Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Iasi, Cuza Voda  - 106000 EURO Proprietar 106000 €
Vanzare terenuri constructii Iasi, Cuza Voda - 106000 EURO Cuza Voda, Cuza Voda , jud. Iasi

Livada de nuci de-a lungul drumului spre Cuza Voda, la 300 m de centrul satului. Terenul a apartinut UAT Popricani dintotdeauna si a fost mutat la UAT Aroneanu de citiva ani. Utilitatile (apa, canalizare, energie electrica) sint la cca 200 m de limita proprietatii. Racordarea la gaze naturale a satului e in derulare. Canalizarea centralizata la nivelul comunei e in curs de finalizare. Vedere catre: 1. catre C.A. Rosetti / Moara de Vint / Copou 2. catre DC13 spre Cuza Voda In zona C.A. Rosetti – Vinatori sint in derulare importante proiecte de infrastructura si imobiliare: - Cartiere de locuinte - Spitalul Regional de Urgenta, - Stadionul municipal - Sala polivalenta - Centrul educational al Mitropoliei Moldovei - Centre de agrement - Acces din C.A. Rosetti catre aeroport - lLrgirea bulevardului C.A. Rosetti si a DN24 / E58 la 4 benzi de circulatie (Moara de Vint, Ursulea, Iepuri, Vinatori, Vulturi) pina la nodul rutier al autostrazii Unirii din Vulturi Pozitionare: 800 m pina la DN24 / E58 1.000 m pina la intrarea in Iasi (prin C.A. Rosetti sau prin Soseaua Stefan cel Mare spre Tirgusorul Copou) 2,0 km pina la Universitatea Agronomica; 2,5 km pina la Spitalul Regional de Urgente din C. A. Rosetti; 2,5 km pina la Stadionul Municipal "Regele Ferdinand" din C. A. Rosetti; 2,5 km pina la Sala Polivalenta "Regina Maria" din C. A. Rosetti; 3,0 km pina la centrul educational "Varlaam" al Mitropoliei din Moara de Vint 3,0 km pina la nodul rutier din Vinatori spre Rediu, Popricani si Vulturi 3,0 km pina la stadionul Emil Alexandrescu si Parcul Expozitiei; 4,5 km pina la aeroport; 7,0 km pina la nodul rutier cu Autostrada Unirii din Vulturi. Pret: 22 euro / mp. Terenuri - Carlig , Terenuri - Iasi

106000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Iasi, Cuza Voda  - 15000 EURO Proprietar 15000 €

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(