Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vand Casa/vila  Bran ,  Bran  - 240000 EURO; Proprietar 240000 €
Vand Casa/vila Bran , Bran - 240000 EURO; Simon, Simon , jud. Brasov

De vanzare 2 proprietati situate in Simon fiind pozitionate intr-o zona de mare interes turistic cu acces facil din drumul principal asfaltat. Imobilul a fost construit pentru uz propriu, nu a fost inchiriat, acesta a fost utilizat doar de catre proprietari. Datorita accesului facil si pozitiei foarte bune proprietatea are un mare potential turistic, fiind pretabila de asemenea pentru camin de batrani sau tabere de copii.. Proprietatile dispun de un teren de 1000mp. 1. Casa caramida cu planseu beton armat S+P+E - 132 mp + mansarda 100 mp amenajata doar prin compartimentare (60%) compusa din: PARTER: - camera de zi + bucatarie 33 mp - living 23 mp - 2 dormitoare 20 mp fiecare - 2 bai - 2 holuri- camera CT - 2 beciuri 23 mp fiecare - garaj cu usa metalica rabatanta 34 mp - magazie depozitare pretabila pentru amenajare sala de mese 31 mp ETAJ: - 2 dormitoare cu baie proprie fiecare 12 mp + 5,5 mp - apartament cu baie proprie 28 mp - hol si loc de servit masa 33 mp - logie 9 mp - parchet lemn masiv in toate camerele, cada baie si cabina dus, incalzire centrala pe gaz (CT in condensatie) si/sau lemne, tamplarie geamuri si usi termopan, fosa septica (se lucreaza in prezent la sistemul de canalizare a localitatii), acoperis tabla metalica Bilka, curent trifazic. 2. Casa structura caramida si lemn P+E compusa din: PARTER: - bucatarie, camara, baie - 3 dormitoare - hol ETAJ: - 3 dormitoare - hol -parchet lemn masiv in toate camerele, incalzire centrala la parter cu lemne, fosa septica separata, tamplarie geamuri si usi termopan. Centrala termica Conducta de gaze naturale Electricitate Canalizare Apa curenta Balcon Pod Transport public Usa blindata Casa din caramida se vinde si separat. Se accepta schimburi sau plata in 3 transe.

240000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(