Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament cu 2 camere de vânzare în zona Eroii Revolutiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 72000 €
Apartament cu 2 camere de vânzare în zona Eroii Revolutiei Eroii Revolutiei, Bucuresti

Va prezint un apartament de 2 camere finisat modern. Apartamentul este pozitionat la 10 minute de mers de Parcul Carol si Parcul Tineretului Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, a fost renovat in anul 2018. Zona este facila, se ajunge rapid in centrul orasului, in apropiere sunt statii STB, Tramvai, Metrou Eroii Revolutiei, Gradinite, Scoli Pentru achizitionarea acestei proprietati nu se percepe comision de la cumparator. Clasa energetica B Consumul anual specific de energie kWh/m2an - 147.93 Indice de emisii echivalent CO2 kgCo2/m2an - 31.44 Consumul anual specific de energie din surse neregenerabile kwh/m2an - 0

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Duplex 5 camere | Terasa Rooftop | Brancoveanu - Metrou la 4 min Agentie - 0 comision - exclusivitate 179900 €
Duplex 5 camere | Terasa Rooftop | Brancoveanu - Metrou la 4 min Eroii Revolutiei, Bucuresti

Oferta exclusiva ! Va prezentam un duplex cu 5 camere in vila cu terasa rooftop , situat la etajul 2 si mansarda din S+ P + 2+M, cu o suprafata utila de 180 mp + 30mp terasa si 2 balcoane insumand 16 mp, vedere mixta, construita in 2013. Utilitati generale : gaze naturale, apa curenta , curent electric trifazat, canalizare. Zona Brancoveanu - 4 minute de Metrou Eroii Revolutiei. S.utila 180mp Terasa 30 mp 2 balcoane 16 mp Apartamentul se situeaza pe ultimele 2 etaje, iar in bloc mai sunt doar 2 apartamente cate 1 apartament pe etaj. ( doar 3 apartamente in total ) Toate actele pregatite ! Autorizatii, proces verbal de predare, cadastru, dezmembrare, acte de proprietate, documentatie tehnica, poze din constructie. Consum foarte mic la apa calda si incalzire ! ( panouri solare ) Dotat cu panouri solare, centrala termica in condensatie 35kw ( Viessmann), boier 300litrii ( Viessmann), sistem de automatizare ( consum redus la gaze), filtru apa curenta, statie de pompare in caz de penurie de apa. Finisaje: termopane ( Germania - Trocal ), granit, usi interioare ( Germania ), vopsea lavabila, parchet de 8mm, balcoane inchise cu termopan, jaluzele de aluminium, obiecte sanitare poloneze ( cabina de dus si cada KOLO ) , baterii chiuveta si wc ( Grohe si Geberit). Instalatii : Instalatie sanitara realizata exclusiv din cupru si instalatie electric cu fir de cupru, statie de pompare cu 2 rezervoare de 1000 litrii la subsol in caz de penurie de apa in Bucuresti. Constructie : - Strucutura generala din stalpi de beton in T , grinzi si plansee de beton, cu inchideri din caramida la interior si la exterior , subsol tip monolit, placat la exterior cu polistiren de 10cm cu densitate 100. Subsol tip monolit : pereti dublii, doua cofrage, doua armaturi, beton impermeabil , polisitiren extrudat, carton bitumat in 2 straturi montat in crucis. Parter : polistiren extrudat si placa de beton cu armatura, stalpi de beton in T armate cu fier si grinzi de beton armate cu fier. Acoperis si terasa : Tabla Lindab, izolatie termica cu vata minerala 12cm, membrana hidroizolatie, jgiaburi conectate la canalizare, polisitiren extrudat si carton bitumat la terasa. In zona : scoli , gradinite, magazine : Mega Image, Carrefour, sali de sport, benzinarii, institutii bancare, transport in comun la 2 minute, Metrou Eroii Revolutiei la 3 minute, spital . Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon.

179900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(