Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare terenuri constructii Mures, Paingeni - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare terenuri constructii Mures, Paingeni - 17000 EURO Paingeni, Paingeni , jud. Mures

Radu Moldovan Teren intravilan in Paingeni cu cabana de lemn Mures Paingeni

17000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Mures, Paingeni - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Paingeni - 45000 EURO Paingeni, Paingeni , jud. Mures

Voda Katalin Casa de vanzare in Sat Paingeni , judetul Mures Casa are o suprafata de 115 mp din care 3 camere, baie cu wc,chiuveta,vana, Bucatarie ,camara , hol , pivnita. Intrare din doua parti. Dispune de centrala termica, radiatoare nou noute,fosa septica, proiect gaz nou, hidrofor, boiler electric. In aceeasi curte mai la deal , exista inca o casa , dar mai mica,cu o camera si spatiu de o camara mare. In curte este si o Bucatarie de vara cu un cuptor pe lemne plus anexe gospodaresti. Acestea de mai sus se afla pe o suprafata de 4 ari. Mai sus este o gradina de 9 ari cu drept de folosinta,pe care se afla si pomi fructiferi. Casa se vinde semi-mobilata .

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa Mures, Paingeni - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa Mures, Paingeni - 45000 EURO Paingeni, Paingeni , jud. Mures

Persoana fizica vand casa la Paingeni , zona lacurilor Casa are o suprafata de 115 mp din care 3 camere, baie cu wc,chiuveta,vana, Bucatarie ,camara , hol , pivnita. Intrare din doua parti. Dispune de centrala termica, radiatoare nou noute,fosa septica, proiect gaz nou, hidrofor, boiler electric. In aceeasi curte mai la deal , exista inca o casa , dar mai mica,cu o camera si spatiu de o camara mare. In curte este si o Bucatarie de vara cu un cuptor pe lemne plus anexe gospodaresti. Acestea de mai sus se afla pe o suprafata de 4 ari. Mai sus este o gradina de 9 ari cu drept de folosinta,pe care se afla si pomi fructiferi. Casa se vinde semi-mobilata . Case de vanzare - Paingeni , Case de vanzare - Mures

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Mures, Paingeni - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii Mures, Paingeni - 15000 EURO Paingeni, Paingeni , jud. Mures

simona tiganus Teren de vanzare Teren intravilan in satul Paingeni com Glodeni.Suprafata este de 975 mp, pe teren se afla o cabana din lemn, fantana si fosa septica.Bonus: proiect de casa!

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Mures, Paingeni - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare terenuri constructii Mures, Paingeni - 17000 EURO Paingeni, Paingeni , jud. Mures

Radu Moldovan Teren intravilan in Paingeni cu cabana de lemn Vand teren intravilan 950mp, situat in sat Paingeni com. Glodeni jud. Mures. Terenul se afla in mijlocul satului. Pe teren se gasesc urmatoarele : o cabana din lemn, o mica livada (aproximativ 30 pomi, meri, peri, pruni, ciresi, visini, gutui, piersic, cais si kaki), un nuc (foarte productiv cu nuci care au coaja subtire), vita de vie (soi roze), zmeuris, o fantana cu adancimea de 15 inele (in lunile secetoase cand fantanile din sat secau, in fantana erau minim 9 inele de apa), o fosa septica ecologica (inca nefolosita) si un pod pentru acces nou (din beton armat cu teava corugata in interior pentru drenarea apei). Terenul este in programul e Terra la cadastru, cu toate localizarile GPS facute. Proprietatea este imprejmuita cu plasa de sarma, aplicata pe stalpi de metal ancorati in ciment. Utilitatile (gazul si electricitatea) se afla in fata terenului.Bonus: un proiect complet de casa.

17000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa Mures, Paingeni - 52500 EURO Proprietar 52500 €
Vanzare casa Mures, Paingeni - 52500 EURO Paingeni, Paingeni , jud. Mures

Casa in Paingeni Persoana fizica vand casa cu doua camere Bucatarie,baie copertina inalta pt.patru masini situat in Paingeni. Case de vanzare - Targu-Mures , Case de vanzare - Mures

52500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(