Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament cu 3 camere + 30 mp curte de vânzare în zona Baba Novac Agentie - 0 comision - exclusivitate 90000 €
Apartament cu 3 camere + 30 mp curte de vânzare în zona Baba Novac Baba Novac, Bucuresti

Tranzactioneaza cu noi si te ajutam sa te muti! Zona Baba Novac este parte integrata a sectorului 3. Va invitam sa descoperiti aceasta deosebita zona, care cuprinde cu siguranta toate nevoile. Localizare: Apartamentul este localizat pe strada: Strada Ion Tuculescu Etaj: Apartamentul este situat la Parter+Demisol/2. Compartimentare si componenta: Apartamentul este semidecomandat si contine: 1 living, 2 dormitoare, 1 baie (situate la parter), 1 bucatarie, 1 WC de Serviciu, debara (situate la demisol) + boxa de 5 mp + curte de 30 mp. Demisolul este prevazut cu trei ferestre dispuse catre curtea interioara. Suprafete: Apartamentul suprafata total construita a apartamenului este de 70 mp si suprafata utila este de 63 de mp. Constructia finalizata in anul 1964, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din caramida, izoland astfel foarte bine termic si fonic locuinta. Cu acces rapid la numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutii bancare, centrele comerciale, institutii de invatamant si mijloacele de transport. Toate aceste facilitati fac din aceast apartament locuinta perfecta pentru familia ta. Vecinatati: Magazine, piata, gradinite, scoli, STB, metrou, parcuri, drum urban, hoteluri, baruri, pub-uri, restaurante, benzinarii, Baba Novac, Strada Dristorului, Bulevardul Camil Ressu, Soseaua Mihai Bravu. Incalzire: Centrala de imobil, incalzire prin pardoseala si calorifere. Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului. Apartamentul a fost evaluat recent de catre o firma specializata la suma de 101.000 Euro. Pentru a va convinge ca aceasta proprietate satisface nevoile dumneavoastra, va astept la vizionare! Certificat energetic: a) clasa energetică B b) consumul total specific de energie primară 179. c) indicele de emisii echivalent CO_42_79. d) consum total specific de energie din surse regenerabile 0 Link oferta: www.remax.ro

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(