Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Cluj, Savadisla - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Savadisla - 0 EURO Savadisla, Savadisla , jud. Cluj

Vand teren intravilan, la drum, cu toate utilitatile disponibile. Terenul este alcatuit din partea de sus, toata coasta plus terenul de jos unde se vad flori albe (vezi poze) . As prefera sa dau tot terenul. Loc situat in sat Finisel, comuna Savadisla. Zona linistita, peisaj superb. Pret negociabil si afisat pentru 1m².

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Savadisla - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Savadisla - 70000 EURO Savadisla, Savadisla , jud. Cluj

Vind casa in cluj comuna savadisla 2 camere,bucatarie,hol,baie,fintina in curte,curte dreapta gradina dreapta,casa locuibila 120mp in centru savadisli peste drum magazin cu cefeu in regula (intabulata) nr 075337351

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Savadisla Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Savadisla Savadisla, Savadisla , jud. Cluj

Inchiriez camere in perioada festivalului si nu numai. Oferim spre inchiriere un apartament cu 3 paturi single si un pat matrimonial, 4 camere cu pat single/matrimonial. Pentru mai multe detalii puteti contacta telefonic.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Savadisla - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Savadisla - 20000 EURO Savadisla, Savadisla , jud. Cluj

Vand casa cu teren 18 ari,curte, gradina, livada, casa necesita mici reparatii. in com.Savadisla, sat Hasdate o locatie frumoasa si linistita. Informatii 744 - arata telefon - .Detalii exclusiv la telefon!

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere Cluj, Savadisla - 380 EURO lunar Proprietar 380 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Cluj, Savadisla - 380 EURO lunar Savadisla, Savadisla , jud. Cluj

Inchiriez apartament pe termen lung 75 m patrati compus din 2 camere, sufragerie + bucatarie, complet mobilat si utilat ,etaj 5 cu lift , la 50 metri de Vivo ( polus ), parcare,ocupabil din data de 15 Iulie,exclus agentii!

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 655 mp Cluj, Savadisla - 19990 EURO Proprietar 19990 €
Vanzare terenuri constructii 655 mp Cluj, Savadisla - 19990 EURO Savadisla, Savadisla , jud. Cluj

Teren in intravilanul localitatii Vlaha, comuna Savadisla, judetul Cluj, la 15 km de Cluj Napoca (aproape de Arkhai Sculpture Park). Avantaje teren: 1 - drum asfaltat pana la locatie (inaltat cu 24 cm) la finele anului 2018, inca se mai lucreaza la canalizari si poduri; 2 - teren intravilan cu suprafata de 655 mp, cu front de 24 m, cu orientare excelenta fata de soare; plus cota parte din drum privat de 171 mp. Total 826 mp. 3 - acces pe drum privat sau acces direct din drumul judetean. 4 - utilitati: apa, canal, curent electric, gaz la drum (se pot vedea in fotografii); 5 - pozitie excelenta: stanga livada, dreapta constructie si spate terasament; 6 - documente bonus: studiu topografic cu curbe de nivel, studiu geotehnic; Posibilitate achizitie prin credit bancar, garantand cu terenul sau cu avans negociabil si maxim 6 luni, rate fara dobanda.

19990 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Cluj, Savadisla - 94000 EURO Proprietar 94000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Savadisla - 94000 EURO Savadisla, Savadisla , jud. Cluj

Vand casa in centrul comunei Savadisla Structura casei este din piatra si beton, peretii din caramida , 128 mp Casa are 3 camere                  2 bai                  2 bucatarii                  2 holuri                  1 beci mare                  1 terasa mare                  2 camarute Utilitati:                  Curent                  Apa                  Canalizare                  Digi                  Gaz ( centrala termica Vaillant )   Teren 815 mp intravilan La 2 pasi de casa se afla:                                     Școala                    Gradinita                    Magazinul alimentar                    Carmangerie                    Restaurante                    Sala de nunti etc                    Magazin cu materiale de constructii                    Farmacii                    Cabinet stomatologic                    Dispensar                    Posta                    SPA                    Service auto                    Frizerie La 20 de minute de Cluj-Napoca si la             13 km de statiunea muntele Baisoara. CF . ACTE IN REGULA!!!                      

94000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Savadisla - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Savadisla - 0 EURO Savadisla, Savadisla , jud. Cluj

Vand gradina pozitie deosebita in Finisel- com. Savadisla. Toate utilitatile langa teren: apa, canalizare, gaz, curent. Pret 12 euro/mp.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Savadisla Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Savadisla Savadisla, Savadisla , jud. Cluj

Inchiriez casa de vacanta la Savadisla (20km de Cluj) 5 camere,2 bai, bucatarie complet utilata, 2 livinguri, ciubar,teren de joaca pentru copii,parcare,lac cu pesti... Pret 550lei o noapte luni-vineri 750 lei o noapte vineri-duminica

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare casa Cluj, Savadisla - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa Cluj, Savadisla - 120000 EURO Savadisla, Savadisla , jud. Cluj

Casa cu etaj de vanzare in Savadisla, pe strada Principala. Specificatii: apa si canalizare din sursa proprie, incalzire centrala cu gaz. Pentru mai multe detalii: 742 - arata telefon - / +31682641001

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Savadisla - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Savadisla - 0 EURO Savadisla, Savadisla , jud. Cluj

Teren intravilan de 1440 m² situat in Savadisla Nr 91, ingradit, drum asfaltat, utilitati (gaz, apa, canalizare,curent) in fata portii, la 20 minute de la Cluj-Napoca. Pret 40 euro/m² Pentru mai multe informatii: 741 - arata telefon -

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere Cluj, Savadisla - 370 EURO lunar Proprietar 370 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Cluj, Savadisla - 370 EURO lunar Savadisla, Savadisla , jud. Cluj

Inchiriez apartament pe termen lung langa Polus (vivo) la 100 m de poarta 5 la etaj 3 din 5 complet mobilat,toate utilitatile cu loc de parcare pret 370eur mai multe informatii la 773 - arata telefon - Apartamentul are 70 m cu balcon si este disponibil imediat!

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.