Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Cluj, Bogata  - 330000 EURO Proprietar 330000 €
Vanzare casa Cluj, Bogata - 330000 EURO Bogata, Bogata , jud. Cluj

Proiectul este ultramodern, gandit de catre un arhitect cu o bogata experienta in domeniul rezidential. Compartimentarea este excelenta, geamurile sunt mari, orientarea este inspre Sud, Est si Vest. Imobilul este racordat la toate utilitatile: apa, canal, gaz, curent. Este pozitionat chiar la intrarea in Chinteni, pe strada Muntii Oasului, la 15-17 minute fata de Auchan si bld. Muncii. Strada se asfalteaza in prima etapa a programului Anghel Saligny, anul acesta. Se preda la stadiul de semifinisat: glet, sapa, acoperis, izolatie, geamuri, usa intrare, sistem ncalzire incalzire - centrala termica si incalzire prin pardoseala. Curtea se preda amenajata cu pavaj, arbori si iarba presarata. Izolatia este din polistiren cu grosimea de 15 cm iar invelitoarea este din tigla ceramica de culoare antracit. Constructia este realizata din beton, beton armat si caramida. Cu o suprafata utila de 137 mp, casa este impartita astfel: PARTER: 3 terase (23 mp, 12 mp si 17 mp), living, loc de luat masa, bucatarie, baie, camara si spatiu tehnic. ETAJ: 3 dormitoare, birou, 2 bai si 2 logii. Dormitorul principal (aproximativ 18 mp) are baie proprie, iesire pe terasa si iesire in Logie (2mp). Dormitorul secundar are iesire pe terasa si in Logie (3 mp). Veti beneficia de 2 locuri de parcare in curte. Suprafata Desfasurata: 218 mp. Suprafata Construita 121 mp. Teren 500 mp. Pentru informatii legate de termenul de finalizare, consultare schite, proiect, vizioari etc. suntem disponibil la numerele de telefon +40*********09 si +40*********24. Case de vanzare - Chinteni , Case de vanzare - Cluj

330000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(