Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Suceava, Costana  - 250000 EURO Proprietar 250000 €
Vanzare terenuri constructii Suceava, Costana - 250000 EURO Centru, Costana , jud. Suceava

Vand ferma in suprafata totala de aprox. 16 ha, din care 2 iazuri piscicole de aprox. 10 ha. Proprietatea se afla la 12 km de mun. Suceava, in Costana - intabulare la zi. Terenul din jurul iazurilor se compune din: - saivan pentru ovine, bovine, porcine (dimensiune 60 x 12 m) - casuta muncitori - casuta administrator - fantana cu tuburi - 1 coser porumb Proprietatea dispune de energie electrica (panouri solare, generator). Zona superba, o oaza de liniste aproape de oras, cu posibilitati de accesare a fondurilor europene si de dezvoltare a unei afaceri in piscicultura, pescuit sportiv, zootehnie, utilizarea profitabila a terenurilor etc Ferma este intabulata cu extrase de carte funciara la zi. Pretl 250.000 euro. Tel. 07******56 Terenuri - Suceava , Terenuri - Suceava

250000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(