Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vila individuala Bolintin Deal zona Ciorogarla Agentie - 0 comision - exclusivitate 144900 €
Vila individuala Bolintin Deal zona Ciorogarla Ciorogarla, Ciorogarla , jud. Ilfov

Va propunem spre vanzare in exclusivitate o superba vila individuala situata in zona - Ciorogarla reper Bolintin Deal. Se afla la 18 km de Bucuresti – aproximativ 20 minute din zona Militari. Accesul se face prin comuna Ciorogarla sau de pe autostrada A1 de la km 22. Drumul in comuna Bolintin Deal este asfaltat iluminat si curat. Ca si mijloc de transport in comun exista maxi-taxi din statia de metrou Pacii cu statie la 4-500 m de casa. Proprietatea construita in anul 2010 se afla pe un teren de 720 mp avand deschidere de 24 mp la strada si se afla la aproximativ 100 m de o gradinita cu program prelungit. Suprafata construita este de 360 mp iar suprafata utila este de 320 mp.  Structura este P+1+Pod solida construita din beton armat pereti din caramida de 45 cm. Fundatiile sunt  din beton armat cu grinzi de beton simplu si centuri de beton armat. Casa este izolata termic in exterior cu polistiren de 10 cm. Inaltimea cladirii este 11 m. Curtea din fata este pavata cu dale. Tencuiala exterioara decorativa. Ferestrele sunt din tamplarie aluminiu cu geam termopan. Casa dispune de fosa septica centrala termica cu boiler performanta si economica prevazuta cu termostat un camin din beton in care se afla un dedurizator si hidrofor pentru apa din casa si cama cu pompa pentru putul din exteriorul casei. Vila este partial mobilata si utilata si are la parter 3 dormitoare living terasa camera tehnica cu centrala baie si bucatarie iar la etaj 3 dormitoare baie living si 2 balcoane. Inaltimea camerelor la parter si etaj este de 3 m iar in pod la coama de 5 m. Proprietatea este o minunata oaza de liniste si verdeata. Pret negociabil! ID intern: SS0117

144900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila individuala 1700mp iesire la padure raul Sabar zona Ciorogarla Agentie - 0 comision - exclusivitate 144500 €
Vila individuala 1700mp iesire la padure raul Sabar zona Ciorogarla Ciorogarla, Ciorogarla , jud. Ilfov

Va propunem spre vanzare in exclusivitate o superba vila individuala situata in zona - Ciorogarla reper Bolintin-Deal - Mihai Voda. Se afla la 18 km de Bucuresti – aproximativ 20 minute din zona Militari. Accesul se face prin comuna Ciorogarla sau de pe autostrada A1 de la km 22. Drumul in comuna Bolintin Deal si in satul Mihai Voda este asfaltat iluminat si curat. Ca si mijloc de transport in comun exista maxi-taxi din statia de metrou Pacii cu statie la 4-500 m de casa. Proprietatea construita in anul 2009 se afla pe un teren de 1700 mp avand deschidere de 21 mp la strada si 27 mp la raul Sabar si padurea din spate. Suprafata construita este de 224 mp iar suprafata utila este de 154 mp.  Arhitectura este mediteraneana cu stalpi rotunzi si 2 terase generoase aflate in fata si spatele casei in suprafata totala de 96 mp. Structura este P+M solida construita din beton armat pereti din caramida Porotherm de 25 cm (interior) si 30 cm (exterior). Fundatiile sunt de tipul talpi continue din beton armat cu grinzi de beton simplu si centuri de beton armat asezate pe 2 directii octogonale. Sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla LINDAB. Casa este izolata termic in exterior si in interior. Inaltimea cladirii este 570 m. La exterior atat curtea din fata cat si cea din spate sunt iluminate existand corpuri de iluminat inclusiv pe gard. Terasele sunt pavate cu gresie in curte ( 1388 mp ) sunt alei pavate cu dale gratar si cismea gazon pomi fructiferi ( meri peri zarzari gutui piersici) flori. Tencuiala exterioara decorativa. Ferestrele sunt din tamplarie PVC cu geam termopan tripan marca Rehau Geneo cu 6 camere. Casa dispune de fosa septica centrala termica Hermann cu boiler performanta si economica prevazuta cu termostat un camin din beton in care se afla un dedurizator si hidrofor. Vila este complet mobilata si utilata si are 4 dormitoare 3 bai bucatarie camera tehnica holuri cu scara interioara 2 terase si un balcon. La parter se afla un living cu semineu in suprafata de 33 mp ce include si zona de dining - vedere spre padure; bucatarie 15 mp - vedere spre padure; camera tehnica pentru centrala 22 mp; baie 46 mp; dormitor 19 mp - vedere spre intrarea din fata si hol 11 mp La etaj avem dormitor matrimonial 155 mp cu dressing 28 mp si baie 43 mp – vedere spre padure; dormitor 17 mp cu balcon – vedere spre ambele laturi ale casei cu un perete rotund; dormitor 14 mp – vedere spre intrarea din fata; baie 37 mp; hol 10 mp In fiecare camera este un televizor iar finisajele sunt de cea mai buna calitate – gresie faianta parchet. Incalzire centrala pe gaz. In curte se mai afla o casa veche ( 93 mp ) care poate fi demolata sau folosita ca magazie sau magazin. Proprietatea este o minunata oaza de liniste si verdeata iar in curte exista destul teren liber unde s-ar putea construi o piscina. Pret negociabil! ID intern: SS0111.

144500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila individuala 1700mp iesire la padure raul Sabar zona Ciorogarla Agentie - 0 comision - exclusivitate 144500 €
Vila individuala 1700mp iesire la padure raul Sabar zona Ciorogarla Ciorogarla, Ciorogarla , jud. Ilfov

Va propunem spre vanzare in exclusivitate o superba vila individuala situata in zona - Ciorogarla reper Bolintin-Deal - Mihai Voda. Se afla la 18 km de Bucuresti – aproximativ 20 minute din zona Militari. Accesul se face prin comuna Ciorogarla sau de pe autostrada A1 de la km 22. Drumul in comuna Bolintin Deal si in satul Mihai Voda este asfaltat iluminat si curat. Ca si mijloc de transport in comun exista maxi-taxi din statia de metrou Pacii cu statie la 4-500 m de casa. Proprietatea construita in anul 2009 se afla pe un teren de 1700 mp avand deschidere de 21 mp la strada si 27 mp la raul Sabar si padurea din spate. Suprafata construita este de 224 mp iar suprafata utila este de 154 mp.  Arhitectura este mediteraneana cu stalpi rotunzi si 2 terase generoase aflate in fata si spatele casei in suprafata totala de 96 mp. Structura este P+M solida construita din beton armat pereti din caramida Porotherm de 25 cm (interior) si 30 cm (exterior). Fundatiile sunt de tipul talpi continue din beton armat cu grinzi de beton simplu si centuri de beton armat asezate pe 2 directii octogonale. Sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla LINDAB. Casa este izolata termic in exterior si in interior. Inaltimea cladirii este 570 m. La exterior atat curtea din fata cat si cea din spate sunt iluminate existand corpuri de iluminat inclusiv pe gard. Terasele sunt pavate cu gresie in curte ( 1388 mp ) sunt alei pavate cu dale gratar si cismea gazon pomi fructiferi ( meri peri zarzari gutui piersici) flori. Tencuiala exterioara decorativa. Ferestrele sunt din tamplarie PVC cu geam termopan tripan marca Rehau Geneo cu 6 camere. Casa dispune de fosa septica centrala termica Hermann cu boiler performanta si economica prevazuta cu termostat un camin din beton in care se afla un dedurizator si hidrofor. Vila este complet mobilata si utilata si are 4 dormitoare 3 bai bucatarie camera tehnica holuri cu scara interioara 2 terase si un balcon. La parter se afla un living cu semineu in suprafata de 33 mp ce include si zona de dining - vedere spre padure; bucatarie 15 mp - vedere spre padure; camera tehnica pentru centrala 22 mp; baie 46 mp; dormitor 19 mp - vedere spre intrarea din fata si hol 11 mp La etaj avem dormitor matrimonial 155 mp cu dressing 28 mp si baie 43 mp – vedere spre padure; dormitor 17 mp cu balcon – vedere spre ambele laturi ale casei cu un perete rotund; dormitor 14 mp – vedere spre intrarea din fata; baie 37 mp; hol 10 mp In fiecare camera este un televizor iar finisajele sunt de cea mai buna calitate – gresie faianta parchet. Incalzire centrala pe gaz. In curte se mai afla o casa veche ( 93 mp ) care poate fi demolata sau folosita ca magazie sau magazin. Proprietatea este o minunata oaza de liniste si verdeata iar in curte exista destul teren liber unde s-ar putea construi o piscina. Pret negociabil! ID intern: SS0110.

144500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(