Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 2 camere+curte 80mp COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 78000 €
Apartament 2 camere+curte 80mp COMISION 0% Brancoveanu, Bucuresti

Se ofera spre vanzare un apartament cu doua camere, dormitor si un living spatios, in zona Brancoveanu, situat la parterul unui imobil de doua etaje. Acesta dispune de o curte interioara de 80 mp, plus un loc de parcare. In curte avem si o magazie, ce poate fi folosita ca spatiu de depozitare. Apartamentul dispune de centrala proprie, iar fiecare apartament din bloc are cont pe platforma e-bloc pentru a plati intretinerea online si pentru verificarea platilor trecute. Apartamentul se poate vinde si mobilat. In apropiere avem Grand Arena, Carefour, Selgros. Ca mijloc de transport sunt statiile STB: 102,141,220 a) clasa energetică: B b) consumul total specific de energie primară: 160.83 c) indicele de emisii echivalent CO_2: 32.47 d) consum total specific de energie din surse regenerabile: 0os si un dormitor), doua bai, ambele fiind dotate complet, plus bucataria utilata. Apartamentul are 59 mp utili.

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
EROII REVOLUTIEI - METROU, APARTAMENT DECOMANDAT, MOBILAT MODERN! Agentie - 0 comision - exclusivitate 470 €
EROII REVOLUTIEI - METROU, APARTAMENT DECOMANDAT, MOBILAT MODERN! Brancoveanu, Bucuresti

EROII REVOLUTIEI - METROU, APARTAMENT DECOMANDAT, MOBILAT MODERN! Pozitie privilegiata langa metrou, parc, scoli si Centre Comerciale. Apartament luminos, intr-un bloc 1990, retras de la zgomotul bulevardului, potrivit pentru o familie. Interior renovat, cu finisaje moderne, mobilat si utilat complet, modern, cu bucatarie spatioasa, echipata modern, masina de splalat vase, 2 dormitoare, cu 1 baie si 1 grup sanitar, 3 balcoane si loc de parcare. Telefon : 0756.880.880

470 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(