Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Suceava, Paltinoasa  - 250000 EURO Proprietar 250000 €
Vanzare terenuri constructii Suceava, Paltinoasa - 250000 EURO Paltinoasa, Paltinoasa , jud. Suceava

Proprietate aflata in comuna Paltinoasa, sat Capu Codrului, jud Suceava, la intersectia cu Valea Moldovei - Capu Campului, are acces direct din drumul national, cu o suprafata totala de 522 mp este compusa din: Hala: 409mp - lungime 25m, latime 15m, inaltime 5m. Administrativ: parter - birouri, receptie, grupuri sanitare, vestiar. Etaj - bucatarie, baie, living, 2 dormitoare, 2 balcoane, totul decomandat. Suprafata totala de 113 mp poate fi folosit individual deoarece are intrare separata si deserveste atat pentru locuit cat si pentru birouri, sala de sedinte. Dotari: instalatie de alarma si sistem de supraveghere video, centrala termica - instalatie de incalzire cu calorifere in toate incaperile, apa curenta, canalizare, curent monofazat si trifazat, tabla lindab, Hala are 2 usi glisante cu acces pentru camioane, interior betonat, prevazut cu un canal pentru mecanica in lungime de 10m, latime 1,2m, adancime 1,80m. Curtea este pavata, iluminata, imprejmuita cu gard din tabla cutata, zincata cu fundatie de beton, temelie si stalpi de fier. Hala poate fi achizitionata cu sau fara dotari, dupa necesitate. Constructia este finalizata in 2012, pereti din BCA, izolatie cu polistiren de 10cm, tamplarie PVC., poate fi folosita la orice fel de activitate. Alaturat se regaseste si o anexa construita in 2013, betonata, acoperita cu tabla zincata ce poate fi inchisa cu pereti si folosita in orice scop. Terenul aferent este in suprafata totala de 3835 mp. Pretul este in euro si negociabil in functie de cerintele clientului. Detalii la telefon 07******40 Terenuri - Capu Campului , Terenuri - Suceava

250000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(