Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Duplex P+1+M, 5 camere 155 mp utili, Sos Alexandriei - Str Libertatii, 450 m STB Agentie - 0 comision - exclusivitate 78000 €
Duplex P+1+M, 5 camere 155 mp utili, Sos Alexandriei - Str Libertatii, 450 m STB Est, Bragadiru , jud. Ilfov

Duplex de vanzare in zona oras Bragadiru - Soseaua Alexandriei - Strada Libertatii, regim inaltime P+1+M, suprafata totala teren 230 mp, suprafata utila 155 mp. Compartimentare parter: living, bucatarie, dormitor, baie cu geam, terasa, etajul 1: 3 dormitoare, 2 bai cu geam si balcon, iar la mansarda: spatiu deschis pe placa din beton armat si acces pe scara din beton. Accesul catre statiile STB se poate face in 5 minute pietonal, linii: 302, R421, R424, N122. PROPRIETATEA SE VINDE SEMIFINISATA, EXACT IN STADIUL IN CARE SE AFLA!!! PRET: 78.000 euro Comision cumparator 0%! Se accepta CREDIT!

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Bragadiru - Cartierul Verde, teren constructii 4 hectare! Agentie - 0 comision - exclusivitate 800000 €
Bragadiru - Cartierul Verde, teren constructii 4 hectare! Bragadiru, Bragadiru , jud. Ilfov

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! BRAGADIRU - CARTIERUL VERDE, TEREN CONSTRUCTII 4 HECTARE! Acces rapid in Soseaua Alexandriei si Soseaua Bucuresti - Magurele, zona de urbanism L2, POT 35%, CUT 1,3. Teren 40.000 mp in zona fara trafic, linistita, cu potential, ideal pentru dezvoltarea unui ansamblu de case insiruite, duplex sau single. Partial afectat de retele de apa si constructii ilegale.

800000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren 557mp Bragadiru / Strada Celofibrei,COMOSION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 35000 €
Teren 557mp Bragadiru / Strada Celofibrei,COMOSION 0% Haliu, Bragadiru , jud. Ilfov

RE/MAX ofera spre vanzare investitorilor imobiliari, dar si persoanelor fizice care doresc sa construiasca casa ideala intr-o zona de vile, cu toate facilitatile ce le ofera zona, teren in suprafata de 557mp (420mp fara drum de servitute) cu deschidere 20 ml. Terenul se preteaza la constructii P+1E+2retras. Terenul se afla situat intr vile, la 950 m de statiile STB. In zona se regasesc supermarketuri,farmacii,McDonalds,Penny,Leroy&Merlin,Lidl,MegaImage, piscina Green Pool Curent electric si gaze la limita terenului.

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(