Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament de inchiriat Bragadiru , Prelungirea Ghencea , 0% comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 370 €
Apartament de inchiriat Bragadiru , Prelungirea Ghencea , 0% comision Central, Bragadiru , jud. Ilfov

DescriereVa propunem spre inchiriere un apartament deosebit compus din 2 camere, mobilat si utilat pentru a crea confortul necesar relaxarii si odihnei. Cele 2 camere sunt spatioase si primitoare, iar suprafata vitrata generoasa ofera un grad ridicat de luminozitate si caldura. Situat la etajul 1,. Racordat la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare, contoare separate. Cablu si internet de mare viteza. Acces securizat in scara blocului – interfon si camere video Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta la numarul din anunt. Disponibil imediat.

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vilă cu 3 camere, Bragadiru, 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 80000 €
Vilă cu 3 camere, Bragadiru, 0% Comision Central, Bragadiru , jud. Ilfov

Vila tip duplex cu 3 camere, curte proprie, 2 dormitoare, 2 bai, pozitionata excelent intr-o zona linistita cu case, pe o strada privata, cu acces usor din Bucuresti prin Soseaua Alexandriei. Se afla amplasata pe strada Iederei, la intrare in Bragadiru, jud. Ilfov La parter se afla: camera de zi, terasa, bucatarie separata, baie; La etaj: 2 dormitoare spatioase si o baie ; Acces rapid spre Sos. Alexandria si Centura Bucuresti. Mijloace de transport in comun aflate in vecinatate: autobuze STB: R421 si R424 si Maxi-Taxi catre Bucuresti. Vila face parte dintr-un ansamblu cu acces privat si drum asfaltat si iluminat. Racordat la toate utilitatile: gaz, curent, apa (put forat), fosa septica. Centrala termica proprie de 24 kw, cu boiler incorporat. Casa este dotata cu dedurizator, prin care instalatiile, electrocasnicele si centrala termica suunt protejate de actiunea calcarului existent in apa. 2 locuri de parcare la interior; In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, centrul comercial nou construit La Strada Mall, magazinul Leroy Merlin, KFC, McDonalds, sali de fitness si bazine de inot, Piscine, SPA, Sauna, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii! Va asteptam cu drag sa pasiti in urmatoarea dumneavoastra locuinta! Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare! Oferim comision colegului colaborator.

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spațiu comercial 58mp de vânzare,  Leroy Merlin, Bragadiru Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Spațiu comercial 58mp de vânzare, Leroy Merlin, Bragadiru Central, Bragadiru , jud. Ilfov

De vanzare spatiu situat la parter, folosit in trecut cu functiunea de magazin alimentar. Amplasat intr-un bloc pe str. Monumentului, Bragadiru Accesul in spatiu este complet separat direct din strada. Imobilul a fost intabulat inca de la finalizarea constructiei cu functiunea de Spatiu Comercial, astfel ca nu este nevoie de acordul asociatiei pentru activitatile economice. Spatiul beneficiaza de vad format in timp, cu trafic pietonal mediu dar cu trafic auto intens. Spatiul are suprafata de 58 mp utili si este compus din 2 camere, hol, grup sanitar, acces secundar din scara blocului si 106mp teren in fata. Imobilul beneficiaza de 3 locuri de parcare in fata blocului, unite, si teren in suprafata totala de 109 mp, acest teren poate fii ingradit. Pentru alte detalii astept telefonul dumneavoastra!

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere,77.67mp , Leroy Merlin Bragadiru, 0% comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Apartament 3 camere,77.67mp , Leroy Merlin Bragadiru, 0% comision Central, Bragadiru , jud. Ilfov

Va prezint un apartament de 3 camere, foarte spatios, mobilat si utilat compllet. Apartamentul se afla intr-un complex nou de blocuri finalizat in martie 2015, in localitatea Bragadiru , strada Monumentului (langa Leroy Merlin) si dispune de 2 locuri de parcare incluse in pret. Anul finalizarii constructiei blocului este 2015. - zona fara inundatii (puteti verifica in orice moment : str Monumentului 8A) - 2 locuri de parcare - etajul 3 din 5 cu lift pana la etajul 4 - aer conditionat - acces in bloc pe baza de cartela - balcon inchis cu geam tripan - statie ratb la intrarea in complex - costuri mici de intretinere (130 - 160 lei / luna) - 200 m pana la gradinta Taramul Fermecat, scoala Art & Fun - parc pentru copii in incinta complexului - magazin alimentar (Mega Image) la intrarea pe strada monumentului -la o strada distanta avem Leroy Merlin, Jysk, Profi, Mega Image, benzinarie Mol, carmangerie, cofetarie, fast food - in apropiere (1 - 2 km) avem Lidl , Kaufland, Pepco, piata Bragadiru, sali fitness, piscina - 300 m pana la Sos. Alexandriei - 1 km pana la centura Bucuresti - strada asfaltata - apartamentul este pozitionat catre rasarit, perfect pentru zilele de vara deoarece dupa ora 13:00 soarele se muta in partea opusa, fiind umbra pana la apus Apartamentul este decomandat, confort 1, cu o suprfata utila de 77.67mp - cabina dus semirotunda 100x100 cm, cadita construita din caramida si placata cu mozaic - 1 balcon in forma de L (o latura de 185 cm latime si o latura de 130 cm latime) - parchet in dormitoare - gresie in restul apartamentului - centrala proprie pe gaz (cost incalzire : in jur de 150 lei) - izolatie cu polistiren - pereti exteriori si interiori din caramida - inaltimea camerelor este de 250 cm Apartamentul se poate vinde mobilat sau nemobilat. Va asteptam cu drag la vizionare. Invit colegii la colaborare.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila P+1 langa parc, Bragadiru Agentie - 0 comision - exclusivitate 130000 €
Vila P+1 langa parc, Bragadiru Bragadiru, Bragadiru , jud. Ilfov

Apulum 94 va propune spre vanzare o vila individuala pe P+1, situata in Bragadiru, in zona Parcului, ferita de traficul intens, la o distanta de aprox. 1km de centrul localitatii. Vila dispune de o curte proprie de 420 mp, dintre care aprox. 350 mp curte libera. Proprietatea este amplasata intr-o zona dezvoltata, intr-un cartier rezidential, cu acces facil spre Bucuresti, mijloacele de transport in comun si imprejurimi. Vila se remarca prin amplasament, constructie si compartimentare. Parterul este format din living, bucatarie hol si baie, etajul avand 3 dormitoare si o baie. Drumul de acces apartine de primarie fiind asflatat si iluminat stradal. Construita in anul 2019 Suprafata Utila: 116 mp, cu o suprafata Construita de: 150 mp. Amprenta casei este de: 75 mp. Curtea libera are o suprafata totala de: 320 mp Suprafata totala teren: 425 mp Deschiderea la drum este de: 15 metri liniari. Parter: -hol 12 mp; - living de 22 mp, -Grup sanitar 4,5 mp; -bucatarie inchisa de 16,5 mp; -casa scarii 5 mp; Etaj -hol 6 mp; -dormitor 17 mp; -dormitor 12 mp; -dormitor 12 mp; -baie 7 mp; -balcon 3 mp; Amplasamentul este in proximitatea Parcului, o zona rezidentiala, remarcandu-se prin liniste, un aer curat fiind aproape de centrul localitatii si de Bucuresti. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz, electricitate, put forat cu hidrofor, fosa septica, tv si internet prin fibra optica. Structura de rezistenta a constructiei este alcatuita din stalpi de beton armat, fundatii continue pe tot perimetrul cladirii si o fundatie izolata sub stalpii centrali. Fundatiile continue sunt alcatuite din stalpi de fundare de 60 si 90 cm latime armate doar la partea inferioara, pe care sprijina grinzile de fundare cu sectiune de 30x70cm. Peste parter avem placa de beton, iar peste etaj planseu de lemn. Inchiderile interioare au o grosime de 15 cm, iar inaltimea camerelor este 2,75m. Acoperisul este tip sarpanta de lemn cu invelitoare de tabla. Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC, de la Gealan prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este metalica. Proprietatea are toate actele la zi, iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un termen scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. Oferim indrumare in vederea obtinerii unui credit bancar catre un profesionist al bancilor colaboratoare: ~~ BCR ~~ ~~ UniCredit ~~ ~~ Alpha Bank ~~

130000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Bragadiru - Cartierul Verde, teren constructii 4 hectare! Agentie - 0 comision - exclusivitate 800000 €
Bragadiru - Cartierul Verde, teren constructii 4 hectare! Bragadiru, Bragadiru , jud. Ilfov

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! BRAGADIRU - CARTIERUL VERDE, TEREN CONSTRUCTII 4 HECTARE! Acces rapid in Soseaua Alexandriei si Soseaua Bucuresti - Magurele, zona de urbanism L2, POT 35%, CUT 1,3. Teren 40.000 mp in zona fara trafic, linistita, cu potential, ideal pentru dezvoltarea unui ansamblu de case insiruite, duplex sau single. Partial afectat de retele de apa si constructii ilegale.

800000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(