Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

TEREN AGRICOL 1103 HA COMASAT 100%CHILIA Agentie - 0 comision - exclusivitate 1500000 €
TEREN AGRICOL 1103 HA COMASAT 100%CHILIA Chilia Veche, Chilia Veche , jud. Tulcea

Teren Agricol de vanzare in Chilia Veche, avand o suprafata de 1103 ha cu grad de comasare de 100%, fiind catalogat ca Productie BIO , din care 300 ha helestee populate cu peste preponderent stiuca care poate fi transformat in teren agricol dupa preferinta(procedura demarata).Terenul este inprejmuit de un canal de 12 m latime cu apa pentru alimentare sau desecare cu ajutorul pompelor aflate si amplasate in jurul terenului. Utilitati pe teren: retea electrica 380; drumuri unde au acces masini de tonaj mare tip TIR care se afla in proprietate; cladire de 450 mp, inalta de 4,5 m tip magazie depozitare; atelier 200 mp; locuinta serviciu-cladire de 4 apartamente cu cate 3 camere; debarcader la canal de 200 mp care poate primi slepuri, barje, ciamuri; pompe desecare-alimentare cu apa; instalatii hidrotehnice de reglare a nivelului de apa in helesteele cu peste. Terenul este concesionat pe 45 ani incepand din anul 2003 si plateste o redeventa de 50 lei pe ha/an. Societatea este proprietara pe drumurile de acces, diguri, spatii, cladiri, retele electrice si posturi de transformare; statii de pompare, etc. Pret propus spre vanzare de catre proprietar este de 1.5000.000 euro. Vanzarea se face prin cesionare firma. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contacti. "ID intern 12773"

1500000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(