Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  vila cu 4 etaje Iasi, Miroslava  - 162000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 162000 €
Vanzare vila cu 4 etaje Iasi, Miroslava - 162000 EURO Miroslava, Miroslava , jud. Iasi

Casa de vanzare situata in Valea Ursului - Miroslava, judetul Iasi.Duplex intreg, cu o suprafata utila de 296 mp, pozitionat la 50 m de strada asfaltata.Constructia nu este finalizata in totalitate.Prima unitate are parterul finalizat, suprafata utila de 78.59 mp, fiind compartimentat astfel: hol + casa scarii, living, baie, dormitor, bucatarie + terasa si camera centralei. Mansarda este la rosu, suprafata utila de 69.65 mp, compartimentata astfel: hol + casa scarii, baie, 3 dormitoare + 2 balcoane.Dotari: gresie, faianta, parchet, usi interioare, tamplarie termopan, izolatie exterioara, placa de beton intre nivele, scari interioare de beton.Utilitati: curent electric tras, apa de la fantana cu hidrofor, centrala pe lemne, conducta de gaze naturale la limita proprietatii, apa curenta la 50 m.A doua unitate are parterul la rosu si mansarda este la gri. Instalatia electrica si sanitara complete. Utilitati trase : curent electric, apa de la fantana cu hidrofor.Teren: 788 mp, imprejmuit cu gard, amenajat cu alei betonate si pomi ornamentali.Zona cu acces facil catre mijloacele de transport in comun si magazinele alimentare.

162000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  525 mp Iasi, Miroslava  - 18000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 18000 €
Vanzare terenuri constructii 525 mp Iasi, Miroslava - 18000 EURO Miroslava, Miroslava , jud. Iasi

Compania imobiliara Fidelia Casa va recomanda spre vanzare un teren intravilan pentru constructie casa, 525mp, amplasat in comuna Miroslava -sat Horpaz,cu o deschidere de 30 ml.Are acces usor catre soseaua de centura spre zona Pacurari si prin Horpaz spre zonele: Nicolina, Centru, Podu Ros.

18000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Locuinte individuale, dotari premium, suprafete generoase Agentie - 0 comision - exclusivitate 98000 €
Locuinte individuale, dotari premium, suprafete generoase Miroslava, Miroslava , jud. Iasi

Proprietate reprezentata de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam o proprietate situata in Miroslava, intr-o zona de case noi, ce ofera o vedere panoramică asupra orasului, fiind totodata locul ideal pentru cei care doresc sa se bucure de liniste, departe de agitatia urbana. Cu o suprafata utila de 110 mp, dispusa pe parter si etaj, simetria casei intalneste nevoia de spatiu, confort si aduce un plus de valoare esteticii generale. Este potrivita pentru o familie tanara, activa, care isi doreste sa se bucure si de intimitatea unei curti proprii. * parter cu suprafata utila de 51.05mp, compus din camera de zi (18.5mp), bucatarie (16.85mp), baie (5.1mp), hol + casa scarii (10.6mp), terasa acoperita (19.9mp), terasa acoperita (5.25mp) * etaj cu suprafata utila de 58.55mp, compus din trei dormitoare (cu suprafete de 18.5mp, 16.15mp, respectiv 12.05mp), baie (5.1mp), hol (6.75mp), balcon (4.3mp) Locuinta este constructie din caramida portanta, cu 430mp suprafata totala de teren (cu toate utilitatile: gaz, apa, curent electric, canalizare). Va fi predata la cheie, cu toate dotarile premium: centrala termica, tamplarie cu geamuri tripan, gresie, faianta, parchet, termoizolatie 10cm, acoperis: tigla metalica Lindab. Achizitionati aceasta locuinta la pretul de 98.000 euro! Se accepta credit! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Mihai Rusu, la numarul de telefon 0755 866 866 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 957894. Sunati acum pentru a programa o vizionare! Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului!

98000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Locuinte individuale, dotari premium, suprafete generoase Agentie - 0 comision - exclusivitate 98000 €
Locuinte individuale, dotari premium, suprafete generoase Miroslava, Miroslava , jud. Iasi

Proprietate reprezentata de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam o proprietate situata in Miroslava, intr-o zona de case noi, ce ofera o vedere panoramică asupra orasului, fiind totodata locul ideal pentru cei care doresc sa se bucure de liniste, departe de agitatia urbana. Cu o suprafata utila de 110 mp, dispusa pe parter si etaj, simetria casei intalneste nevoia de spatiu, confort si aduce un plus de valoare esteticii generale. Este potrivita pentru o familie tanara, activa, care isi doreste sa se bucure si de intimitatea unei curti proprii. * parter cu suprafata utila de 51.05mp, compus din camera de zi (18.5mp), bucatarie (16.85mp), baie (5.1mp), hol + casa scarii (10.6mp), terasa acoperita (19.9mp), terasa acoperita (5.25mp) * etaj cu suprafata utila de 58.55mp, compus din trei dormitoare (cu suprafete de 18.5mp, 16.15mp, respectiv 12.05mp), baie (5.1mp), hol (6.75mp), balcon (4.3mp) Locuinta este constructie din caramida portanta. 430mp suprafata totala de teren (cu toate utilitatile: gaz, apa, curent electric, canalizare). Va fi predata la cheie, cu toate dotarile premium: centrala termica, incalzire in pardoseala, tamplarie cu geamuri tripan, gresie, faianta, parchet, termoizolatie 10cm, acoperis: tigla metalica Lindab. Achizitionati aceasta locuinta la pretul de 98.000 euro! Se accepta credit! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Mihai Rusu, la numarul de telefon 0755 866 866 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 957894. Sunati acum pentru a programa o vizionare! Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului!

98000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(