Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Calarasi, Chirnogi (Ulmu)  - 45500 EURO Proprietar 45500 €
Vanzare casa Calarasi, Chirnogi (Ulmu) - 45500 EURO Chirnogi (Ulmu), Chirnogi (Ulmu) , jud. Calarasi

Casa vanzare, structura caramida, strada asfaltata (strada Biruintei), curte 2000mp, Case de vanzare - Chirnogi , Case de vanzare - Calarasi

45500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Calarasi, Chirnogi (Ulmu)  - 89900 EURO Proprietar 89900 €
Vanzare casa Calarasi, Chirnogi (Ulmu) - 89900 EURO Chirnogi (Ulmu), Chirnogi (Ulmu) , jud. Calarasi

Casa in comuna chirnogi jud Calarasi, la 70km de bucuresti si 5 km de Municipiul Oltenita! Casa este la drumul principal de legatura intre Oltenita si Giurgiu de la intersectia cu drumul de Radovanu 2 case mai sus spre giurgiu pe partea stanga, terenul fiind putin in panta deci neinundabil! Parter: Dormitor Bucatarie Living Baie Etaj: 3 Dormitoare Baie Casa este izolata pe afara cu polistiren de 5 iar pe interior are izolatie de vata de sticla peretii dinspre exterior fiind placati cu rigips! Geamuri Termopan, Acoperis Lindab, Balcon cu balustrada facuta. De asemenea mai este in curte o constructie (magazie) din bca cu geamuri si usa termopan! In curte aveti: 1 nuc mare chiar in fata casei 5 ciresi, 2 visini Prun, par, gutui, 2 meri, vita de vie Are toate actele: Autorizatie de constructie, certificat energetic, receptia facuta! Teren 760mp Pret usor negociabil! 500 euro/mp construit Casa nu a fost facuta pentru vanzare! Utilitati: Apa curenta Fosa septica Pentru electricitate sunt depuse actele trebuie sa iasa Gazele se vor trage pana in dreptul portii Case de vanzare - Chirnogi , Case de vanzare - Calarasi

89900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(