Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren Curtea De Arges comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 29000 €
Teren Curtea De Arges comision 0% Curtea de Arges, Curtea de Arges , jud. Arges

Va prezint spre vanzare un teren intravilan,in Curtea de Arges , strada Paunesti , cu o suprafata de 1032 mp si deschidere de aproximativ 20 m . Terenul se afla intr-o zona linistita aproape de padure avand toate utilitatile la limita terenului .Echipa noastra va poate consilia de la vizionare, obtinere credit, asigurare locuinta pana la incheierea tranzactiei! Toate acestea cu COMISION 0% pentru CUMPARATOR! Va asteptam cu drag la vizionare!

29000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere Curtea de Arges Agentie - 0 comision - exclusivitate 65900 €
Apartament 4 camere Curtea de Arges Curtea de Arges, Curtea de Arges , jud. Arges

Va propunem spre achizitie un spatios imobil situat in Curtea de Arges.Apartamentul fiind compartimentat din 3 dormitoare,2 bai,1 living,1 bucatarie,1 balcon cu o suprafata de 3,88mp ,1 hol.Suprafata totala de 88,29 mp din care utili sunt 84,41 mp.Este situat intr-o zona linistita in apropiere de multe mijloace de interes printre care Liceul Vlaicu Voda. Echipa noastra va poate consilia de la vizionare, obtinere credit, asigurare locuinta pana la incheierea tranzactiei! Toate acestea cu 0% COMISION pentru cumparator!

65900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Curtea de Arges - 2 minute de Centrul Vechi, teren 3719 mp! Agentie - 0 comision - exclusivitate 110000 €
Curtea de Arges - 2 minute de Centrul Vechi, teren 3719 mp! Curtea de Arges, Curtea de Arges , jud. Arges

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! CURTEA DE ARGES - 2 MINUTE DE CENTRUL VECHI, TEREN 3719 MP. Zona cu potential, aproape de centrul vechi al orasului, langa targul saptamanal. Teren intravilan cu toate utilitatile disponible. Lotul este dezmembrat dintr-o suprafata de 5552 mp, pe care se afla 2 case si anexe. Diferenta de 1833 mp se poate achizitiona la un pret de 120.000 euro. Deschidere 26 m pe 144 m, drum de acces de 178 mp

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Casa Premium Curtea de Arges Agentie - 0 comision - exclusivitate 369000 €
COMISION 0% - Casa Premium Curtea de Arges Curtea de Arges, Curtea de Arges , jud. Arges

Reprezentare Exclusiva - COMISION 0%! De Vanzare locatie Premium (casa+teren+anexe) in zona centrala a orasului Curtea de Arges din jud. Arges. Daca va doreati o proprietate la care sa va retrageti pentru cateva zile de relaxare in apropiere de munte (doar 20 km pana la Barajul Vidraru), aceasta este! Proprietatea este compusa din: 1. teren intravilan curti-constructii in suprafata totala de 2.907 mp 2. casa rezidentiala cu o suprafata utila totala de 277 mp, regim de inaltime S+P+M 3. Terasa 25 mp + Bucatarie de Vara 29 mp 4. Atelier / magazie, cu o suprafata construita de aprox. 100 mp 5. Garaj cu o suprafata construita de aprox. 50 mp 6. Skid GPL (inchiriat catre utilizator; se incaseaza chirie lunar) Casa principala are structura mixta, la parter zidarie iar la etaj lemn. Curtea beneficiaza de iluminat nocturn si instalatie subterana de irigare a gazonului. De asemenea, curtea este amenajata peisagistic cu gazon, flori, pomi ornamentali, si foisor. Racordurile la utilitati sunt in dubla partida, astfel ca terenul de 2.900 mp se poate dezmembra in 2 sau 3 numere cadastrale separate, in mod rapid si facil din toate punctele de vedere. In acest sens ajuta si frontul stradal dublu de 30+100 m la drumurile de acces asfaltate. Tur Virtual (fotografii 360): https://poly.google.com/u/1/view/2gNaiTkwSbp Retineti! COMISION 0%! Sunati acum pentru o vizionare!

369000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(