANN Harmony va avea o piscină semiolimpică, spre încântarea tutror rezidenților. Pentru că ce poate fi mai răcoritor decât o tură bună de înot pe timp de vară? MEDIU NATURAL Am ales soluții de construcții moderne și am reușit, totodată, să integrăm în designul nostru cât de mult posibil din natura înconjurătoare. PLANIFICARE URBANĂ Am decis să dezvoltăm un proiect de case individuale, în loc de clădiri de apartmente – reușind astfel să ușurăm presiunea asupra traficului către și dinspre oraș. TEREN DE TENIS Ca răspuns la dorința tot mai mare a oamenilor de a avea un stil de viață activ, am prevăzut variate opțiuni pentru cei pasionați de sport. Pentru a-ți face o imagine mai cuprinzãtoare asupra a tot ceea ce avem de oferit, programeazã o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzãri!

172900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Super Deal! Vila noua in zona de Nord, acces facil Baneasa Mall Dezvoltator 258580 €
Super Deal! Vila noua in zona de Nord, acces facil Baneasa Mall Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

HANN Harmony este un proiect rezidențial elegant, special conceput pentru cei care visează să trăiască într-o adevărată armonie cu ceea ce-i înconjoară. Amplasată pe un teren în suprafață de 36.000 de metri pătrați, în zona de nord a Bucureștiului, prima fază de construcție va fi alcătuită din 124 de vile moderne, cu grădini private spațioase – alături de facilități precum piscine, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii etc. Termenul estimat pentru finalizarea celei dintâi faze fiind stabilit pentru vara lui 2024. Alcătuite de asemenea din două etaje, dar cu o suprafață locuibilă de 144,7 metri pătrați, vilele de tip D sunt potrivite pentru familiile care au nevoie de un spațiu mai amplu. PROJECT MANAGEMENT Când vine vorba de confortul locuirii, știm că acesta depinde, în bună parte, de întreținerea zonelor comune – și nu doar de cea a caselor în sine. PISCINĂ HANN Harmony va avea o piscină semiolimpică, spre încântarea tutror rezidenților. Pentru că ce poate fi mai răcoritor decât o tură bună de înot pe timp de vară? MEDIU NATURAL Am ales soluții de construcții moderne și am reușit, totodată, să integrăm în designul nostru cât de mult posibil din natura înconjurătoare. PLANIFICARE URBANĂ Am decis să dezvoltăm un proiect de case individuale, în loc de clădiri de apartmente – reușind astfel să ușurăm presiunea asupra traficului către și dinspre oraș. TEREN DE TENIS Ca răspuns la dorința tot mai mare a oamenilor de a avea un stil de viață activ, am prevăzut variate opțiuni pentru cei pasionați de sport. Pentru a-ți face o imagine mai cuprinzãtoare asupra a tot ceea ce avem de oferit, programeazã o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzãri!

258580 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de vanzare Bragadiru 45 mp COMISION 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 46700 €
Apartament 2 camere de vanzare Bragadiru 45 mp COMISION 0 Central, Bragadiru , jud. Ilfov

Un apartament de 2 camere de vanzare, potrivit atat pentru locuit cat si pentru investitie datorita pozitiei sale excelente. Este situat pe strada Armistitiului numarul 12, la etajul 2/3, intr-un bloc construit in anul 2014. Aici veti simti caldura unui spatiu intim, dincolo de aglomeratia orasului, dar foarte aproape de toate facilitatile acestuia. Apartamentul are o suprafata totala de 45 mp si cuprinde : -living (14,70 mp) -dormitor (11,49 mp) -bucatarie (7,60 mp) -baie (3,76 mp) -balcon (3,91 mp) -hol (2,13 mp) -hol (1,67 mp) Pentru a vă convinge că acest apartament corespunde nevoilor dumneavoastră, vă așteptăm la vizionare! Veti beneficia de servicii imobiliare profesioniste absolut GRATUIT! -consultanță gratuită cu privire la prețurile reale de piață; -consultanță juridică în domeniul imobiliar (verificarea și pregătirea actelor necesare pentru tranzacție); -consultanță profesionistă cu privire la accesarea unui credit ipotecar; va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. -ajutor pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unui imobil (economisiți timp, nervi și bani). Suntem deschisi la colaborare cu alte agentii si recompensam agentii colaboratori!

46700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa insiruita, Bragadiru, an constr, 2021, Mutare imediata, 4 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 110000 €
Casa insiruita, Bragadiru, an constr, 2021, Mutare imediata, 4 camere Vest, Bragadiru , jud. Ilfov

Amplasata pe Soseaua Alexandriei, la doar 10 minute de Autogara Rahova si Cora Alexandriei, este accesibila atat celor care folosesc mijloacele de transport in comun, cat si celor care utilizeaza masina personala zilnic. Casa insiruita, Parter + 1 Etaj + Mansarda locuibila (avand placa de beton peste etajul 1), o suprafata utila de 115 mp, formata din 4 camere (living/bucatarie + 3 dormitoare), 3 bai cu geam, si se preda finisata (gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, prize, geamuri termopan, centrala termica) , cu curte amenajata 40 mp, si 2 locuri de parcare in fata casei, utilitati individuale (canalizare, apa, gaze, curent) Structura este pe stalpi, cadre si plansee de beton armat, compartimentarea din caramida porotherm cu izolatie exterioara din polistiren de 10 cm grosime, acoperisul din tabla tip Lindab, ferestre termopan Salamander, cu 6 camere si 2 foi de geam iar curtea e imprejmuita cu gard. Complexul rezidential de case dezvoltat in zona Soseaua Alexandriei (Rostar - Celofibrei) la doar 10 minute de Autogara Rahova! Se accepta credit bancar! Comision cumparator 0%!

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Drumul Taberei Prelungire, 3 cam.,  NOU, Liber, 2 bai, mobilat, RATB! Agentie - 0 comision - exclusivitate 135000 €
Drumul Taberei Prelungire, 3 cam., NOU, Liber, 2 bai, mobilat, RATB! Vest, Bragadiru , jud. Ilfov

Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea! Apartament 3 camere, decomandat, suprafata utila totala: 86 mp, etaj 2/6, bloc Nou 2022, orientat catre Est, mutare imediata, bucatarie inchisa de 11 mp, (mobilata si utilata), 2 grupuri sanitare cu dus, balcon generors, inchis in termopan, rulouri exterioare electrice la geamuri, apartamentul dispune de centrala proprie, calorifere otel, contorizare individuala la utilitati, astfel eficientizand cosumul si cheltuieliile lunare de intretine, fara a depinde de termoficarea orasului. Apartamentul dispunde de loc de parcare, individual, la subteran! Finisaje premium: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, usa intrare metalica. Apartamentul se vinde semi-mobilat, mobila de calitate (mobexpert)! Acte disponibile! Se accepta credit! PRET: 135000 EURO COMISION cumparator 0%!

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
TEREN CU AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE, 10.000 MP - 18 VILE, FRONT 90 ML Agentie - 0 comision - exclusivitate 330000 €
TEREN CU AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE, 10.000 MP - 18 VILE, FRONT 90 ML Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

PENTRU DEZVOLTATORI!!! OPORTUNITATE - Teren cu proiect si AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE pentru un complex rezidential de mici dimensiuni, situat intr-o zona in plina dezvoltare pe drumul Balotesti - Tunari. Proiectul este format din 18 vile cochete, cu spatii generoase, arhitectura moderna, curti cu diferite suprafete si facilitati in proiect precum parc si parcare vizitatori. Locatia este una foarte avantajoasa. Zona s-a dezvoltat armonios, strazile sunt asfaltate, cu o banda pe sens, prevazute cu sistem de iluminat stradal si retea de transport public. Utilitatile (gaz, curent electric) sunt situate langa teren. In zona sunt dezvoltate mai multe ansambluri rezidentiale de vile precum; Good Afternoon I-IV, Luna Residence, Good Residence Luna, etc.. COMISION 0% de la cumparator! Esti agent imobiliar si detii in potofoliu potentiali cumparatori pentru aceasta proprietate? Contacteaza-ma si hai sa colaboram pentru tranzactionarea ei. Mihai Marin Manager de proiect

330000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
TEREN CU AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE, 10.000 MP - 18 VILE, FRONT 90 ML Agentie - 0 comision - exclusivitate 330000 €
TEREN CU AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE, 10.000 MP - 18 VILE, FRONT 90 ML Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

PENTRU DEZVOLTATORI!!! OPORTUNITATE - Teren cu proiect si AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE pentru un complex rezidential de mici dimensiuni, situat intr-o zona in plina dezvoltare pe drumul Balotesti - Tunari. Proiectul este format din 18 vile cochete, cu spatii generoase, arhitectura moderna, curti cu diferite suprafete si facilitati in proiect precum parc si parcare vizitatori. Locatia este una foarte avantajoasa. Zona s-a dezvoltat armonios, strazile sunt asfaltate, cu o banda pe sens, prevazute cu sistem de iluminat stradal si retea de transport public. Utilitatile (gaz, curent electric) sunt situate langa teren. In zona sunt dezvoltate mai multe ansambluri rezidentiale de vile precum; Good Afternoon I-IV, Luna Residence, Good Residence Luna, etc.. COMISION 0% de la cumparator! Esti agent imobiliar si detii in potofoliu potentiali cumparatori pentru aceasta proprietate? Contacteaza-ma si hai sa colaboram pentru tranzactionarea ei. Mihai Marin Manager de proiect

330000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren Intravilan de 470 mp in Balotesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 30000 €
Teren Intravilan de 470 mp in Balotesti Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

Terenul se află la 100 de m de strada Privighetorilor, in Balotești, în vecinătatea parcului de agrement Edenland. Drumul este deja cedat, tasat si pietruit. Utilitatile sunt la 50 de metri locatie, prețul este negociabil, iar comisionul pentru dumneavoastră este 0%! Terenul se poate vinde atat ca lot independent, cat si impreuna cu unul din vecinatate, comasat, caz in care pretul pe metru patrat va fi mai mic. Actele sunt la zi și terenul își așteaptă noul proprietar!

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren Intravilan de 450 mp in Balotesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 30000 €
Teren Intravilan de 450 mp in Balotesti Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

Terenul se află la 100 de m de strada Privighetorilor, in Balotești, în vecinătatea parcului de agrement Edenland. Drumul este deja cedat, tasat si pietruit. Utilitatile sunt la 50 de metri locatie, prețul este negociabil, iar comisionul pentru dumneavoastră este 0%! Terenul se poate vinde atat ca lot independent, cat si impreuna cu unul din vecinatate, comasat, caz in care pretul pe metru patrat va fi mai mic. Actele sunt la zi și terenul își așteaptă noul proprietar!

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren Intravilan 600 mp, lângă lac, în Balotești Agentie - 0 comision - exclusivitate 38000 €
Teren Intravilan 600 mp, lângă lac, în Balotești Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

Teren intravilan gata de construit, într-un lot cu deschidere la lac. Cedarea de drum este gata făcută, drumul fiind deja delimitat și tasat cu piatră. Lângă cartierul rezidențial Colina Lac, foarte aproape de Centrul Comercial Corbeanca în care gasiți Supermarketuri (Carrefour, Lidl), Restaurante și FastFood, materiale de construcții, farmacii, electrocasnice, accesul este facil atât din DN1, din Balotești, cât și din Corbeanca. La câteva minute distanță vă puteți relaxa la Therme, iar Aeroportul Internațional H.Coandă este la numai 10 minute de mers cu mașina. Zona este ferită de trafic, așa încât va puteți bucură de liniște, fără claxoane, fără gaze de eșapament. Parcuri de agrement (Edenland), păduri, lacuri, aer curat - toate aceste sunt în imediata vecinătate. Toate acestea cu 0% COMISION! Actele sunt la zi și terenul își așteaptă noul proprietar!

38000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Terenuri de constructii de vanzare, Str. Rascoalei (Pantelimon,IF) Agentie - 0 comision - exclusivitate 30000 €
Terenuri de constructii de vanzare, Str. Rascoalei (Pantelimon,IF) Nord-Est, Pantelimon , jud. Ilfov

Va oferim spre achizitie in exclusivitate 4 loturi de teren intravilan (de constructii) aflate la intersectia dintre Str. Rascoala din 1907 si Aleea Gorj (oras Pantelimom, Ilfov) , rezultate din dezmembrarea unui teren de 5000 mp in 10 loturi. Au ramas de vanzare loturile (1+2), 8 , 9 si 10. Suprafete si preturi: -lotul 8 : 390mp , 30.000 euro; -lotul 9 : 390mp , 31.000 euro; -lotul 10 : 398mp, 35000 euro; -loturile 1+2 : 775,5 mp , 85.500 euro. Loturile 8 si 9 au deschiderea de 25m la Aleea Gorjului. Lotul 10 are deschiderea de 25m la Aleea Gorjului si 16m la un drum perpendicular de servitute. Loturile 1 si 2 se vand impreuna si au deschiderea de 16ml la Str. Rascoalei si 50m la Aleea Gorjului. Drumul de servitute a fost donat Primariei. Terenurile beneficiaza de toate utilitatile: electricitate, apa, canalizare, gaze naturale, chiar si internet(fibra optica). Regimul tehnic, conform P.U.G. : -pentru locuinte P , P+M, P+1 : POT max. 30%. , CUT max 0.6 ; -pentru locuinte P+2, P+1+M : POT max. 30% , CUT max 0.9 . Pentru a vă convinge că aceasta este alegerea potrivita pentru dumneavoastră, vă invitam să programăm împreună o vizionare! Veti beneficia de servicii imobiliare profesioniste, GRATUIT, din partea noastra: - vă oferim consiliere cu privire la prețurile reale de piață; - verificam și pregătim actele necesare pentru tranzacție; - pentru accesarea unui credit ipotecar, vă asigurăm obținerea celei mai convenabile opțiuni finanțare. - vă oferim suport pe întreg procesul de tranzacționare (economisiți timp, stress și bani). Nu comisionam cumparatorii- comision 0% ! Suntem deschiși la colaborare cu toate agentiile imobiliare si recompensam agentii colaboratori! Pentru orice detalii, vă invit să ne contactați!

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Terenuri de constructii de vanzare  Strada Rascoalei Pantelimon IF Agentie - 0 comision - exclusivitate 85500 €
Terenuri de constructii de vanzare Strada Rascoalei Pantelimon IF Nord-Est, Pantelimon , jud. Ilfov

Va oferim spre achizitie in exclusivitate 4 loturi de teren intravilan (de constructii) aflate la intersectia dintre Str. Rascoala din 1907 si Aleea Gorj (oras Pantelimom, Ilfov) , rezultate din dezmembrarea unui teren de 5000 mp in 10 loturi. Au ramas de vanzare loturile (1+2), 8 , 9 si 10. Suprafete si preturi: -loturile 1+2 : 775,5 mp , 85.500 euro; -lotul 8 : 390mp , 30.000 euro; -lotul 9 : 390mp , 31.000 euro; -lotul 10 : 398mp, 35000 euro. Loturile 1 si 2 se vand impreuna si au deschiderea de 16ml la Str. Rascoalei si 50m la Aleea Gorjului. Loturile 8 si 9 au deschiderea de 25m la Aleea Gorjului. Lotul 10 are deschiderea de 25m la Aleea Gorjului si 16m la un drum perpendicular de servitute. Drumul de servitute a fost donat Primariei. Terenurile sunt intre case si beneficiaza de toate utilitatile: electricitate, apa, canalizare, gaze naturale, chiar si internet(fibra optica). Regimul tehnic, conform P.U.G. : -pentru locuinte P , P+M, P+1 : POT max. 30%. , CUT max 0.6 ; -pentru locuinte P+2, P+1+M : POT max. 30% , CUT max 0.9 . Pentru a vă convinge că aceasta este alegerea potrivita pentru dumneavoastră, vă invitam să programăm împreună o vizionare! Veti beneficia de servicii imobiliare profesioniste, GRATUIT, din partea noastra: - vă oferim consiliere cu privire la prețurile reale de piață; - verificam și pregătim actele necesare pentru tranzacție; - pentru accesarea unui credit ipotecar, vă asigurăm obținerea celei mai convenabile opțiuni finanțare. - vă oferim suport pe întreg procesul de tranzacționare (economisiți timp, stress și bani). Nu comisionam cumparatorii- comision 0% ! Suntem deschiși la colaborare cu toate agentiile imobiliare si recompensam agentii colaboratori! Pentru orice detalii, vă invit să ne contactați!

85500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Casa insiruita, Bragadiru, an constr, 2021, Mutare imediata, 4 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 110000 €
Casa insiruita, Bragadiru, an constr, 2021, Mutare imediata, 4 camere Vest, Bragadiru , jud. Ilfov

Amplasata pe Soseaua Alexandriei, la doar 10 minute de Autogara Rahova si Cora Alexandriei, este accesibila atat celor care folosesc mijloacele de transport in comun, cat si celor care utilizeaza masina personala zilnic. Casa insiruita, Parter + 1 Etaj + Mansarda locuibila (avand placa de beton peste etajul 1), o suprafata utila de 115 mp, formata din 4 camere (living/bucatarie + 3 dormitoare), 3 bai cu geam, si se preda finisata (gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, prize, geamuri termopan, centrala termica) , cu curte amenajata 40 mp, si 2 locuri de parcare in fata casei, utilitati individuale (canalizare, apa, gaze, curent) Structura este pe stalpi, cadre si plansee de beton armat, compartimentarea din caramida porotherm cu izolatie exterioara din polistiren de 10 cm grosime, acoperisul din tabla tip Lindab, ferestre termopan Salamander, cu 6 camere si 2 foi de geam iar curtea e imprejmuita cu gard. Complexul rezidential de case dezvoltat in zona Soseaua Alexandriei (Rostar - Celofibrei) la doar 10 minute de Autogara Rahova! Se accepta credit bancar! Comision cumparator 0%!

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cosmopolis I 3 camere I Duplex I Gradina 38 mp I Proprietar Agentie - 0 comision - exclusivitate 118900 €
Cosmopolis I 3 camere I Duplex I Gradina 38 mp I Proprietar Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

Comision 0% Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, tip Duplex, situat in Complex Cosmopolis. Apartamentul este situat intr-un bloc construit in 2019 cu un regim de inaltime P+5. Suprafata totala este una generoasa, de 79 mp, la care se adauga o gradina amenajata (38 mp) si 1 loc de parcare pozitionat chiar in fata proprietatii. Va veti relaxa in gradina acestui Duplex unde este amenajata si o terasa inchisa cu pergola. La etaj, camerele au rulouri exterioare din aluminiu, actionabile prin telecomanda. Confortul termic este asigurat cu centrala proprie a apartamentului si sistemul de incalzire integrat in pardoseala. Se vinde cu bucataria mobilata si utilata. Apartamentul se afla intr-un areal placut al Complexului Cosmopolis, cu acces pentru: Lidl, transport pana la metrou Pipera/Aurel Vlaicu, scoala, cresa, locuri de joaca, piscine exterioare, strip mall. Este asigurata paza non stop. Va asteptam la vizionare!

118900 €

   Apartament

Vezi Detalii
TEREN 13100 MP | INTRAVILAN | LA PADURE | DRUM ASFALTAT Agentie - 0 comision - exclusivitate 288200 €
TEREN 13100 MP | INTRAVILAN | LA PADURE | DRUM ASFALTAT Dascalu, Dascalu , jud. Ilfov

Vindem un teren de 13100 mp, intr-o zona superba cu padure, cu o deschidere de 33 ml la drum asfaltat, cu utilitati la 250 m, internet prin fibra RCS-RDS in fata terenului, ideal pentru lotizare si revanzare sau construire de vile. Proprietarul are nevoie urgenta de lichiditati, de aici si pretul asa bun pentru un teren aflat la padure si la asfalt intr-o zona in care se vand cu mult mai mult. PRET VALABIL 2 SAPTAMANI ! 20.03.2023 -03.04.2023 POT 30% CUT 0.9 P+1+M Suprafata 13100 mp Deschidere 33 mp Ideal pentru locuinte individuale, cuplate sau insiruite, teren de golf, tenis, echitatie, salon de evenimente. Zona este absolut superba ! Pentru detalii sau pozitia terenului nu ezitati sa sunati la primul numar din anunt !

288200 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
TEREN INTRAVILAN | LA PADURE | DRUM ASFALTAT | IDEAL INVESTITIE Agentie - 0 comision - exclusivitate 396000 €
TEREN INTRAVILAN | LA PADURE | DRUM ASFALTAT | IDEAL INVESTITIE Dascalu, Dascalu , jud. Ilfov

Vindem un teren de 16500 mp, intr-o zona superba cu padure, cu o deschidere de 33 ml la drum de exploatare si la 300 m de drum asfaltat, cu utilitati la 550 m, ideal pentru lotizare si revanzare sau construire de vile. Ideal investitite sau constructie de complex rezidential ! POT 30% CUT 0.9 P+1+M Suprafata 16500 mp Deschidere 33 mp Ideal pentru locuinte individuale, cuplate sau insiruite, teren de golf, tenis, echitatie, salon de evenimente. Zona este absolut superba ! Pentru detalii sau pozitia terenului nu ezitati sa sunati la primul numar din anunt !

396000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren intravilan | 15000 mp | Dascalu -Runcu Ideal Investitie Agentie - 0 comision - exclusivitate 450000 €
Teren intravilan | 15000 mp | Dascalu -Runcu Ideal Investitie Dascalu, Dascalu , jud. Ilfov

Vindem un teren cu o suparafata de 15000 mp avand o deschidere de 33 ml, siuat in intravilanul localitatii Dascalu in apropiere de satul Runcu, terenul se afla la strada asfaltata si utilitatile sunt la 180m. Terenul fiind la 9 km de centura Bucuresti si la 18km de centrul Bucurestiului! In zona se construieste Autostrada de centura A0! Zona este una splendida ! Se afla langa padure ! Pot 30% Cut 0.9 P+1+M Ideal investite sau complex rezidential, se potriveste si pentru salon de evenimente, mini golf sau echitatie. Pentru detalii sau vizionare nu ezitati sa ma sunati .

450000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(