Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren 5000 mp | Intravilan | D: 50 | Niculesti  - Dambovita Agentie - 0 comision - exclusivitate 40000 €
Teren 5000 mp | Intravilan | D: 50 | Niculesti - Dambovita Niculesti, Niculesti , jud. Dambovita

Va prezentam in exclusivitate un teren situat in Comuna Niculesti - Dambovita. Terenul are o suprafata de 5000 mp cu o deschidere de 50 ml la drum asfaltat, nu exista stalpi de inalta sau medie tensiune care sa traverseze terenul, este liber de constructii si se preteaza pentru rezidential. Toate actele pregatite pentru vanzare : - Cadastru si intabulare ( actualizate in 2022 ) - Contract de vanzare cumparare ( de la momentul achizitiei ) - Are 8 puncte de intarusare pentru o mai buna definire a terenului. Nu are inclinari, canale sau alte probleme ! ( este perfect drept si se afla in intravilan ) Se poate vinde imediat avand toate actele pregatite de vanzare. Utilitati -La mai putin de 10 m exista gaze si curent electric. In comuna sunt doua scoli gimnaziale, magazine, spalatorii auto, notariat, Abatorul Peris, farmacie, gogoserie, biserica. Este ideal pentru investitie pe termen mediu. Buftea 17 km București 35 km Ploiești 35 km Vecinii comunei Niculești sunt: la nord comuna Poienarii Burchii, județul Dâmbovița; la sud comuna Crevedia, județul Dâmbovița; la est comuna Periș, județul Ilfov; la vest comuna Butimanu, județul Dâmbovița. Căile de acces către comună: DJ 101 B: face legătura între DN 1 și DN 1 A prin comunele Butimanu – Niculești (satele Niculești și Movila) – Periș DJ 101 A: face legătura între DN 1 A și DJ 101 B prin comunele Sirna – Niculești (sat Ciocănari) – Periș DC 159: face legătura între DN 1 A (comuna Butimanu) – DJ 101 A (sat Ciocănari) – DJ 101 B (sat Niculești) Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon la primul numar din anunt

40000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren intravilan 9589 mp in loc Niculesti, Dambovita Agentie - 0 comision - exclusivitate 16050 €
Teren intravilan 9589 mp in loc Niculesti, Dambovita , Niculesti , jud. Dambovita

Teren arabil, amplasat in intravilanul comunei Niculesti, sat Niculesti, Tarla 26/1, Parcela 61, adiacent fata de DJ 101B, la iesire catre Movila, zona AGRICOVER SRL, cu acces din drum de exploatare. Zona este formata din terenuri arabile, extravilane si intravilane, cultivate sau nu si locuinte unifamiliale (amplasate stradal la DJ 101 B) noi si vechi, dar si spatii comerciale de mici dimensiuni. In vecinatate se afla: Primaria Niculesti, Monafarm SRL; Reteaua electrica se afla la mare distanta, nu exista informatii privind posibilitatea de racordare la alte utilitati; Proprietatea se vinde in procedura de executare silita, prin licitatie publica, avand pretul de pornire al licitatiei de 78.075 Ron, pret stabilit dupa reducerea cu 25% din pretul de vanzare initial, ce a fost de 104.100 Ron

16050 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(