Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Bos  - 4400 EURO Proprietar 4400 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Bos - 4400 EURO Bos, Bos , jud. Hunedoara

Vand urgent teren Bos langa rau, 881 mp,4400 euro negociabil.

4400 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Hunedoara, Bos  - 42000 EURO Proprietar 42000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Bos - 42000 EURO Bos, Bos , jud. Hunedoara

Proprietate compusa din : teren in spatele casei 440 mp., imprejmuit, cu barbeque caramida, filigorie acoperita si o mica livada de pruni, gazon peste tot, loc perfect drept, acces la raul si padurea de la limita proprietatii prin coborare pe scari metalice si casa cu mansarda, locuinta permanenta, cu o curte in fata de 220 mp., cu gazon, pomi fructiferi, loc drept. Vand sau schimb cu casa similara, nu foarte mare, atat casa cat si terenul, in Deva, Simeria sau imprejurimi (ofer diferenta), casa cu mansarda in Bos, la 6 km din Hunedoara, constructie 2002 din BCA, in suprafata totala teren de 646 mp, amprenta casei la sol 49mp construiti , undeva la 80 mp locuibili cu tot cu etaj, renovata la interior 2018, gresie, faianta, parchet laminat,lavabil, usi si geamuri termopan cu tamplarie pvc. Parter: camara sau bucatarie de vara cu intrare separata de pe terasa, bucatarie si living impreuna,baie, casa scarii, cu intrare separata tot din terasa. Etaj: o incapere desfasurata pe toata suprafata casei, compartimentabila in doua dormitoare,inca o baie si dressing din rigips. Instalatie electrica, apa, canal, noi,apa de la fantana cu hidrofor, canalizare cu fosa septica, boiler nou 80L Tessy, incalzire cu sobe de teracota, cu posibilitatea de montaj a unei centrale pe lemne deoarece este deja o camera tehnica. Trifazic avizat 18 kw, pentru centrala termica electrica. Filigorie cu gratar construit, magazie metalica depozitare, magazie metalica depozitare lemne de foc.Nu este gaz. Casa este cablata cu televiziune, internet si telefon si se vinde nemobilata la 42.000 euro. Acces imediat in statie, parcare auto in fata casei. Casa ideala atat pentru locuit cat si de vacanta, datorita peisajelor.

42000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Hunedoara, Bos  - 42000 EURO Proprietar 42000 €
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Bos - 42000 EURO Bos, Bos , jud. Hunedoara

Proprietate compusa din : teren in spatele casei 440 mp., imprejmuit, cu barbeque caramida, filigorie acoperita si o mica livada de pruni, gazon peste tot, loc perfect drept, acces la raul si padurea de la limita proprietatii prin coborare pe scari metalice si casa cu mansarda, locuinta permanenta, cu o curte in fata de 220 mp., cu gazon, pomi fructiferi, loc drept. Vand sau schimb cu casa similara, nu foarte mare, atat casa cat si terenul, in Deva, Simeria sau imprejurimi (ofer diferenta), casa cu mansarda in Bos, la 6 km din Hunedoara, constructie 2002 din BCA, in suprafata totala teren de 646 mp, amprenta casei la sol 49mp construiti , undeva la 80 mp locuibili cu tot cu etaj, renovata la interior 2018, gresie, faianta, parchet laminat,lavabil, usi si geamuri termopan cu tamplarie pvc. Parter: camara sau bucatarie de vara cu intrare separata de pe terasa, bucatarie si living impreuna,baie, casa scarii, cu intrare separata tot din terasa. Etaj: o incapere desfasurata pe toata suprafata casei, compartimentabila in doua, baie, dressing din rigips. Instalatie electrica, apa, canal, noi,apa de la fantana cu hidrofor, canalizare cu fosa septica, boiler nou 80L Tessy, incalzire cu sobe de teracota, cu posibilitatea de montaj a unei centrale pe lemne deoarece este deja o camera tehnica. Trifazic avizat 18 kw, pentru centrala termica electrica. Filigorie cu gratar construit, magazie metalica depozitare, magazie metalica depozitare lemne de foc.Nu este gaz. Casa este cablata cu televiziune, internet si telefon si se vinde nemobilata la 42.000 euro. Acces imediat in statie, parcare auto in fata casei. Casa ideala atat pentru locuit cat si de vacanta, datorita peisajelor. Numar niveluri imobil: 1 Numar Bai: 2 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 3

42000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Bos  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Bos - 0 EURO Bos, Bos , jud. Hunedoara

De vanzare teren intravilan situat in localitatea Bos Teren ideal pentru constructii cu posibilitati de racordare la gaze naturale pentru mai multe informatii tel 744 - arata telefon -

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.