Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Ateneu  - 6500 EURO lunar Proprietar 6500 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Ateneu - 6500 EURO lunar Ateneu, Bucuresti

legalmgm Romana, Hilton, Ateneu, Lido, ultracentral, pietonal, monden (bar Chocolat-restaurant Caju) 6500 RON Ultracentral Romana, Ateneul Roman Hotel Ahtenee-Hilton, Hotel Lido, Episcopiei (bar Chocolat - restaurant Cajal). Zona pietonala, turistica si mondena, cu hoteluri 5*, baruri si restaurante de lux, frecventata de numerosi expati si turisti. Spatiu 120 mp pretabil: Boutique-Showroom-Comert Birouri Firma Rezidential. Etaj 1 din 5. Ap. 6 camere + 2 Bucatarii + 2 Bai + 2 WC. Camere mari, luminoase. Ferestre mari spre o piateta cu expunere publicitara si doua strazi adiacente cu circulatie intensa. Renovat: Ferestre duble lemn +PVC+Termopan, centrala termica, usa metralica. Se poate imbunatatii si sau recompartimenta in functie de destinatie. Apartamentul se gaseste la Etajul 1 din 5 intr-un bloc mixt (rezidential-firme) situat pe aliniamentul strazii, cu regim de inaltime: Parter comercial + 5 nivele, cu structura de rezistenta realizata din zidarie portanta si beton armat, plansee din beton, acoperis cu sarpanta din lemn, invelitoare cu tabla.Blocul are o intrare frumoasa, cu scara de marmura si ascensor. Acces la o parcare publica (vezi foto). inchiriere pe termen lung. Contract inchiriere autentificat ANAF. Chiria : 6500 RON luna. Nu se aplica TVA

6500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  hoteluri/pensiuni Bucuresti, Ateneu  - 6500 EURO lunar Proprietar 6500 €
Inchiriere hoteluri/pensiuni Bucuresti, Ateneu - 6500 EURO lunar Ateneu, Bucuresti

legalmgm Romana, Hilton, Ateneu, Lido, ultracentral, pietonal, monden (bar Chocolat-restaurant Caju) 6500 RON Bucuresti Sector 1

6500 €

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(