Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vilă cu grădină luxuriantă și finisaje top Agentie - 0 comision - exclusivitate 3750 €
Vilă cu grădină luxuriantă și finisaje top Caciulati, Caciulati , jud. Ilfov

Vă propunem spre închiriere o vilă de lux unde tehnologia întâlnește natura într-o simbioză perfectă. Casa concepută de un important arhitect român pentru familia sa cu 3 copii este totodată o mini-grădină botanică cu 110 copaci (cireși japonezi decorativi, tei, lichidambar, lilieci, cedri, magnolii, brazi, salcami decorativi, frasini, artari, mar decorativ, tise, artari, etc). Proiectată ținând cont de traiectoria soarelui, casa este inundată de soare în timpul iernii și este răcoroasă și umbroasă vara. Toate capetele de perspectivă sunt deschise (vitrate), oferind astfel o vedere către natura înconjurătoare, indiferent de poziția ocupată în casă. Fiecare cameră / dormitor are baie proprie cu un perete din sticlă pentru a permite integrarea vizuală în designul încăperii (asemănător hotelurilor de lux). Acces direct în curte la “firul ierbii “ din toate încăperile de la nivelul parterului. Terasă la etaj de 70 mp. Locuri de joacă amenajate pentru copii. Detalii despre finisaje și facilitățile oferite de casă https://www.livingspacesdesign.ro/wp-content/uploads/2020/05/MODEL-PILOT.pdf

3750 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(