Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


3 Camere I 78 mp I Mihai Bravu I Dristorului I COMISON 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
3 Camere I 78 mp I Mihai Bravu I Dristorului I COMISON 0% Baba Novac, Bucuresti

Comision 0%! Localizare: Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere pe Sos Mihai Bravu, Dristorului, in apropiere de rond Baba Novac. Imobilul se afla intr-o zona verde cu acces rapid la mijloacele de transport in comun si foarte bine deservita comercial ( supermarketuri, farmacii, cabinete medicale). Avantaje: -ferestre termopan - aer conditionat - lift - disponibil imediat Apartamentul are 69 mp + 2 balcoane in suprafata totala de 9 mp si se afla la etajul 8 intr-un bloc de 10 etaje. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. Cod proprietate #52568

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, bloc reabilitat, vis a vis Parc Gh. Petrascu | Campia Libertatii Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament 2 camere, bloc reabilitat, vis a vis Parc Gh. Petrascu | Campia Libertatii Baba Novac, Bucuresti

Cauti acel apartament pe care sa il transformi in „Acasa”, confortabil, luminos, intim? Cunosti cartierul, stii ce iti ofera, o zona cu multa verdeata, foarte curata si aerisita, cu spatii generoase intre blocuri unde poti parca linisit masina. Te invit sa facem turul proprietatii, situata intr-un bloc reabilitat termic, chiar la intrarea in parcul Gheorghe Petrascu, la etajul 6, cu vedere libera datorita distantei considerabila dintre blocuri si cu o gradina mare in fata care iti ofera liniste si intimitate. Blocul este bine intretinut, are scara curata, iar izolarea fatadei iti aduce un beneficiu major prin cresterea confortului termic din locuinta. Un alt avantaj, pe care il gasim aici, este si pozitionarea apartamentului pe mijlocul blocului, fara pereti exteriori de colt. Iti propun sa iti imagineazi cum va arata, sa pui in practica tot ce iti este necesar pentru confortul tau, transformand acest apartament neamenajat si fara modficari, in caminul tau primitor. Compartimentarea de tip semidecomandat, cu spatii de depozitare, iti permite flexibilitate in amenajarea si utilizarea spatiului, iar balconul generos de 8mp este tocmai bun pentru a servi o cafea linistit dimineata. Apartamentul are vedere libera orientata spre Vest, astfel este ferit de razele puternice ale soarelului dintr-o zi de vara, dar luminos pentru o dupa-amiaza placuta. Accesul catre mijloacele de transport este facil, ai chiar si varianta de metrou, statia Piata Muncii, iar zona este bine deservita de tot ce ai nevoie. Apatamentul este liber, actele sunt pregatite pentru vanzare asa ca te invit sa-l vizionezi daca te intereseaza un apartament cu potential pe care sa-l personalizezi asa cum iti doresti. Comision 0% cumparator.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, bloc reabilitat, langa parcul Gh. Petrascu | Campia Libertatii Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Apartament 3 camere, bloc reabilitat, langa parcul Gh. Petrascu | Campia Libertatii Baba Novac, Bucuresti

Cauti o locuinta pentru familia ta? Ai deja in minte imaginea caminului tau primitor? Iti propun un apartament pe care sa il personalizezi asa cum ai visat. Vei avea o proprietate situata chiar la intrarea in parcul Gheorghe Petrascu, intr-o zona cu multa verdeata, foarte curata si aerisita, cu spatii generoase intre blocuri unde poti parca linisit masina. Blocul este bine intretinut, are scara curata, este reabiliitat termic astfel vei beneficia de confort termic ridicat. Apartamentul nu are niciun fel de imbunatatire oferind posibilitatea sa il amenajezi asa cum iti doresti. Cu siguranta va iesi o locuinta pe gustul tau. Mergand mai departe, iti pot spune ca este aerisit, compartimentarea fiind de tip semidecomandat, cu multe spatii de depozitare, ceea ce iti permite flexibilitate in amenajarea si utilizarea spatiului. Vederea de pe Est garanteaza prezenta luminii naturale, ceea ce ii da un plus de caldura si confort. Fiecare incapere beneficiaza de geamuri mari, inclusiv baia este prevazuta cu geam pentru aerisire, iar din balconul generos te poti bucura de privelistea verde, libera, placuta. Daca ai copii, in zona gasesti scoli (Scala de Arte si Scoala Leonardo da Vinci), gradinite, chiar si liceu (Benjamin Franklin), locuri de joaca amenajate, parcul Gheorghe Petrascu vis a vis de bloc, iar parcul IOR la doar 10 min de mers pe jos. Accesul catre mijloacele de transport este facil, ai chiar si varianta de metrou, statia Piata Muncii. Apatamentul este liber, actele sunt pregatite pentru vanzare asa ca te invit la o vizionare, sa vezi potentialul noului tau camin! Comision 0% cumparator.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Titan Campia Libertatii Agentie - 0 comision - exclusivitate 97500 €
Titan Campia Libertatii Baba Novac, Bucuresti

K- Imobiliare Consult va propune spre achizitie, un apartament situat la un min de mers de intrarea in parc, pe o strada foarte linistita, bloc din 1976, fara risc seismic, anvelopat, cu doua lifturi, civilizat. apartamentul are o singura baie, foarte bine intretinut, eliberabil rapid, cu toate actele la zi, se accepta si credit.

97500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(