Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren  superb 1426mp central,  Moara Vlasiei, la 20min de Obor Agentie - 0 comision - exclusivitate 64000 €
Teren superb 1426mp central, Moara Vlasiei, la 20min de Obor Padure, Moara Vlasiei , jud. Ilfov

Vrei sa locuiești în București, dar departe de poluare si la un pret mult mai mic? Simplu. Alege acest teren in suprafata de 1426 mp in Moara Vlasiei, departe de poluare, la doar 20 de minute distanta cu masina de Bucur Obor, pe autostrada A3 spre Ploiesti. Zona este centrala, foarte civilizată, curată si cu vecini de bună calitate. Terenul are forma dreptunghiulara cu deschidere 18,45 m la drum și 77 m adâncime și are ieșire la drumul Principal ( Șoseaua Eroilor nr. 332) . Gazele sunt langa intrare și aducțiunea de apa și canal trebuie sa se finalizeze până la sfârșitul anului conform proiectului aprobat de consiliul local. Curtea este îngrijită imprejmuita cu gard nou din spalieri si plasa. Atentie. Conform certificatului de urbanism atasat in Moara Vlasiei se poate construii doar pe parcelele de minim 1000 mp si 18 ml. Mijoace de transport : autobuze 402, 409, 477, 448. Pentru vizionari va rog sa ma contactati.

64000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(