Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Brasov, Simon  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Brasov, Simon - 0 EURO Simon, Simon , jud. Brasov

Vand teren in zona Bran cu panorama senzationala beneficiaza de drum de servitute 4-5m latime,curent in apropiere .Panorama este senzationala se vede tot masivul Bucegilor.Pentru mai multe informatii discutam la telefon.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Brasov, Simon  - 220000 EURO Proprietar 220000 €
Vanzare casa 5 camere Brasov, Simon - 220000 EURO Simon, Simon , jud. Brasov

Pensiune 5 cam cu 5 bai living sala mese casa 5 cam 2 bai

220000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  spatii comercial Brasov, Simon  - 285000 EURO Proprietar 285000 €
Vanzare spatii comercial Brasov, Simon - 285000 EURO Simon, Simon , jud. Brasov

O ocazie speciala din cauza relocalizarii noastre direct de la propietar De vanzare o pensiune activa ,situata in Bran, in cea mai turistica zona din Romania. Casa a fost deschisa acum un an si jumatate, echipata cu toate necesitatile la un standard de inalta calitate si mobilata cu mobilier exclusiv din lemn la comanda speciala. Casa are o reputatie excelenta, cu un rating foarte ridicat pe site-ul Booking.Com si cu cea mai mare satisfactie de la oaspeti. Link catre pagina Booking.com: http://www.booking.com/Share-ZhoBRK Casa are 9 camere in doua etaje (parter si etaj 1), precum si un apartament la etajul 2 (120 m2) folosit de proprietari pentru rezidenta, si poate fi transformat cu usurinta in 2 apartamente de inchiriat. Parterul are 3 camere de oaspeti, o bucatarie mare echipata cu cele mai bune echipamente si accesorii, sala de mese, camera de zi, spalatorie (masina de spalat si uscator). Pe partea din fata a casei exista o terasa spatioasa, cu mese si scaune de lux. La etajul 2 exista 6 camere cu balcon. Fiecare camera din casa are atasat un dus si toaleta, camerele sunt mai mari si mai spatioase decat cele obisnuite sunt de 20 mp. fiecare. La etajul 3 exista un apartament rezidential care include 3 dormitoare, o camera de zi, 3 bai si doua balcoane si o mansarda care poate fi construita cu doua camere suplimentare. Toate infrastructurile de electricitate, apa, canalizare si incalzire exista in mansarda. Casa are, de asemenea, un subsol mare de 60 de metri patrati, cu un sistem de incalzire pe gaz, compus din doua unitati separate combinate la CASACADA cu control si comanda separat pentru fiecare etaj din casa si un boiler de 400 litri de apa calda. Casa se vinde cu toate echipamentele si mobilierul existent (cu exceptia echipamentelor personale), iar cumparatorul poate continua sa o exploateze imediat fara a fi nevoie de o adaugare sau renovare. Casa de oaspeti are toate aprobarile necesare din partea autoritatilor, iar proprietatea asupra societatii prin care functioneaza casa de oaspeti poate fi transferata. Site-ul web are un site web activ in trei limbi: engleza, romana, proprietatea site-ului web, pagina Facebook si adresele de e-mail vor fi livrate cumparatorului www.casa-monrev.ro. Terenul are 650 mp , suprafata construita 460 mp. Pentru mai multe informatii, sunati la 0730078916 sau trimiteti un e-mail la adresa [email protected] An finalizare constructie: 2017 Stadiu constructie: Finalizat Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 5-10

285000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.