Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Prahova, Ungureni  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa Prahova, Ungureni - 70000 EURO , Ungureni , jud. Prahova

Casa Com Cristeasca P+Pod, zona DC34A 25-3, Ungureni 137156, Romania, 4 camere. Accept variante de schimb cu autoturisme scumpe sau apartament in ploiesti Compartimentare: Parter: living, 2 dormitoare, 2 bai, hol, bucatarie inchisa, camera tehnica, 1 dressing Pod: spatiu depozitare amenajat. Beci 10mp Suprafata teren: 750 mp Suprafata construita: 135 mp. Suprafata pod: 135 mp Amprenta la sol: 135.45 mp Pardoseala este din Microciment, clasa trafic intens Alte dotari prevazute: prize si scurgere pentru masina de spalat vase, racorduri pentru chiuveta, aragaz/hota, cuptor, frigider/congelator Camera tehnica Centrala termica, boiler, racorduri, prize si scurgeri pentru 2 masini de spalat usile fixe si glisante, prizele necesita doar montate Constructia Casa este executata pe fundatie din beton armat, structura din lemn tip sandwich; Decorativa, vata bazaltica 10 cm/ OSB / vata bazaltica 10 cm/ OSB /rigips Casa este acoperita cu tabla 0.50mm cu folie anticondens Instalatia electrica Este executata cu conductoare tip CYY F3 X 2,5 cupru, grosime 2.5mm pentru circuitele de prize si 1.5mm pentru circuitele de iluminat, protectii diferentiale, impamantare,m: prize, intrerupatoare, cablul tv, internet. Instalatie sanitara Alimentarea cu apa rece si calda este realizata din PPR cu distribuitoare pe apa calda si rece separat Instalatia de incalzire este formata din centrala termica si incalzire in pardoseala pe toata suprafata , este executata din PEX si PPR, cu distribuitoare. Utilitati generale: Curent, Apa - put, Fosa septica Acces internet/TV: Cablu, Fibra optica Vecinatati: Ploiesti 20 km Acces facil catre Bucuresti: -cu auto propriu pe 3 cai de acces: Mogosoaia-Cornesti-Cristeasca Soseaua de centura Stefanestii de Jos-Schitul Moara Vlasiei-Lucianca-Cristeasca, Stefanestii de jos - Ploiesti - Cristeasca Acces rapid supermaket : LaDoiPasi, Profi, in imediata apropiere Alte detalii: pardoseala de microciment necesita slefutita si ultimul strat de protectie Casa este disponibila imediat Case de vanzare - Ploiesti , Case de vanzare - Prahova

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1800 mp Prahova, Ungureni  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare terenuri constructii 1800 mp Prahova, Ungureni - 65000 EURO , Ungureni , jud. Prahova

Solomon Cristian Teren intravilan, zona curata, linistita si foarte frumoasa Prahova Ungureni

65000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(