Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Brasov, Simon  - 440000 EURO Proprietar 440000 €
Vanzare casa Brasov, Simon - 440000 EURO Simon, Simon , jud. Brasov

Laurentiu Vila de vanzare Simon, Bran, Jud Brasov, 10 camere , 522 mp util, 1300 mp teren Vila de vanzare constructie 2019, demisol, parter, etaj 1, etaj 2 + pod mansardabil, 10 camere + sufragerie + loc servit masa. Bucatarie si camera tehnica. Suprafata utila 522 mp. Suprafata teren1300 mp. Situata in sat Simon,comuna Bran , jud Brasov. Utilitati : apa curenta, gaz , fosa septica. Doua centrale termice pentru incalzire si apa calda, dotata suplimentar cu panouri solare pentru incalzire apa curenta. Camere standard in suprafata de 22 mp fiecare incluzand dormitor, baie si hol de intrare. Constructie pe structura de beton si umplutura de caramida , cu fundatie ciclopica , exceptand pod mansardabil pe structura de lemn. Acoperis Lindab. Casa este izolata cu polistiren de 10.Pe teren se mai afla o constructie tip foisor din lemn, si un balansoar, conform poze atasate. Accesul de la soseaua principala dintre Bran si Moieciu de Jos se face pe un drum petruit catre zona de pensiuni si case de vacanta, in arealaul careia se afla si aceasta vila. Vila este mobilata complet, dotata cu internet wierless si televiziune prin cablu, fiecare camera avand televizor propriu si acces la internet. Proprietatea nu este grevata de sarcini, proprietar unic, (sot - sotie) se vinde direct de proprietar. P

440000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Brasov, Simon  - 27000 EURO Proprietar 27000 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Simon - 27000 EURO Simon, Simon , jud. Brasov

Teren intravilan avand categoria de folosinta "curti constructii" in suprafata de 2.233 mp, accesul realizandu-se din Str. Iancu Gontea pe un drum de servitute care trebuie amenajat pe o distanta de apx. 150 m. Terenul este usor in panta, liber de constructii si dispune de utilitati publice in imediata vecinatate a proprietatii circa 150 m(curent electric, gaze naturale, apa de la reteaua publica) Imobilul este situat in Str, IANCU Gontea , sat Simon, com. Bran, jud. Brasov. Terenuri - Simon , Terenuri - Brasov

27000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(