Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa  3 camere Valcea, Berislavesti  - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Berislavesti - 39000 EURO Berislavesti, Berislavesti , jud. Valcea

Angela Proprietar, vand casa la curte in Berislavesti - la 7 km de Calimanes Teren in suprafata de 544 mp, la 7 km de Calimanesti-Caciulata, situat la poalele muntelui Cozia, pe care este construita o casa batraneasca in suprafata construita la sol de 83 mp compusa din 3 camere, 1 bucatarie, 1 beci, 1 baie, 1 debara plus 1 camera tehnica (locuibila) construita ulterior, 1 veranda inchisa cu geamuri termopan. Toata casa are ferestrele din tamplarie PVC cu geamuri termopan, incalzire cu centrala electrica si alternativ cu sobe din teracota, apa curenta si o dependinta in suprafata construita la sol de 61 mp compusa din 3 camere care poate fi transformata in spatiu comercial, depozit, atelier, datorita faptului ca imobilul este conectat la reteaua electrica beneficiind de curent trifazic - 380V. Dependinta are si acces direct din exterior, in prezent una din incaperi este utilizata drept garaj. Casa este izolata termic, iar acoperisul este din tigla ceramica, cu sistemul de ape pluviale schimbat anul trecut. Instalatia de caldura este pe cupru. Boiler independent pentru incalzirea apei calde. Necesita renovare. Se afla intr-o zona cu facilitati respectiv: statie autobuz in fata portii, acces la drum asfaltat, scoala, Primarie in proximitate, magazine. Zona linistita, pitoreasca. Numar niveluri imobil: 1 Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

39000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(