Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 2 camere Cartierul Latin Prelungirea Ghencea 0 comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 66800 €
Apartament 2 camere Cartierul Latin Prelungirea Ghencea 0 comision Central, Bragadiru , jud. Ilfov

Vă prezint un apartament cu 2 camere care vine cu o serie de caracteristici și facilități moderne, menite să ofere confort și siguranță. Situat in interiorul Cartierului Latin. Acest apartament de 2 camere oferă un interior modern și funcțional, cu multiple upgrade-uri pentru a satisface nevoile tale zilnice. Imobilul are intrerupătoare touch Livolo și priză Livolo USB pentru încărcare în sufragerie, cu ajutorul acestor întrerupătoare tactile și prize USB integrate, poți controla iluminatul și încărca dispozitivele mobile în mod convenabil și elegant. Prize RJ45 în dormitor și sufragerie pentru conectivitatea la internet, există prize RJ45 în dormitor și sufragerie, astfel încât să poți beneficia de o conexiune stabilă și de înaltă viteză pentru dispozitivele tale. Switch-uri multiple pentru comunicații în sufragerie gygabite pentru o rețea de comunicații eficientă, asigurând transferul rapid al datelor între dispozitivele conectate. Apartamentul vine cu două televizoare smart, oferindu-ți acces la o varietate de conținut online și opțiuni de divertisment. Acest apartament cu 2 camere reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută o locuință modernă, sigură și dotată cu facilități de ultimă generație. Apartamentul este echipat cu sistem de iluminat LED, care oferă economie de energie și o atmosferă plăcută în întreaga locuință, ușă antiefracție, sticlă securizată și antifoc în bucătărie, asigurând protecție suplimentară în caz de incendiu, senzor de fum în bucătărie, care detectează fumul și activează o alarmă în caz de pericol, bucătăria este dotată cu un sistem de ventilație eficient, care ajută la eliminarea mirosurilor și menținerea unui mediu proaspăt în timpul gătitului, mașină de spălat vase Bosch 120l aceste electrocasnice de înaltă calitate îți oferă confort și eficiență în sarcinile de zi cu zi. Apartamentul beneficiază de un panou de siguranțe Schneider, care permite gestionarea eficientă a circuitelor electrice și oferă protecție împotriva suprasarcinilor. Pentru siguranța suplimentară a locuinței tale, apartamentul este echipat cu un sistem de alarmă interioară. Apartamentul include o boxă în subsol, oferindu-ti ocazia de a scapa de lucrurile inutile din casa. Categorie energetica A , consum anual specific de energie KWH/M2an 136.61 Indice de emisii echivalent CO2( Kg co/ m2an) 29.798

66800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere de vanzare gata de mutat Bragadiru str Rahova Agentie - 0 comision - exclusivitate 61800 €
Apartament 3 camere de vanzare gata de mutat Bragadiru str Rahova Central, Bragadiru , jud. Ilfov

Am placerea de a va prezenta un apartament tip duplex de 3 camere elegant cu un design atragator, unic situat pe doua nivele etajul 2 +M intr-un imobil de P+2+M modern și linistit, cu putine apartamente si locuri de parcare. Situat la 5min de statiile de STB, strada principala Sos Alexandriei, vis a vis de McDonald's La intrarea în apartament, veți fi întâmpinați de un hol spațios și luminos, care conduce către living și zona de luat masa cu bucatarie Livingul este generos ca dimensiune cu iesire pe balconul inchis de 4 mp, Această cameră este perfectă pentru a vă relaxa în timpul serilor și pentru a primi oaspeți. De-a lungul livingului, veți observa scara interioară, care adaugă un plus de stil și conferă o notă distinctivă apartamentului. Această scară poate fi un element central al designului interior și face legătura între etajul principal și cel superior. Etajul superior găzduiește dormitoarele, ele sunt de dimensiuni mai mici, dar sunt concepute pentru a maximiza utilizarea eficientă a spațiului. Acestea pot servi ca dormitoare personale sau puteți transforma unul dintre ele într-un birou sau o cameră de hobby. De asemenea, aceste camere beneficiază de lumina naturală și de o atmosferă confortabilă. Baia principală este elegantă și modernă, echipată cu toate facilitățile necesare pentru a vă bucura de confortul optim. Spațiul băii este conceput cu atenție pentru a fi practic și estetic plăcut, are geam pentru ventilatie naturala si masina de spalat rufe instalata in spatiul special conceput. În concluzie, acest apartament cu 3 camere cu scară interioară și dormitoare mici, dar cu o suprafață de 64 de metri pătrați, oferă un spațiu confortabil și practic pentru o viață urbană modernă. Cu designul său unic și facilitățile suplimentare disponibile în complexul rezidențial, acest apartament reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un stil de viață rafinat și confortabil. Clasa energetica A; Consum anual specific de energie (kWh/m2): 94.67 ; Indice de emisii echivalent CO2 (KgCO2/m2): 22.32 ; Consum anual specific de energie din surse regenerabile (kWh/m2): 0. Invitam coelgii la colaborare si Oferim Consultanta gratuita petnru credite ipotecare si prima casa!

61800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Drumul Taberei Prelungire, 3 cam.,  NOU, Liber, 2 bai, mobilat, RATB! Agentie - 0 comision - exclusivitate 135000 €
Drumul Taberei Prelungire, 3 cam., NOU, Liber, 2 bai, mobilat, RATB! Vest, Bragadiru , jud. Ilfov

Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea! Apartament 3 camere, decomandat, suprafata utila totala: 86 mp, etaj 2/6, bloc Nou 2022, orientat catre Est, mutare imediata, bucatarie inchisa de 11 mp, (mobilata si utilata), 2 grupuri sanitare cu dus, balcon generors, inchis in termopan, rulouri exterioare electrice la geamuri, apartamentul dispune de centrala proprie, calorifere otel, contorizare individuala la utilitati, astfel eficientizand cosumul si cheltuieliile lunare de intretine, fara a depinde de termoficarea orasului. Apartamentul dispunde de loc de parcare, individual, la subteran! Finisaje premium: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, usa intrare metalica. Apartamentul se vinde semi-mobilat, mobila de calitate (mobexpert)! Acte disponibile! Se accepta credit! PRET: 135000 EURO COMISION cumparator 0%!

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de vanzare Bragadiru 45 mp COMISION 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 46700 €
Apartament 2 camere de vanzare Bragadiru 45 mp COMISION 0 Central, Bragadiru , jud. Ilfov

Un apartament de 2 camere de vanzare, potrivit atat pentru locuit cat si pentru investitie datorita pozitiei sale excelente. Este situat pe strada Armistitiului numarul 12, la etajul 2/3, intr-un bloc construit in anul 2014. Aici veti simti caldura unui spatiu intim, dincolo de aglomeratia orasului, dar foarte aproape de toate facilitatile acestuia. Apartamentul are o suprafata totala de 45 mp si cuprinde : -living (14,70 mp) -dormitor (11,49 mp) -bucatarie (7,60 mp) -baie (3,76 mp) -balcon (3,91 mp) -hol (2,13 mp) -hol (1,67 mp) Pentru a vă convinge că acest apartament corespunde nevoilor dumneavoastră, vă așteptăm la vizionare! Veti beneficia de servicii imobiliare profesioniste absolut GRATUIT! -consultanță gratuită cu privire la prețurile reale de piață; -consultanță juridică în domeniul imobiliar (verificarea și pregătirea actelor necesare pentru tranzacție); -consultanță profesionistă cu privire la accesarea unui credit ipotecar; va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. -ajutor pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unui imobil (economisiți timp, nervi și bani). Suntem deschisi la colaborare cu alte agentii si recompensam agentii colaboratori!

46700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa insiruita, Bragadiru, an constr, 2021, Mutare imediata, 4 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 110000 €
Casa insiruita, Bragadiru, an constr, 2021, Mutare imediata, 4 camere Vest, Bragadiru , jud. Ilfov

Amplasata pe Soseaua Alexandriei, la doar 10 minute de Autogara Rahova si Cora Alexandriei, este accesibila atat celor care folosesc mijloacele de transport in comun, cat si celor care utilizeaza masina personala zilnic. Casa insiruita, Parter + 1 Etaj + Mansarda locuibila (avand placa de beton peste etajul 1), o suprafata utila de 115 mp, formata din 4 camere (living/bucatarie + 3 dormitoare), 3 bai cu geam, si se preda finisata (gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, prize, geamuri termopan, centrala termica) , cu curte amenajata 40 mp, si 2 locuri de parcare in fata casei, utilitati individuale (canalizare, apa, gaze, curent) Structura este pe stalpi, cadre si plansee de beton armat, compartimentarea din caramida porotherm cu izolatie exterioara din polistiren de 10 cm grosime, acoperisul din tabla tip Lindab, ferestre termopan Salamander, cu 6 camere si 2 foi de geam iar curtea e imprejmuita cu gard. Complexul rezidential de case dezvoltat in zona Soseaua Alexandriei (Rostar - Celofibrei) la doar 10 minute de Autogara Rahova! Se accepta credit bancar! Comision cumparator 0%!

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Drumul Taberei Prelungire, 3 cam.,  NOU, Liber, 2 bai, mobilat, RATB! Agentie - 0 comision - exclusivitate 135000 €
Drumul Taberei Prelungire, 3 cam., NOU, Liber, 2 bai, mobilat, RATB! Vest, Bragadiru , jud. Ilfov

Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea! Apartament 3 camere, decomandat, suprafata utila totala: 86 mp, etaj 2/6, bloc Nou 2022, orientat catre Est, mutare imediata, bucatarie inchisa de 11 mp, (mobilata si utilata), 2 grupuri sanitare cu dus, balcon generors, inchis in termopan, rulouri exterioare electrice la geamuri, apartamentul dispune de centrala proprie, calorifere otel, contorizare individuala la utilitati, astfel eficientizand cosumul si cheltuieliile lunare de intretine, fara a depinde de termoficarea orasului. Apartamentul dispunde de loc de parcare, individual, la subteran! Finisaje premium: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, usa intrare metalica. Apartamentul se vinde semi-mobilat, mobila de calitate (mobexpert)! Acte disponibile! Se accepta credit! PRET: 135000 EURO COMISION cumparator 0%!

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Case Vile insiruite Bragadiru, PANOURI SOLARE Agentie - 0 comision - exclusivitate 95000 €
Case Vile insiruite Bragadiru, PANOURI SOLARE Bragadiru, Bragadiru , jud. Ilfov

Cristal Imobiliare va ofera spre vanzare un SUPERB complex de 12 case insiruite in zona Bragadiru strada Crisul Repede, P+1+M+ curte de 50 mp si de 100mp pentru casele care se afla pe lateral, casele contin 3 camere+1 living si 2 bai, IN SUFRAFATA UTILA DE 130MP, complexul beneficiaza de panouri solare, COMISION 0

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(