Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren intravilan 9589 mp in loc Niculesti, Dambovita Agentie - 0 comision - exclusivitate 16050 €
Teren intravilan 9589 mp in loc Niculesti, Dambovita , Niculesti , jud. Dambovita

Teren arabil, amplasat in intravilanul comunei Niculesti, sat Niculesti, Tarla 26/1, Parcela 61, adiacent fata de DJ 101B, la iesire catre Movila, zona AGRICOVER SRL, cu acces din drum de exploatare. Zona este formata din terenuri arabile, extravilane si intravilane, cultivate sau nu si locuinte unifamiliale (amplasate stradal la DJ 101 B) noi si vechi, dar si spatii comerciale de mici dimensiuni. In vecinatate se afla: Primaria Niculesti, Monafarm SRL; Reteaua electrica se afla la mare distanta, nu exista informatii privind posibilitatea de racordare la alte utilitati; Proprietatea se vinde in procedura de executare silita, prin licitatie publica, avand pretul de pornire al licitatiei de 78.075 Ron, pret stabilit dupa reducerea cu 25% din pretul de vanzare initial, ce a fost de 104.100 Ron

16050 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(