Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Satu Mare, Caraseu  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii Satu Mare, Caraseu - 10000 EURO Caraseu, Caraseu , jud. Satu Mare

VAND URGENT! loc de casa 20 ARII in Caraseu la 18 km de satu mare,locul este situat aproape de centru loc linistit , toate utilitatile la strada ,,apa gaz,curent,la front are 23m,este plin de pomi fructiferi si putina vie ideala pt casa la tara.tel 742 - arata telefon - .

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  6500 mp Satu Mare, Caraseu  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri constructii 6500 mp Satu Mare, Caraseu - 25000 EURO Caraseu, Caraseu , jud. Satu Mare

Vand loc de casa la 18 km de Satu Mare , teren intravilan cu front mare la strada si acces atat din fata de la drumul principal , cat si din spate unde este alt drum . Se poate si parcela . Suprafata este mare 65 ari , totul intravilan . S-a facut o fundatie de 300 mp ! foarte frumoasa si rezistenta de catre o firma specializata , ofer documente doveditoare . Se vinde cu toate actele in regula , extras CF , contract , etc... Curent , gaz ,apa la poarta. Terenul este situat in localitatea CARASEU , comuna Culciu , jud . SM , exact la drumul principal . Pret neg.

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Satu Mare, Caraseu  - 7500 EURO Proprietar 7500 €
Vanzare terenuri constructii Satu Mare, Caraseu - 7500 EURO Caraseu, Caraseu , jud. Satu Mare

Vind loc de casa 15ARI in Caraseu la 18 km de satu mare,locul este situat aproape de centru loc linistit , toate utilitatile la strada ,,apa gaz,curent,la front are 23m,este plin de pomi fructiferi si putina vie ideala pt casa la tara.tel 742 - arata telefon - .

7500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.