Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare apartament 2 camere Eroii Revolutiei, Bucuresti Proprietar 68500 €
Vanzare apartament 2 camere Eroii Revolutiei, Bucuresti Eroii Revolutiei, Bucuresti

Proprietar, ofer la vanzare apartament elegant, 2 camere, decomandat, et.5/7, situat pe str. Sura Mare, vedere City Mall, renovat, balcon inchis, termopan, parchet, aer conditionat, izolat termic, mobilat, debara, baie cu geam. Acces usor si rapid la metrou (Eroii Revolutiei), tramvai si autobuz, parcare supraterana. Imobilul este amplasat intr-o zona verde, langa parcurile Tineretului si Carol. Se preteaza excelent atat pentru locuit, cat si ca sediu de firma, birou notarial, cabinet stomatologic etc. Pret 68.500 euro. Pentru a programa o vizionare, va rog sa sunati la 0787.822.100!

68500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Duplex | 5 camere | dispus pe 2 etaje | Zona Eroii Revolutiei | Terasa rooftop 30mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 194900 €
Duplex | 5 camere | dispus pe 2 etaje | Zona Eroii Revolutiei | Terasa rooftop 30mp Eroii Revolutiei, Bucuresti

Oferta exclusiva ! Va prezentam un duplex cu 5 camere in vila , situat la etajul 2 si mansarda din S+ P + 2 + M, cu o suprafata utila de 226 mp, vedere mixta, construita in 2013. Utilitati generale : gaze naturale, apa curenta , curent electric trifazat, canalizare. Toate actele pregatite ! Autorizatii, proces verbal de predare, cadastru, dezmembrare, acte de proprietate, documentatie tehnica, poze din constructie. Consum foarte mic la apa calda si incalzire ! ( panouri solare ) Dotat cu panouri solare, centrala termica in condensatie 35kw ( Viessmann), boier 300litrii ( Viessmann), sistem de automatizare ( consum redus la gaze), filtru apa curenta, statie de pompare in caz de penurie de apa. Finisaje: termopane ( Germania - Trocal ), granit, usi interioare ( Germania ), vopsea lavabila, parchet de 8mm, balcoane inchise cu termopan, jaluzele de aluminium, obiecte sanitare poloneze ( cabina de dus si cada KOLO ) , baterii chiuveta si wc ( Grohe si Geberit). Instalatii : Instalatie sanitara realizata exclusiv din cupru si instalatie electric cu fir de cupru, statie de pompare cu 2 rezervoare de 1000 litrii la subsol in caz de penurie de apa in Bucuresti. Constructie : - Strucutura generala din stalpi de beton in T , grinzi si plansee de beton, cu inchideri din caramida la interior si la exterior , subsol tip monolit, placat la exterior cu polistiren de 10cm cu densitate 100. Subsol tip monolit : pereti dublii, doua cofrage, doua armaturi, beton impermeabil , polisitiren extrudat, carton bitumat in 2 straturi montat in crucis. Parter : polistiren extrudat si placa de beton cu armatura, stalpi de beton in T armate cu fier si grinzi de beton armate cu fier. Acoperis si terasa : Tabla Lindab, izolatie termica cu vata minerala 12cm, membrana hidroizolatie, jgiaburi conectate la canalizare, polisitiren extrudat si carton bitumat la terasa. In zona : scoli , gradinite, magazine : Mega Image, Carrefour, sali de sport, benzinarii, institutii bancare, transport in comun la 2 minute, Metrou Eroii Revolutiei la 3 minute, spital . 1 LOC DE PARCARE IN CURTE INCLUS IN PRET ! Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon.

194900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa de vanzare la curte Eroii Revolutiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 70000 €
Casa de vanzare la curte Eroii Revolutiei Eroii Revolutiei, Bucuresti

Casa de vanzare in zona Eroii Revolutiei, la doar 8 minute de metrou Eroii Revolutiei, intr-o zona de case foarte linistita, cu 2 camere semidecomandate, baie, bucatarie, o camara separata de casa de 20 mp care poate fi transformata in bucatarie de vara, veranda plus un hol spatios de 8 mp plus o pivnita de 12mp. Suprafata utila (fara camara) de 67 mp. Casa are pod pod pe toata lungimea casei. Curtea este impartita cu alti 2 locatari foarte linistiti. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, termopan. Casa este construita din caramida pe cadre de beton armat, este reabilitata termic, incalzirea se face cu centrala termica proprie pe gaz, aer conditionat. Casa este mobilata si utilata complet. Nu necesita investitii! Usor negociabil.

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Duplex 2 etaje | 5 camere | Terasa rooftop 30 mp | Zona Eroii Revolutiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 194900 €
Duplex 2 etaje | 5 camere | Terasa rooftop 30 mp | Zona Eroii Revolutiei Eroii Revolutiei, Bucuresti

Oferta exclusiva ! Va prezentam un duplex cu 6 camere in vila , situat la etajul 2 si mansarda din S+ P + 2 + M, cu o suprafata utila de 226 mp, vedere mixta, construita in 2013. Utilitati generale : gaze naturale, apa curenta , curent electric trifazat, canalizare. Toate actele pregatite ! Autorizatii, proces verbal de predare, cadastru, dezmembrare, acte de proprietate, documentatie tehnica, poze din constructie. Consum foarte mic la apa calda si incalzire ! ( panouri solare ) Dotat cu panouri solare, centrala termica in condensatie 35kw ( Viessmann), boier 300litrii ( Viessmann), sistem de automatizare ( consum redus la gaze), filtru apa curenta, statie de pompare in caz de penurie de apa. Finisaje: termopane ( Germania - Trocal ), granit, usi interioare ( Germania ), vopsea lavabila, parchet de 8mm, balcoane inchise cu termopan, jaluzele de aluminium, obiecte sanitare poloneze ( cabina de dus si cada KOLO ) , baterii chiuveta si wc ( Grohe si Geberit). Instalatii : Instalatie sanitara realizata exclusiv din cupru si instalatie electric cu fir de cupru, statie de pompare cu 2 rezervoare de 1000 litrii la subsol in caz de penurie de apa in Bucuresti. Constructie : - Strucutura generala din stalpi de beton in T , grinzi si plansee de beton, cu inchideri din caramida la interior si la exterior , subsol tip monolit, placat la exterior cu polistiren de 10cm cu densitate 100. Subsol tip monolit : pereti dublii, doua cofrage, doua armaturi, beton impermeabil , polisitiren extrudat, carton bitumat in 2 straturi montat in crucis. Parter : polistiren extrudat si placa de beton cu armatura, stalpi de beton in T armate cu fier si grinzi de beton armate cu fier. Acoperis si terasa : Tabla Lindab, izolatie termica cu vata minerala 12cm, membrana hidroizolatie, jgiaburi conectate la canalizare, polisitiren extrudat si carton bitumat la terasa. In zona : scoli , gradinite, magazine : Mega Image, Carrefour, sali de sport, benzinarii, institutii bancare, transport in comun la 2 minute, Metrou Eroii Revolutiei la 3 minute, spital . 1 LOC DE PARCARE IN CURTE INCLUS IN PRET ! Posibilitate montare lift hidraulic ! ( costul acestui tip de ascensor este in jur de 10285e ) Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon.

194900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 201 mp Bucuresti, Eroii Revolutiei - 75000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Vanzare terenuri constructii 201 mp Bucuresti, Eroii Revolutiei - 75000 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

Coldwell Banker Banu Manta Va propune spre vanzare un teren cu suprafata de 201 mp si deschidere 8.75 m. Terenul este pretabil pentru constructia unei case-vile. Pe teren se afla o casa demolabila cu amprenta de 40 mp.

75000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Duplex 2 etaje | 5 camere | Terasa rooftop 30 mp | Zona Eroii Revolutiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 194900 €
Duplex 2 etaje | 5 camere | Terasa rooftop 30 mp | Zona Eroii Revolutiei Eroii Revolutiei, Bucuresti

Oferta exclusiva ! Va prezentam un duplex cu 6 camere in vila , situat la etajul 2 si mansarda din S+ P + 2 + M, cu o suprafata utila de 226 mp, vedere mixta, construita in 2013. Utilitati generale : gaze naturale, apa curenta , curent electric trifazat, canalizare. Toate actele pregatite ! Autorizatii, proces verbal de predare, cadastru, dezmembrare, acte de proprietate, documentatie tehnica, poze din constructie. Consum foarte mic la apa calda si incalzire ! ( panouri solare ) Dotat cu panouri solare, centrala termica in condensatie 35kw ( Viessmann), boier 300litrii ( Viessmann), sistem de automatizare ( consum redus la gaze), filtru apa curenta, statie de pompare in caz de penurie de apa. Finisaje: termopane ( Germania - Trocal ), granit, usi interioare ( Germania ), vopsea lavabila, parchet de 8mm, balcoane inchise cu termopan, jaluzele de aluminium, obiecte sanitare poloneze ( cabina de dus si cada KOLO ) , baterii chiuveta si wc ( Grohe si Geberit). Instalatii : Instalatie sanitara realizata exclusiv din cupru si instalatie electric cu fir de cupru, statie de pompare cu 2 rezervoare de 1000 litrii la subsol in caz de penurie de apa in Bucuresti. Constructie : - Strucutura generala din stalpi de beton in T , grinzi si plansee de beton, cu inchideri din caramida la interior si la exterior , subsol tip monolit, placat la exterior cu polistiren de 10cm cu densitate 100. Subsol tip monolit : pereti dublii, doua cofrage, doua armaturi, beton impermeabil , polisitiren extrudat, carton bitumat in 2 straturi montat in crucis. Parter : polistiren extrudat si placa de beton cu armatura, stalpi de beton in T armate cu fier si grinzi de beton armate cu fier. Acoperis si terasa : Tabla Lindab, izolatie termica cu vata minerala 12cm, membrana hidroizolatie, jgiaburi conectate la canalizare, polisitiren extrudat si carton bitumat la terasa. In zona : scoli , gradinite, magazine : Mega Image, Carrefour, sali de sport, benzinarii, institutii bancare, transport in comun la 2 minute, Metrou Eroii Revolutiei la 3 minute, spital . 1 LOC DE PARCARE IN CURTE INCLUS IN PRET ! Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon.

194900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Duplex 2 etaje | 5 camere | Terasa rooftop 30 mp | Zona Eroii Revolutiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 198699 €
Duplex 2 etaje | 5 camere | Terasa rooftop 30 mp | Zona Eroii Revolutiei Eroii Revolutiei, Bucuresti

Oferta exclusiva ! Va prezentam un duplex cu 6 camere in vila , situat la etajul 2 si mansarda din S+ P + 2 + M, cu o suprafata utila de 226 mp, vedere mixta, construita in 2013. Utilitati generale : gaze naturale, apa curenta , curent electric trifazat, canalizare. Toate actele pregatite ! Autorizatii, proces verbal de predare, cadastru, dezmembrare, acte de proprietate, documentatie tehnica, poze din constructie. Consum foarte mic la apa calda si incalzire ! ( panouri solare ) Dotat cu panouri solare, centrala termica in condensatie 35kw ( Viessmann), boier 300litrii ( Viessmann), sistem de automatizare ( consum redus la gaze), filtru apa curenta, statie de pompare in caz de penurie de apa. Finisaje: termopane ( Germania - Trocal ), granit, usi interioare ( Germania ), vopsea lavabila, parchet de 8mm, balcoane inchise cu termopan, jaluzele de aluminium, obiecte sanitare poloneze ( cabina de dus si cada KOLO ) , baterii chiuveta si wc ( Grohe si Geberit). Instalatii : Instalatie sanitara realizata exclusiv din cupru si instalatie electric cu fir de cupru, statie de pompare cu 2 rezervoare de 1000 litrii la subsol in caz de penurie de apa in Bucuresti. Constructie : - Strucutura generala din stalpi de beton in T , grinzi si plansee de beton, cu inchideri din caramida la interior si la exterior , subsol tip monolit, placat la exterior cu polistiren de 10cm cu densitate 100. Subsol tip monolit : pereti dublii, doua cofrage, doua armaturi, beton impermeabil , polisitiren extrudat, carton bitumat in 2 straturi montat in crucis. Parter : polistiren extrudat si placa de beton cu armatura, stalpi de beton in T armate cu fier si grinzi de beton armate cu fier. Acoperis si terasa : Tabla Lindab, izolatie termica cu vata minerala 12cm, membrana hidroizolatie, jgiaburi conectate la canalizare, polisitiren extrudat si carton bitumat la terasa. In zona : scoli , gradinite, magazine : Mega Image, Carrefour, sali de sport, benzinarii, institutii bancare, transport in comun la 2 minute, Metrou Eroii Revolutiei la 3 minute, spital . 1 LOC DE PARCARE IN CURTE INCLUS IN PRET ! Posibilitate montare lift hidraulic ! ( costul acestui tip de ascensor este in jur de 10285e ) Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon.

198699 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 201 mp Bucuresti, Eroii Revolutiei - 75000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Vanzare terenuri constructii 201 mp Bucuresti, Eroii Revolutiei - 75000 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

Coldwell Banker Banu Manta Va propune spre vanzare un teren cu suprafata de 201 mp si deschidere 8.75 m. Terenul este pretabil pentru constructia unei case-vile. Pe teren se afla o casa demolabila cu amprenta de 40 mp.

75000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Exclusiv ! Duplex 6 camere | DEOSEBIT | Zona Eroii Revolutiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 199000 €
Exclusiv ! Duplex 6 camere | DEOSEBIT | Zona Eroii Revolutiei Eroii Revolutiei, Bucuresti

Oferta exclusiva ! Va prezentam un duplex cu 6 camere in vila , situat la etajul 2 si mansarda din S+ P + 2 + M, cu o suprafata utila de 226 mp, vedere mixta, construita in 2013. Utilitati generale : gaze naturale, apa curenta , curent electric trifazat, canalizare. Toate actele pregatite ! Autorizatii, proces verbal de predare, cadastru, dezmembrare, acte de proprietate, documentatie tehnica, poze din constructie. Consum foarte mic la apa calda si incalzire ! ( panouri solare ) Dotat cu panouri solare, centrala termica in condensatie 35kw ( Viessmann), boier 300litrii ( Viessmann), sistem de automatizare ( consum redus la gaze), filtru apa curenta, statie de pompare in caz de penurie de apa. Finisaje: termopane ( Germania - Trocal ), granit, usi interioare ( Germania ), vopsea lavabila, parchet de 8mm, balcoane inchise cu termopan, jaluzele de aluminium, obiecte sanitare poloneze ( cabina de dus si cada KOLO ) , baterii chiuveta si wc ( Grohe si Geberit). Instalatii : Instalatie sanitara realizata exclusiv din cupru si instalatie electric cu fir de cupru, statie de pompare cu 2 rezervoare de 1000 litrii la subsol in caz de penurie de apa in Bucuresti. Constructie : - Strucutura generala din stalpi de beton in T , grinzi si plansee de beton, cu inchideri din caramida la interior si la exterior , subsol tip monolit, placat la exterior cu polistiren de 10cm cu densitate 100. Subsol tip monolit : pereti dublii, doua cofrage, doua armaturi, beton impermeabil , polisitiren extrudat, carton bitumat in 2 straturi montat in crucis. Parter : polistiren extrudat si placa de beton cu armatura, stalpi de beton in T armate cu fier si grinzi de beton armate cu fier. Acoperis si terasa : Tabla Lindab, izolatie termica cu vata minerala 12cm, membrana hidroizolatie, jgiaburi conectate la canalizare, polisitiren extrudat si carton bitumat la terasa. In zona : scoli , gradinite, magazine : Mega Image, Carrefour, sali de sport, benzinarii, institutii bancare, transport in comun la 2 minute, Metrou Eroii Revolutiei la 3 minute, spital . 1 LOC DE PARCARE IN CURTE INCLUS IN PRET ! Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon.

199000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Pieptanari - Eroii Revolutiei, singur curte, dubla deschidere, stradal Agentie - 0 comision - exclusivitate 105000 €
Pieptanari - Eroii Revolutiei, singur curte, dubla deschidere, stradal Eroii Revolutiei, Bucuresti

Imobil foarte bine pozitionat, cu deschidere la bd Pieptanari si la o strada adiacenta, avand potential comercial sau rezidential. Sunt necesare investitii pentru a o aduce la standardul actual, dar poate fi usor adaptata.

105000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Eroii Revolutiei - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Eroii Revolutiei - 250 EURO lunar Eroii Revolutiei, Bucuresti

Proprietar inchiriez garsoniera P/8 ,decomandata ,utilata si mobilata la 5 min.de statia de metrou Eroii Revolutiei.Aragaz,frigider,masina de spalat,usa metalica,gratii,termopane,gresie,faianta,parchet apometre,repartitoare caldura.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 400 EURO lunar Eroii Revolutiei, Bucuresti

Proprietar, inchiriez apartament situat in zona City Offices (fostul CITY Mall), la 5 min de metrou Eroii Revolutiei si 10 min de Brancoveanu aproape de Parcul Oraselul Copiilor, Tineretului si Carol, acces RATB 1 min. Mobilat si utilat. Proaspat zugravit. Loc de parcare platit. Carrefour Market si World Class in fata blocului. Mega Image la 3 min de mers pe jos. Lotus Sport la 2 minute de mers pe jos. Bloc renovat interior, foarte linistit. Mobilat si utilat modern: aragaz, masina de spalat, frigider, aer conditionat, TV. Disponibil imediat. Se achita 1 luna chirie + 1 luna garantie.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Eroii Revolutiei - 24900 EURO Proprietar 24900 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Eroii Revolutiei - 24900 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

Garsoniera ,bloc 2014 ,4/4 , panorama deosebita , verdeata, acces rapid la metrou eroii revolutiei max 10 min ,mijloace de transport langa bloc 150 m (139; 141 ;323; 220; 8; 23) blocul este la sosea intre case.In apropiere Oraselul Copiilor, Parcul Carol ,P -ta Progresul ,farmacii, mega image ,etc Zona biserica Toporasi. Super pret ,zona linistita.

24900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 280 EURO lunar Proprietar 50000 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 280 EURO lunar Eroii Revolutiei, Bucuresti

Inchiriez Apartament 2 camere Sos. Giurgiului- Piata Progresul, decomandat, etaj 7/7. Blocul este situat la 2 min de Piata Progresul, in apropierea statiilor de metrou Eroii Revolutiei si Brancoveanu. Zona foarte linistita cu multa verdeata si parculet amenajat atat in fata cat si in spatele blocului. Apartamentul beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri: izolare termica, rulouri exterioare, usa metalica, ferestre cu geam termopan. Caracteristici: - nr. camere: 2 - compartimentare: decomandat - nr. balcoane: 1 (inchis cu geam termopan) - nr. debarale: 2  - geam baie: da - ferestre: termopan Apartamentul se inchiriaza complet mobilat. Rog agentii imobiliari/agentiile sa nu ma contacteze!

50000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 175000 EURO Proprietar 175000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 175000 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

Apartament 4 camere, etaj 3/8 ,97mp,gresie,faianta,ferestre termopan,2 balcoane,2 bai, bloc anvelopat recent,loc parcare. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente

175000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Eroii Revolutiei - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Eroii Revolutiei - 20000 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

Garsoniera de vinzare -Strada USURELU ION, CAP. Nr. 14 Bl. M2,Sc.1 Ap. 10 BUCURESTI Cu finisari( geam termopan; usa metalica; baie cu gresie si faianta renovata recent;boiler electric; instalatie electrica, sanitara schimbate -chiuvete baie-bucatarie; gresie la intrare si la bucatarie si in rest parchet). -Are mobilier dedicat pt bucatarie si ramine la vinzare odata cu garsoniera. -Se vinde cu toate utilitatile existente- toata dotarea este achizitionata recent - si ma refer la :masina de spalat, aragaz( are instalatie de gaz trasa),frigider(combina frigorifica ),sifonier in 2 usi, canapea extensibila 2 persoane, canapea extensibila de 1 persoana, masa, masa rabatabila pe perete, rafturi aplicate pe perete. -Are aer conditionat. -Garsoniera are 17 mp si este situata la parter si este la 10 min de statia metrou '"Eroii Revolutiei"

20000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 349 EURO lunar Proprietar 349 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 349 EURO lunar Eroii Revolutiei, Bucuresti

Particular, apartament 2 camere Serban Voda -Metrou Eroii Revolutiei imediat la iesirea din gura metroului. Pozitie ideala pentru a ajunge imediat in oras !!! Mobilat si complet utilat (masina spalat, frigider, aragaz, TV plat etc) de curand, proaspat renovat, parchet masiv lemn, LIBER, pretabil pentru mutare imediata, bloc curat, lift, in apropierea supermarketuri, parc Carol si Tineretului. Apartamentul are avantajul de a putea fi locuit de o familie cu copil/copii sau studenti separati intrucat benefciaza de pat+canapea extensibila ,iar camerele sunt separate. Solicit 1 luna chirie +1 garantie; 799 - arata telefon -

349 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 300 EURO lunar Eroii Revolutiei, Bucuresti

Inchiriez apartament 2 camere Eroii Revolutiei. Apartamentul este decomandat, are balcon, frigider, aragaz, masina de spalat si este mobilat, vedere stradala. 3 minute pana la statia de metrou Eroii Revolutiei.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Eroii Revolutiei - 13500 EURO Proprietar 13500 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Eroii Revolutiei - 13500 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

Garsoniera se afla intre statia de metrou eroii revolutiei si piata Ferentari mai exact pe bd pieptanari nr 75bis in fata imobilului aveti o parcare mare o gradina frumos amenajata cu gratar si masa 2 banci de odihna , vita de vie cu bolta , in spatele blocului un parculet cu loc de joaca pentru copii ... mijloace de transport 141 , metrou eroi revolutiei la 5 minute de mers pe jos tramvaiul 8, 23 la 3 minute de mers pe jos mai multe detali la telefon

13500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Eroii Revolutiei - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Eroii Revolutiei - 300 EURO lunar Eroii Revolutiei, Bucuresti

Inchiriez garsoniera 40 mp pe strada Pictor Stefan Dumitrescu, Nr 9, la 3 minute mers pe jos de parcul Oraselul Copiilor (Tineretului) si 5 minute de statia de metrou Eroii Revolutiei. Garsoniera este decomandata, complet mobilata si utilata (aragaz, frigider, hota, aer conditionat, masina de spalat, televizor. Se plateste 1 luna avans si 300 EURO garantie. COLABOREZ CU AGENTII DOAR DACA NU PERCEP COMISION

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 68000 EURO Proprietar 68000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 68000 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

Vand apartament complet mobilat si utilat, decomandat, 2 camere, etaj 1, foarte aproape de metrou Eroii Revolutiei ( Strada Sura Mare) Renovat ( gresie, faianta, parchet) termopane, aer conditionat, centrala termica. Balcon inchis cu termopan. Posibilitate de parcare cu plata - parcarea fostului City Mall Mega Image, Carrefour, World Class in apropiere. Statie de metrou - 5 minute Statie de tramvai - 1 minut - in fata blocului Proprietar, exclus agentii!!

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Eroii Revolutiei - 145000 EURO Proprietar 145000 €
Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Eroii Revolutiei - 145000 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

Vila S+P+1+M, 3 camere, zona Eroii Revolutiei - complet mobilata si utilata. - Aceasta este compartimentata astfel: - Parter: Bucatarie, living si baie de serviciu - Etaj: doua dormitoare,baie si o zona de relaxare - Mansarda: spatiu depozitare si uscatorie. Telefon:0720.888.037 Telefon:0720.888.018 Email:[email protected]

145000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Eroii Revolutiei - 500 EURO lunar Proprietar 115000 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Eroii Revolutiei - 500 EURO lunar Eroii Revolutiei, Bucuresti

inchiriez spatiu birouri, dotat cu aer conditionat, centrala proprie, alarma, camere video, dulapuri acte, un birou, frigider, etc. Exista si posibilitatea inchirierii unui depozit marfa. Este ideal pentru magazine online, punte de lucru. Se afla la 10 min. de statia de metrou Eroii Revolutiei. Suprafata totala: 90 m² An finalizare constructie: 2008 Stadiu constructie: Finalizat Tip imobil: Cladire mixta

115000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 56000 EURO Proprietar 56000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 56000 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

Proprietar vand ap 2 camere ,conf 1,semidecomandat la 1 minut de metrou eroii revolutiei langa moscheea turceasca f curat ,mobilat si utilat(toate noi)parchet ,balcon inchis cu termopan ,fibra optica ,centrala proprie si usa metalica,fara agenti imobiliari..usor negociabil! Doar cash!

56000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Bucuresti, Eroii Revolutiei - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 2 camere Bucuresti, Eroii Revolutiei - 45000 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

Vand casa stradal cu un nivel parter + etaj living 6/4 mp bucatarie 2/3 mp baie 2/3 mp (etajul unul dormitor 5/4 mp + tereasa 3/5,5 baie 2/2 mp deschidere geam tereasa 4/2,30 mp materiale folosite la constructie caramida poreterm 60/20 cm unic propietar. Casa se afla pe strada zetari stradal sector 5 utilitati apa si canalizare bransament lumina 3,80 + 2,20 casa este costruita din materiale de calitate pot dovedi cu facturi casa sa construit in anul 2015 termopane triplan acte la zi vand sau inchiriez la firme pentru birouri Mijloace de transport RATB capad de linie 220-139-141-323+ tramvai 8-7_23 -distanta 5 minute de metrou eroii Revolutiei iar gazele sunt la 25 mp de casa cu posibilitate de reacordare acte la zi unic proprietar. florin sau Adi

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Eroii Revolutiei - 214 EURO lunar Proprietar 214 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Eroii Revolutiei - 214 EURO lunar Eroii Revolutiei, Bucuresti

Garsoniera, zona Progresul-soseaua Giurgiului, bloc nou construit in 2015, 100 m pana la statia de tramvai, 3 km pana la metrou Eroii Revolutiei. Telefon 729 - arata telefon - pana in ora 16.00 si 732 - arata telefon - dupa ora 16.00

214 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 82000 EURO Proprietar 82000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 82000 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

Proprietar, vand apartament cu 2 camere situat la zece minute de mers pe jos de metrou Eroii Revolutiei si de parcul Carol. Apartamentul se afla intr-un imobil mic (25 de apartamente) cu lift, construit in 2015 la etajul 3 din 5 si este incadrat in clasa energetica A. Este bine intretinut (pereti curati, podea, gresie, faianta si usi interioare in stare buna) si in prezent nu este mobilat. Este dotat cu centrala termica pe gaz proprie, iar toate utilitatile sunt contorizate separat. Apartamentul este luminos mai ales dupa amiaza deoarece orientarea ferestrelor este spre vest (dormitor si living); bucataria este orientata spre nord. Livingul are acces catre o terasa de aprox 3.5 mp.

82000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 53000 EURO Proprietar 53000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Eroii Revolutiei - 53000 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

Proprietar vand Apartament 2 camere Sos. Giurgiului- Piata Progresul, decomandat, etaj 7/7. Blocul este situat la 2 min de Piata Progresul, in apropierea statiilor de metrou Eroii Revolutiei si Brancoveanu. Zona foarte linistita cu multa verdeata si parculet amenajat atat in fata cat si in spatele blocului. Apartamentul beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri: izolare termica, rulouri exterioare, usa metalica, ferestre cu geam termopan. Caracteristici: - nr. camere: 2 - compartimentare: decomandat - nr. balcoane: 1 (inchis cu geam termopan) - nr. debarale: 2  - geam baie: da - ferestre: termopan Apartamentul se vinde complet mobilat cat si cu electrocasnice: masina de spalat + frigider (ambele in garantie) Rog agentii imobiliari/agentiile sa nu ma contacteze!

53000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Eroii Revolutiei - 31000 EURO Proprietar 31000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Eroii Revolutiei - 31000 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

Vinzare garsoniera spatioasa, compartimentata inteligent cu bucatarie inchisa pe balcon, direct de la proprietar, comision 0%. Zona Luica, strada orastie. Locatia permite accesul rapid la statia de Metrou Eroii Revolutiei. Zona este linistita cu case vis-a-vis de blocuri. Loc de parcare platit de la primarie + multe alte locuri de parcare pe strada. Aer conditionat. Se vinde utilata si cu mobila de bucatarie inclusa.

31000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Eroii Revolutiei - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Eroii Revolutiei - 60000 EURO Eroii Revolutiei, Bucuresti

Vand apartament situat in zona Eroii Revolutiei(metrou) mai multe detalii la telefon. 786 - arata telefon - Apartamentul necesita renovare. Se vinde deoarece nu este locuit. Camere foarte spatioase. Toate utilitatile.

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.