Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare teren constructii Mogosesti Proprietar 23500 €
Vanzare teren constructii Mogosesti Mogosesti, Mogosesti , jud. Giurgiu

Teren intravilan in suprafata de 645 mp aflat in loc.Mogosesti com.Adunatii Copaceni jd.Giurgiu pe malul drept al Argesului,pozitionat pe colt cu iesire la 2 strazi,una este asfaltata cu acces direct la DJ 5A drumul spre Comana.Pe teren se afla o casuta din lemn (chertar),acoperita cu tigla metalica in suprafata de 22 mp din care 6 mp sunt terasa,o livada de pomi fructiferi (pruni,meri,peri,ciresi,caisi,piersici,visin) arbusti(zmeur,mur,coacaz,aronia) aluni de padure , migdal,nuci si flori. Curtea are o alee pietonala si una auto pentru 2-3 masini,este racordata la reteaua de apa a comunei,curentul electric se afla la 10-15 m de teren cu bransament subteran ,iar gazul urmeaza sa fie tras in localitate. Terenul se afla in afara satului Mogosesti,este o zona de vile. Distanta pana la intrare in Bucuresti este de aproximativ 18 km,la 10 km se afla Comana o zona turistica bine dezvoltata.

23500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(