Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Comision 0% | Apartament de lux de inchiriat Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
Comision 0% | Apartament de lux de inchiriat Stefan cel Mare, Sibiu , jud. Sibiu

Agentia RE/MAX Professionals va ofera spre inchiriere cu comision 0% un apartament de lux in zona Stefan Cel Mare, mai exact pe str. Dragos Voda. Imobilul este compus din hol, dormitor, dressing, spatiu de depozitare, bucatarie, baie. Apartamentul este mobilat si utilat la cele mai inalte standarde , este totul nou si se afla la prima inchiriere. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere intabulat |Garantie Dezvoltator| 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 38900 €
Apartament 2 camere intabulat |Garantie Dezvoltator| 0% Comision Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Sibiu Strada Marcel Iancu Vila 2 Sc A Ap 4 Echipa noastră de ingineri arhitecți profesioniști oferă soluția unei locuințe care să se plieze nevoilor dumneavoastră, ținând cont de ultimele trend-uri din domeniu raportat la un preț corect și avantajos pentru clienți. PENTRU A BENEFICIA DE CEL MAI BUN PREȚ ! Va rog sa ne contactați la tel. 0752/753/598 pentru a stabili o întâlnire cu reprezentatul nostru de vânzări, Compartimentare decomandata: Hol acces, living, bucătărie, 1 dormitor, baie,balcon ,iar apartamentele de la parter beneficiază de gradina închisa cu gard și poarta,loc de parcare inclus în preț. Predare: semi-finisat - pereți gletuiti, - ușă metalica la intrare, - centrala termica - calorifere, - utilități apa,gaz,curent Dotari : Sistem de încălzire proprie cu calorifere Usa metalica la intrare Pereții tencuiți, gletuiti și zugrăviți cu lavabila alba Sapa elicopterizata Vas WC si lavoar Izolație termica a peretilor de 10 cm Acoperis cu tigla Bramac In interiorul complexului se vor afla : Loc de joaca pentru copii Banci si stalpi de iluminat Loc de parcare gratuit Împreună cu KIWI Finance – O poveste de 15 ani! De excelenta! Membru al Asociației Romane a Brokerilor de Credite (A.R.B.C.) și partenerul nostru Aici Pentru Interesele Dumneavoastră ! Va aducem soluția oricărui tip de credit necesar achiziționării unei locuințe noi cu titlu gratuit (0752/753/598) !

38900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere| Dezvoltator Imobiliar | Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 41990 €
Apartament 2 camere| Dezvoltator Imobiliar | Comision 0% Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Sibiu Strada Octav Doicescu Bloc 4, Scara B,Etaj 2 ap 1 Ansamblul nostru rezidențial este un concept care aduce pe piața imobiliara o noua categorie de locuințe selecte si accesibile, caracterizate prin finisaje de foarte buna calitate și condiții deosebite de locuit, Apartamentul se vinde în faza de construcție, cu termenul de predare iulie 2019. PENTRU A BENEFICIA DE CEL MAI BUN PREȚ ! Va rog sa ne contactați la tel. 0752/753/598 pentru a stabili o întâlnire cu reprezentatul nostru de vânzări, Apartamentul este spațios, decomandat și dotat cu : -Balcoane inox granit și sticla securizata -Sistem de încălzire proprie cu centrala proprie si calorifere -Interfon -Prize interpretatoare si dulii la becuri -Tâmplărie din profil PVC Rehau, geam termopan cu 7 camere pentru o izolare termica si fonica excepțională -Usa metalica la intrare -Vas WC si lavoar Detalii Tehnice : -Pereții tencuiți, gletuiți și zugrăviți cu lavabila alba -Sapa elicopterizata -Izolație termica a pereților de 10 cm -Acoperiș cu țiglă Bramac In interiorul complexului se vor afla : -Gradina proprie cu spatiu verde -Loc de joaca pentru copii -Banci si stâlpi de iluminat -Locuri de parcare gratuite Gama de apartamente oferita variază, cu suprafețe cuprinse 35.2 -mpu 56.7mpu si preturi cuprinse intre 29,399 si respectiv 47,990 Euro cu TVA inclus. Împreună cu KIWI Finance – O poveste de 15 ani! De excelenta! Membru al Asociației Romane a Brokerilor de Credite (A.R.B.C.) și partenerul nostru Aici Pentru Interesele Dumneavoastră ! Va aducem soluția oricărui tip de credit necesar achiziționării unei locuințe noi cu titlu gratuit (0752/753/598) !

41990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere |Garantie Direct Dezvoltator|Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 34999 €
Apartament 2 camere |Garantie Direct Dezvoltator|Comision 0% Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Sibiu Str. Octav Doicescu, Bl 1 Sc B Ap 14 Cauți un apartament spațios si compartimentat modern ? acesta este soluția. Un nou concept de locuințe selecte și accesibile, caracterizate prin finisaje de foarte buna calitate și condiții deosebite de locuit. Indiferent ca vrei sa faci o investiție sau vrei sa locuiești, sa fii parte din proiectele noastre este cea mai buna alegere. Cei cu adevărat avantajați sunt însa cei care aleg sa și locuiască, ei bucurându-se de toate facilitățile: zona de relaxare, shopping, precum si servicii de cea mai buna calitate. PENTRU A BENEFICIA DE CEL MAI BUN PREȚ ! Va rog sa ne contactați la tel. 0752/753/598 pentru a stabili o întâlnire cu reprezentatul nostru de vânzări, FĂRĂ COMISION LA ACHIZIȚIONARE Avem pentru dumneavoastră un apartament cu trei camere, construit la cele mai înalte standarde de calitate. Apartamentul este spațios, cu suprafață utila de 45,15mp și 3 balcoane, decomandat și dotat cu : - Balcoane inox granit și sticla securizata - Sistem de încălzire proprie cu centrala proprie si calorifere - Tâmplărie din profil PVC Rehau, - Geam termopan cu 7 camere pentru o izolare termica și fonica excepțională - Usa metalica la intrare - Vas WC si lavoar - Izolație termica a peretiilor de 10 cm - Acoperiș cu țiglă Bramac Se accepta rate la dezvoltator ! Complexul nostru minunat va oferă: - Gradina proprie cu spațiu verde - Loc de joaca pentru copii - Banci și stâlpi de iluminat - Loc de parcare gratuit - Interfon Împreună cu KIWI Finance – O poveste de 15 ani! De excelenta! Membru al Asociației Romane a Brokerilor de Credite (A.R.B.C.) și partenerul nostru Aici Pentru Interesele Dumneavoastră ! Va aducem soluția oricărui tip de credit necesar achiziționării unei locuințe noi cu titlu gratuit (0752 753 598) ! Apartamentul se vinde în faza de construcție, cu termenul de predare iulie 2019. In cazul în care doriți sa vizionați schițele apartamentelor și/sau sa vizitați locația noastră va rog sa ne contactați la tel. 0752/753/598

34999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Promotia lunii Decembrie | Dezvoltator Imobiliar | Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 32990 €
Promotia lunii Decembrie | Dezvoltator Imobiliar | Comision 0% Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Bloc 4 Sc B Ap 5 Ansamblul rezidențial reprezinta un concept care are la baza ideea de lifestyle, cu o viziune noua și în acord cu noile tendințe de arta si design Noi livram clienților un stil de viata, o locuință în care valori precum luxul, eleganta se îmbina cu funcționalitatea spațiului, creând atmosfera necesara in care sa te simti relaxat si inspirat. Designul exterior al clădirilor pana la designul interior al spatiilor comune, al apartamentelor conceptul susține aceleași valori prezentate mai sus. In cazul în care doriți sa vizionați apartamentele va rog sa ne contactați la tel. 0752 753 598 pentru a stabili o întâlnire direct cu reprezentatul nostru de vânzări, Predare : Balcoane inox granit și sticla securizata Sistem de încălzire proprie cu centrala proprie si calorifere Interfon Prize interpretatoare și dulii la becuri Tâmplărie din profil PVC Rehau, geam termopan cu 7 camere pentru o izolare termica si fonica excepțională Usa metalica la intrare Pereții tencuiți, gletuiti și zugrăviți cu lavabila alba Sapa elicopterizata Vas WC si lavoar Avantaje: loc de parcare privat curte privata , spatii verzi locuri de joaca amenajate pentru copii Banci și stâlpi de iluminat Materiale : Izolație termica a pereților de 10 cm Acoperiș cu țiglă Bramac Gama de apartamente oferita variază, cu suprafețe cuprinse 35.2 -mpu 56.7 mpu si preturi cuprinse intre 29,399 si respectiv 47,490 Euro cu TVA inclus. Modalitate de plata : Apartamentul poate fi achiziționat atât cu plata în avans cat și cu Credit Ipotecar sau Prima Casa. In ansamblu avem disponibile mai multe tipuri de apartamente la diferite etaje ( Oferta valabila in limita stocului disponibil ).

32990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0 % | Apartament cu 3 camere de inchiriat| Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Comision 0 % | Apartament cu 3 camere de inchiriat| Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Agentia RE/MAX Professionals va ofera spre inchirere cu comision 0% , un apartament cu 3 camere in zona Hipodrom 4, mai exact pe str Piata Crisan . Imobilul este situat la casa este compus din 3 camere spatioase, si luminoase si anume 2 dormitoare, baie , bucatarie, dressing. Apartamentul este pretabil pentru o familie , cuplu . Pentru orice detaliu ma puteti contacta.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere|Garantia lucrarii direct dezvoltator|0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 34999 €
Apartament 2 camere|Garantia lucrarii direct dezvoltator|0% Comision Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Sibiu Strada Octav Doicescu Bloc 1, Scara A,Etaj 2 ap 20 Ansamblul nostru rezidențial este un concept care aduce pe piața imobiliara o noua categorie de locuințe selecte si accesibile, caracterizate prin finisaje de foarte buna calitate și condiții deosebite de locuit, Apartamentul se vinde în faza de construcție, cu termenul de predare iulie 2019. PENTRU A BENEFICIA DE CEL MAI BUN PREȚ ! Va rog sa ne contactați la tel. 0752/753/598 pentru a stabili o întâlnire cu reprezentatul nostru de vânzări, Apartamentul este decomandat și dotat cu : Balcoane inox granit și sticla securizata Sistem de încălzire proprie cu centrala proprie si calorifere Interfon Prize interpretatoare si dulii la becuri Tâmplărie din profil PVC Rehau, geam termopan cu 7 camere pentru o izolare termica si fonica excepțională Usa metalica la intrare Vas WC si lavoar Detalii Tehnice : Pereții tencuiți, gletuiți și zugrăviți cu lavabila alba Sapa elicopterizataIzolație termica a pereților de 10 cm Acoperiș cu țiglă Bramac In interiorul complexului se vor afla : Gradina proprie cu spațiu verde Loc de joaca pentru copii Banci și stâlpi de iluminat Locuri de parcare gratuite Gama de apartamente oferita variază, cu suprafețe cuprinse 35.2 -mpu 56.7mpu si preturi cuprinse intre 29,399 si respectiv 47,990 Euro cu TVA inclus. Împreună cu KIWI Finance – O poveste de 15 ani! De excelenta! Membru al Asociației Romane a Brokerilor de Credite (A.R.B.C.) și partenerul nostru Aici Pentru Interesele Dumneavoastră ! Va aducem soluția oricărui tip de credit necesar achiziționării unei locuințe noi cu titlu gratuit (0752/753/598) !

34999 €

   Apartament

Vezi Detalii
NU RATATI | Apartament 2 camere | 6 min. de Calea Dumbravii | Com. 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 29500 €
NU RATATI | Apartament 2 camere | 6 min. de Calea Dumbravii | Com. 0% Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Doresti sa locuiesti intr-unul dintre cele mai moderne cartiere din Sibiu ? Dar sa obtii cel mai bun raport calitate-pret ? Daca raspunsul este da , va recomandam apartamentele din ansamblu nostru modern , pozitionate intr-o zona cu o dezvoltare ascendenta, construit cu materiale de calitate superioara, cu firme de constructii profesioniste. Ansamblul Rezidential este realizat dupa cele mai moderne principii arhitecturale. Unitatile locative sunt adaptate stilului de viata contemporan. Dezvoltatorul proiectului, dupa mai multe ansambluri realizate cu succes in Sibiu, vine in intampinarea omului modern cu un stil de viata diferit, cu nevoi diferite, cu asteptari mari care trebuiesc depasite. Va propunem spre vanzare direct de la dezvoltator, cu COMISION 0%, apartament cu 2 camere, cu o suprafata totala de 36 mp utili. Apartamentul va fi predat la stadiul de gri avansat: - centrala termica proprie si calorifere -geamuri termopan Salamander -usa de la intrare - Vas WC+ lavoar ( garantie 2 ani) Facilitati Ansamblu: -Curte interioara amenajata cu spatii verzi -Bancute pentru odihna -Spatiu de joaca pentru copii unde pot fi atent supravegheati -Acces securizat Ansamblul este amplasat intr-o zona in plina dezvoltare pe strada Tiberiu Ricci, cu acces facil din Calea Cisnadiei. Termenul de predare va fi la sfarsitul anului 2018 !!! Bloc 5, Scara B, Apartament 2A Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta la nr. de tel: 0747533711!

29500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere | 58mpu. | Raport calitate-pret excelent Agentie - 0 comision - exclusivitate 46000 €
Apartament 2 camere | 58mpu. | Raport calitate-pret excelent Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Doresti sa locuiesti intr-unul dintre cele mai moderne cartiere din Sibiu ? Dar sa obtii cel mai bun raport calitate-pret ? Daca raspunsul este da , va recomandam apartamentele din ansamblu nostru modern , pozitionate intr-o zona cu o dezvoltare ascendenta, construit cu materiale de calitate superioara, cu firme de constructii profesioniste. Ansamblul Rezidential este realizat dupa cele mai moderne principii arhitecturale. Unitatile locative sunt adaptate stilului de viata contemporan. Dezvoltatorul proiectului, dupa mai multe ansambluri realizate cu succes in Sibiu, vine in intampinarea omului modern cu un stil de viata diferit, cu nevoi diferite, cu asteptari mari care trebuiesc depasite. Va propunem spre vanzare direct de la dezvoltator, cu COMISION 0%, apartament cu 2 camere, cu o suprafata totala de 58mpu. Apartamentul va fi predat la stadiul de gri avansat: - centrala termica proprie si calorifere -geamuri termopan Salamander -usa de la intrare - Vas WC+ lavoar ( garantie 2 ani) Facilitati Ansamblu: -Curte interioara amenajata cu spatii verzi -Bancute pentru odihna -Spatiu de joaca pentru copii unde pot fi atent supravegheati -Acces securizat Ansamblul este amplasat intr-o zona in plina dezvoltare pe strada Tiberiu Ricci, cu acces facil din Calea Cisnadiei. Termenul de predare va fi la sfarsitul anului 2018 !!! Bloc 5, Scara B, Apartament 1C Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta la nr. de tel: 0747533711!

46000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Curte interioara de VIS | Apartament 2 camere - NU RATATI Agentie - 0 comision - exclusivitate 29500 €
Curte interioara de VIS | Apartament 2 camere - NU RATATI Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Doresti sa locuiesti intr-unul dintre cele mai moderne cartiere din Sibiu ? Dar sa obtii cel mai bun raport calitate-pret ? Daca raspunsul este da , va recomandam apartamentele din ansamblu nostru modern , pozitionate intr-o zona cu o dezvoltare ascendenta, construit cu materiale de calitate superioara, cu firme de constructii profesioniste. Ansamblul Rezidential este realizat dupa cele mai moderne principii arhitecturale. Unitatile locative sunt adaptate stilului de viata contemporan. Dezvoltatorul proiectului, dupa mai multe ansambluri realizate cu succes in Sibiu, vine in intampinarea omului modern cu un stil de viata diferit, cu nevoi diferite, cu asteptari mari care trebuiesc depasite. Va propunem spre vanzare direct de la dezvoltator, cu COMISION 0%, apartament cu 2 camere, cu o suprafata totala de 36 mp utili. Apartamentul va fi predat la stadiul de gri avansat: - centrala termica proprie si calorifere -geamuri termopan Salamander -usa de la intrare - Vas WC+ lavoar ( garantie 2 ani) Facilitati Ansamblu: -Curte interioara amenajata cu spatii verzi -Bancute pentru odihna -Spatiu de joaca pentru copii unde pot fi atent supravegheati -Acces securizat Ansamblul este amplasat intr-o zona in plina dezvoltare pe strada Tiberiu Ricci, cu acces facil din Calea Cisnadiei. Pozele sunt cu titlu orientativ! Termenul de predare va fi la sfarsitul anului 2018 !!! Bloc 5, Scara B, Apartament 1B Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta la nr. de tel: 0747533711!

29500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere | 43mpu. | Zona cu acces spre Doamna Stanca Agentie - 0 comision - exclusivitate 38850 €
Apartament 2 camere | 43mpu. | Zona cu acces spre Doamna Stanca Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Cel mai nou ansamblu rezidențial din orasul Sibiu, vă propune în EXCLUSIVITATE ,cu comision 0% spre vânzare apartament de 2 camere decomandate cu o suprafață utilă de 43 mpu. Ansamblul rezidențial e amplasat în cartierul Cireșica, la 10 m de benzinăria Euroil, în spatele Cofetăriei Mândra. Localizarea acestuia prezintă acces facil către toate punctele de interes principale din zonă! După mai multe proiecte finalizate cu succes, Ciresica Residence promite cel mai bun raport calitate-pret, cea mai bună localizare disponibilă în zonă și predare chiar anul acesta! Avantajele proiectului : - loc de parcare inclus în preț - cel mai bun raport calitate-preț - compartimentări inteligente - blocuri selecte de doar 2 etaje - drumuri asfaltate - spații verzi, loc de joacă pentru copii - cea mai bună localizare din zonă - cel mai mare potential de creștere al prețului pe metru pătrat, zonal Modalitatea de plată este de asemenea flexibilă, acceptăm credit bancar (Prima Casă, Credit Ipotecar ) sau plata in tranșe . Oferta valabilă în limita stocului disponibil! Bloc 5, Sc. B, Apartament 1A Pentru mai multe detalii contacteaza-ne acum la telefon 0747533711.

38850 €

   Apartament

Vezi Detalii
Constructie pe stil occidental | Apartament 3 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 46000 €
Constructie pe stil occidental | Apartament 3 camere Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Doresti sa locuiesti intr-unul dintre cele mai moderne cartiere din Sibiu ? Dar sa obtii cel mai bun raport calitate-pret ? Daca raspunsul este da , va recomandam apartamentele din ansamblu nostru modern , pozitionate intr-o zona cu o dezvoltare ascendenta, construit cu materiale de calitate superioara, cu firme de constructii profesioniste. Ansamblul Rezidential este realizat dupa cele mai moderne principii arhitecturale. Unitatile locative sunt adaptate stilului de viata contemporan. Dezvoltatorul proiectului, dupa mai multe ansambluri realizate cu succes in Sibiu, vine in intampinarea omului modern cu un stil de viata diferit, cu nevoi diferite, cu asteptari mari care trebuiesc depasite. Va propunem spre vanzare direct de la dezvoltator, cu COMISION 0%, apartament cu 2 camere, cu o suprafata totala de 58mpu. Apartamentul va fi predat la stadiul de gri avansat: - centrala termica proprie si calorifere -geamuri termopan Salamander -usa de la intrare - Vas WC+ lavoar ( garantie 2 ani) Facilitati Ansamblu: -Curte interioara amenajata cu spatii verzi -Bancute pentru odihna -Spatiu de joaca pentru copii unde pot fi atent supravegheati -Acces securizat Ansamblul este amplasat intr-o zona in plina dezvoltare pe strada Tiberiu Ricci, cu acces facil din Calea Cisnadiei. Termenul de predare va fi la sfarsitul anului 2018 !!! Bloc 5, Scara B, Apartament 2B Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta la nr. de tel: 0747533711!

46000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere | Bucatarie separata | 7 min. de Calea Dumbravii Agentie - 0 comision - exclusivitate 42000 €
Apartament 2 camere | Bucatarie separata | 7 min. de Calea Dumbravii Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Bloc 4 Ap. 22 Sc.A Va propunem spre vanzare apartamente cu o compartimentare ideala, spatioase care impresioneaza de la prima vedere. Ansamblul rezidential este pozitionat intr-o zona ideala si anume intr-un cartier rezidential la doar 3 minute de benzinaria Euroil. Toate punctele de interes ( farmacii, scoli, statii de autobus etc ) sunt la doar cateva minute de mers pe jos de la noua ta locatie . Doresti sa locuiesti intr-unul dintre cele mai moderne cartiere din Sibiu ? Dar sa obtii cel mai bun raport calitate-pret ? Daca raspunsul este da , va recomandam apartamentele din ansambul rezidential un ansamblu modern , structurate pentru omul modern , omul cu nevoie de spatiu, de intimitate. Apartamentele sunt predate la stadiul de gri avansat cu centrala termica proprie, calorifere, primul strat de glet aplicat . Imobilele de la parter au incalzire in pardoseala si dispun si de gradina iar cele de la etaj dispun de acces in pod. Pentru detalii sau pentru a primi o oferta sunati-ne acum la numarul de telefon 0747533711 !

42000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere | 50mpu. | Predare 2018 | Direct dezvoltator Agentie - 0 comision - exclusivitate 42000 €
Apartament 2 camere | 50mpu. | Predare 2018 | Direct dezvoltator Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Bloc 4 Ap. 21 Sc.A Va propunem spre vanzare apartamente cu o compartimentare ideala, spatioase care impresioneaza de la prima vedere. Ansamblul rezidential este pozitionat intr-o zona ideala si anume intr-un cartier rezidential la doar 3 minute de benzinaria Euroil. Toate punctele de interes ( farmacii, scoli, statii de autobus etc ) sunt la doar cateva minute de mers pe jos de la noua ta locatie . Doresti sa locuiesti intr-unul dintre cele mai moderne cartiere din Sibiu ? Dar sa obtii cel mai bun raport calitate-pret ? Daca raspunsul este da , va recomandam apartamentele din ansambul rezidential un ansamblu modern , structurate pentru omul modern , omul cu nevoie de spatiu, de intimitate. Apartamentele sunt predate la stadiul de gri avansat cu centrala termica proprie, calorifere, primul strat de glet aplicat . Imobilele de la parter au incalzire in pardoseala si dispun si de gradina iar cele de la etaj dispun de acces in pod. Pentru detalii sau pentru a primi o oferta sunati-ne acum la numarul de telefon 0747533711 !

42000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere | 50mpu. | 8 min. de Calea Dumbravii | Com. 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 42000 €
Apartament 2 camere | 50mpu. | 8 min. de Calea Dumbravii | Com. 0% Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Bloc 4 Ap. 20 Sc.A Va propunem spre vanzare apartamente cu o compartimentare ideala, spatioase care impresioneaza de la prima vedere. Ansamblul rezidential este pozitionat intr-o zona ideala si anume intr-un cartier rezidential la doar 3 minute de benzinaria Euroil. Toate punctele de interes ( farmacii, scoli, statii de autobus etc ) sunt la doar cateva minute de mers pe jos de la noua ta locatie . Doresti sa locuiesti intr-unul dintre cele mai moderne cartiere din Sibiu ? Dar sa obtii cel mai bun raport calitate-pret ? Daca raspunsul este da , va recomandam apartamentele din ansambul rezidential un ansamblu modern , structurate pentru omul modern , omul cu nevoie de spatiu, de intimitate. Apartamentele sunt predate la stadiul de gri avansat cu centrala termica proprie, calorifere, primul strat de glet aplicat . Imobilele de la parter au incalzire in pardoseala si dispun si de gradina iar cele de la etaj dispun de acces in pod. Pentru detalii sau pentru a primi o oferta sunati-ne acum la numarul de telefon 0747533711 !

42000 €

   Apartament

Vezi Detalii
** NU RATATI ** | Apartament 2 camere | Constructie pe stil nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 42000 €
** NU RATATI ** | Apartament 2 camere | Constructie pe stil nou Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Bloc 4 Ap. 19 Sc.A Va propunem spre vanzare apartamente cu o compartimentare ideala, spatioase care impresioneaza de la prima vedere. Ansamblul rezidential este pozitionat intr-o zona ideala si anume intr-un cartier rezidential la doar 3 minute de benzinaria Euroil. Toate punctele de interes ( farmacii, scoli, statii de autobus etc ) sunt la doar cateva minute de mers pe jos de la noua ta locatie . Doresti sa locuiesti intr-unul dintre cele mai moderne cartiere din Sibiu ? Dar sa obtii cel mai bun raport calitate-pret ? Daca raspunsul este da , va recomandam apartamentele din ansambul rezidential un ansamblu modern , structurate pentru omul modern , omul cu nevoie de spatiu, de intimitate. Apartamentele sunt predate la stadiul de gri avansat cu centrala termica proprie, calorifere, primul strat de glet aplicat . Imobilele de la parter au incalzire in pardoseala si dispun si de gradina iar cele de la etaj dispun de acces in pod. Pentru detalii sau pentru a primi o oferta sunati-ne acum la numarul de telefon 0747533711 !

42000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere | Decomandate | 50mpu. | Direct dezvoltator Agentie - 0 comision - exclusivitate 42000 €
Apartament 2 camere | Decomandate | 50mpu. | Direct dezvoltator Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Bloc 4 Ap. 18 Sc.A Va propunem spre vanzare apartamente cu o compartimentare ideala, spatioase care impresioneaza de la prima vedere. Ansamblul rezidential este pozitionat intr-o zona ideala si anume intr-un cartier rezidential la doar 3 minute de benzinaria Euroil. Toate punctele de interes ( farmacii, scoli, statii de autobus etc ) sunt la doar cateva minute de mers pe jos de la noua ta locatie . Doresti sa locuiesti intr-unul dintre cele mai moderne cartiere din Sibiu ? Dar sa obtii cel mai bun raport calitate-pret ? Daca raspunsul este da , va recomandam apartamentele din ansambul rezidential un ansamblu modern , structurate pentru omul modern , omul cu nevoie de spatiu, de intimitate. Apartamentele sunt predate la stadiul de gri avansat cu centrala termica proprie, calorifere, primul strat de glet aplicat . Imobilele de la parter au incalzire in pardoseala si dispun si de gradina iar cele de la etaj dispun de acces in pod. Pentru detalii sau pentru a primi o oferta sunati-ne acum la numarul de telefon 0747533711 !

42000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament pe 2 nivele | 94 mp utili | 4 camere | Ciresica Agentie - 0 comision - exclusivitate 50000 €
Apartament pe 2 nivele | 94 mp utili | 4 camere | Ciresica Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Ansamblu Ciresica răspunde cel mai bine cerințelor dumneavoastră pentru standarde de viata ridicate. Calitatea deosebita a serviciilor și facilitaților va oferă posibilitatea de a locui intr-o zona liniștită, dar totuși aproape de centrul commercial al Sibiul, transforma acest complex rezidențial în soluția ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze din plin de avantajele orașului, dar si de posibilitatea de a evada, oricând doresc, din atmosfera specifica unei metropole. Aproape de tot ce ai nevoie ! Punem pret pe timpul tau! Amplasarea excelenta te va ajuta sa ajungi rapid la birou sau la gradinita copilului. Complexul în totalitatea sa, are pe lângă avantajele aduse de locație, arhitectura moderna a clădirilor și calitatea finisajelor, zone verzi, spatii de recreere și agrement, locuri de joaca pentru copii și locuri de parcare individuale. Apartamentul dispune de : - loc de parcare inclus în preț - cel mai bun raport calitate-preț - compartimentări inteligente - blocuri selecte de doar 2 etaje - drumuri asfaltate - spații verzi, loc de joacă pentru copii - cea mai bună localizare din zonă - cel mai mare potențial de creștere al prețului pe metru pătrat, zonal Pentru vizionare sau detalii referitoare la proiectul nostru va rugam ne contactati la numarul 0751478111.

50000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartamentul ideal | 2 dormitoare + Bucatarie 50mpu + Balcon 10mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 40000 €
Apartamentul ideal | 2 dormitoare + Bucatarie 50mpu + Balcon 10mp Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Descriere Bloc 2 Ap.5 Sc. A Doresti sa locuiesti intr-unul dintre cele mai moderne cartiere din Sibiu ? Dar sa obtii cel mai bun raport calitate-pret ? Daca raspunsul este da , va recomandam apartamentele din ansambul rezidential , un ansamblu modern , structurate pentru omul modern , omul cu nevoie de spatiu, de intimitate. Apartamente : Apartament 2 camere 50 mp-utili si gradina 32 mp-utili - 43.000 Apartament 2 camere 50mp-utili etaj 1- 42.000 Apartament 2 camere 50mp-utili Etaj 2 - 40.000 Toate punctele de interes ( farmacii, scoli, statii de autobus etc ) sunt la doar cateva minute de mers pe jos de la noua ta locatie . Apartamentele sunt predate la stadiul de gri avansat cu centrala termica proprie, calorifere, primul strat de glet aplicat . Pentru detalii sau pentru a primi o oferta sunati-ne acuma la numarul de telefon 0749866388 .

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Materiale de calitate superioara | Apartament 2 camere 35mpu Agentie - 0 comision - exclusivitate 29500 €
Materiale de calitate superioara | Apartament 2 camere 35mpu Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Str. Tiberiu Ricci Bloc 3 Sc. B Ap 2 DEZVOLTATOR / COMISION 0% Daca iti doresti sa locuiesti intr-un ansamblu rezidential modern, pozitionat intr-o zona cu o dezvoltare ascendenta, construit cu materiale de calitate superioara, cu firme de constructii profesioniste. Ansamblul Rezidential , este realizat dupa cele mai moderne principii arhitecturale. Unitatile locative sunt adaptate stilului de viata contemporan. Dezvoltatorul proiectului, dupa mai multe ansambluri realizate cu succes in Sibiu, vine in intampinarea omului modern cu un stil de viata diferit, cu nevoi diferite, cu asteptari mari care trebuiesc depasite. Va propunem spre vanzare direct de la dezvoltator, cu COMISION 0%, apartament cu 2 camere, cu o suprafata totala de 50 mp. Apartamentul va fi predat la stadiul de gri avansat cu centrala termica proprie ,calorifere, geamuri termopan, Vas WC+ lavoar ( garantie 2 ani) . Ansamblul este amplasat intr-o zona in plina dezvoltare pe strada Tiberiu Ricci, cu acces facil din Calea Cisnadiei. In ansamblu avem disponibile mai multe tipuri de apartamente la diferite etaje ( Oferta valabila in limita stocului disponibil ). Apartamentul va fi predat la stadiul de gri avansat, astfel: - centrala termica proprie si calorifere - geamuri termopan Salamander - usa de la intrare - vas WC+ lavoar ( garantie 2 ani) Avantajele Proiectului : - Loc de parcare inclus in pret - Farmacie la Parter - Magazin la parter - Construit integral din caramida - Pozitie stradala - Apartamente luminoase - Gradina privata pentru locatari Modalitatile de plata sunt urmatoarele: - Plata in avans - Credit Ipotecar - Rate Dezvoltator - Prima Casa Mai mult decat atat, va oferim si servicii de consiliere financiara la cele mai inalte standarde pentru a va scuti de drumuri catre diferite banci. Colegii nostri din departamentul financiar va pot oferi cea mai buna solutie in materie de credite ipotecare sau rate prin prima casa. Toate aceste servicii premium de consultanta imobiliara si financiara vi le punem la dispozitie fara niciun cost pentru dumneavoastra. Randari cu titlu orientativ . Pentru mai multe detalii contactati-ma la numarul de telefon 0749866388 Carpatorea Cosmin

29500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa sufletului tau | Apartament 2 camere 38mpu | DEZVOLTATOR Agentie - 0 comision - exclusivitate 30500 €
Casa sufletului tau | Apartament 2 camere 38mpu | DEZVOLTATOR Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Str. Tiberiu Ricci Bloc 3 Ap 2 Scara B 0% COMISION / DEZVOLTATOR Va prezentam in exclusivitate , un proiect cu renume , cu o infrastructura deosebita , nemaiintalnita pe piata , a caror apartamente , prin compartimentarea lor aparte transpun clientul intr-o locuinta occidentala . Apartamentul pe care vi-l prezentam dispune de 50 mp construiti , un balcon fabulos de 7 mp cu vedere spre muntii Fagaras si bine-nteles un loc de parcare privat. Ansamblul dispune de o curte privata , spatii verzi si de locuri de joaca amenajate pentru copii . Ultimele apartamente pe care le avem disponibile va ofera posibilitatea unei plati flexibile , fie prin Credit Ipotecar, Prima Casa sau Rate Direct de la Dezvoltator. Dezvoltatorul proiectului, dupa mai multe ansambluri realizate cu succes in Sibiu, vine in intampinarea omului modern cu un stil de viata diferit, cu nevoi diferite, cu asteptari mari care trebuiesc depasite. Predarea apartamentului ( stadiul de gri avansat ) : - Centrala termica proprie - Calorifere - Geamuri termopan - Vas WC+ lavoar ( garantie 2 ani) . Imobilul dispune de: - Living + Bucatarie 20.95 mp - Dormitor 11.40 mp - Baie 4.40 mp - Curte 40 mp - Loc de parcare inclus in pret Ansamblul este amplasat intr-o zona in plina dezvoltare pe strada Tiberiu Ricci. Apartamentul poate fi achizionat atat cu plata in avans cat si cu Credit Ipotecar sau Prima Casa. In ansamblu avem disponibile mai multe tipuri de apartamente la diferite etaje ( Oferta valabila in limita stocului disponibil ). Mai mult decat atat, va oferim si servicii de consiliere financiara la cele mai inalte standarde pentru a va scuti de drumuri catre diferite banci. Colegii nostri din departamentul financiar va pot oferi cea mai buna solutie in materie de credite ipotecare sau rate prin prima casa. Toate aceste servicii premium de consultanta imobiliara si financiara vi le punem la dispozitie fara niciun cost pentru dumneavoastra. Randari cu titlu orientativ . Pentru mai multe detalii contacteaza-ne acum la telefon 0749866388 - Carpatorea Cosmin

30500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2camere + Gradina 50 mp ! 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 43490 €
Apartament 2camere + Gradina 50 mp ! 0% Comision Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Bloc 4, Scara B, Apartament 8 Va propun spre vanzare, cu 0% comision la cumparator, un nou concept de locuinte selecte si accesibile, caracterizate prin finisaje de foarte buna calitate si conditii deosebite de locuit. Avem pentru dumneavoasta un apartament cu doua camere, construit la cele mai inalte standarde de calitate. Apartamentul este spatios, cu suprafata utila de 50mp, gradina de 50mp, decomandat si dotat cu : - Balcoane inox granit si sticla securizata - Sistem de incalzire proprie cu centrala proprie si calorifere - Tamplarie din profil PVC Rehau, - Geam termopan cu 7 camere pentru o izolare termica si fonica exceptionala - Usa metalica la intrare - Vas WC si lavoar - Izolatie termica a paretiilor de 10 cm - Acoperis cu tigla Bramac Complexul nostru minunat va ofera: - Gradina proprie cu spatiu verde - Loc de joaca pentru copii - Banci si stalpi de iluminat - Loc de parcare gratuit - Interfon Apartamentul se vinde în faza de construcție, cu termenul de predare iulie 2019. In cazul în care doriți sa vizionați schițele apartamentelor și/sau sa vizitați locația noastră va rog sa ne contactați la tel. 754628854 pentru a stabili o întâlnire direct cu reprezentatul nostru de vânzări. Apartamentul se vinde pentru un preț de 43.490 Euro

43490 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, 50mp ! 0% Comision ! Dezvoltator Agentie - 0 comision - exclusivitate 42000 €
Apartament 2 camere, 50mp ! 0% Comision ! Dezvoltator Hipodrom 4, Sibiu , jud. Sibiu

Bloc 4, Scara B, Apartament 1A Avem deosebita placere sa va propunem spre vanzare un ansamblu rezidential deosebit atat prin solutiile arhitecturale adoptate cat si design. Apartamentele, cu un design modern, sunt construite dupa cele mai inalte standarde de confort si siguranta, folosind materiale de calitate în combinatie cu un sistem de executie profesionist. Data fiind locatia ansamblului imobiliar, noii locatari vor beneficia de o priveliste deosebitã asupra orasului si muntilor fagaras într-o zonã linistitã, terase spatioase, finisaje ultramoderne. Structura blocului este pe cadre si stalpi din beton. Peretii de interior si exterior sunt din caramida phorotherm. Exteriorul blocului este captusit cu vata bazaltica de 10 cm. Oferta complexului cuprinde apartamente 2 camere, cu mai multe modele de dispunere a camerelor si suprafete generoase suficiente chiar si pentru cele mai exigente standarde. Apartamentul propus spre vanzare este cu 2 camere cu o suprafata utila de 47 mp, decomandat, compus din, living, bucatarie, dormitor, baie si balcon de 10mp. Finisaje interioare: locuințele se predau la stadiul de alb, cu lavabilă aplicată, garanție 2 ani. Complexul va fi dotat cu parcări, iluminat parți comune interior/exterior, loc de joaca, spațiu verde/zona de relaxare. Centralele termice sunt marca BOSCH in condensatie cu 5 ani garantie. Termopanele sunt Salamander. Pentru a stabili o intalnire de vizionare va rugam sa sunati la numarul 0754628854

42000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  vila cu 4 etaje Sibiu, Sibiu  - 825000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 825000 €
Vanzare vila cu 4 etaje Sibiu, Sibiu - 825000 EURO Turnisor, Sibiu , jud. Sibiu

Se vinde casa deosebita, realizata dupa un proiect unicat, cu 10 camere, in Turnisor Sibiu, cu o suprafata utila de 400 mp, pretabila atat ca locuinta pentru o familie pretentioasa cat si pentru amenajare ca spatiu de cazare sau birouri. Avand o pozitie excelenta, cu 450 mp teren, deschidere la 2 strazi, imobilul se remarca atat prin arhitectura eleganta cat si prin structura impunatoare, proiectat si realizat ca o constructie solida, care sa dureze peste veacuri. Imobilul a fost edificat la inceputul anilor 90 cu un regim de inaltime D+P+2E+Pod, structura cu stalpi, grinzi, plansee din beton armat, pereti din caramida, ferestre si usi exterioare tip termopan cu tamplarie PVC, finisaje interioare realizate cu materiale de calitate superioara, parchet din lemn triplu stratificat, gresie, faianta import, centrala termica mixta, calorifere din otel, sistem de alarma. Parterul imobilului este dominat de sala de primire impunatoare atat ca suprafata 80 mp, cat si prin amenajarea ca spatiu de primire a oaspetilor, avand ca punct central scara interioara principala realizata din beton cu balustrada din fier forjat si treptele placate cu lemn. Din sala de primire se intra in zona de zi compusa dintr-o incapere la fel de impresionanta ca spatiu, 75 mp, amenajata ca living si dining, cu iesire pe terasa, bucataria si o baie cu cabina de dus. Etajul 1 este destinat zonei de odihna si este compartimentat in 3 dormitoare decomandate, fiecare cu iesire pe balcon, si dormitorul matrimonial cu iesire pe terasa, dressing si baie proprie cu dus. Etajul 2 a fost proiectat ca sala de evenimente si este compus dintr-o incapere cu suprafata de 90 mp cu pardoseala din gresie, iesire in balcon si 2 camere inca neamenajate. Demisolul imobilului adaposteste garajul pentru 2 masini, camera centralei, spalatoria, un WC de servici si alte 4 incaperi a caror destinatie va fi aleasa de viitorul proprietar. Accesul intre nivele se realizeaza si pe o scara interioara secundara cu structura din beton. Structura din beton a imobilului permite recompartimentarea si suprainaltarea, iar prezenta coloanelor de aerisire faciliteaza extinderea instalatiilor de apa si canalizare in vederea amenajarii bailor. Proprietatea se vinde la pretul de 825.000 euro si este disponibila imediat dupa vanzare. COMISION ZERO.TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic!Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul oficial Taboo Imobiliare -> TABOO roPrecizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 20079 Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.82

825000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Locuinta ideala | Apartament 2 camere 36 mpu | 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 29500 €
Locuinta ideala | Apartament 2 camere 36 mpu | 0% Comision Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Doresti sa locuiesti intr-unul dintre cele mai moderne cartiere din Sibiu? Dar sa obtii cel mai bun raport calitate/pret? Daca raspunsul este da, va recomandam apartamentele din ansamblu nostru modern, pozitionate intr-o zona cu o dezvoltare ascendenta, construit cu materiale de calitate superioara, cu firme de constructii profesioniste. Ansamblul Rezidential este realizat dupa cele mai moderne principii arhitecturale. Unitatile locative sunt adaptate stilului de viata contemporan. Dezvoltatorul proiectului, dupa mai multe ansambluri realizate cu succes in Sibiu, vine in intampinarea omului modern cu un stil de viata diferit, cu nevoi diferite, cu asteptari mari care trebuiesc depasite. Va propunem spre vanzare direct de la dezvoltator, cu COMISION 0%, apartament cu 2 camere, cu o suprafata totala de 36 mp utili. Apartamentul va fi predat la stadiul de gri avansat, astfel: - centrala termica proprie si calorifere - geamuri termopan Salamander - usa de la intrare - vas WC+ lavoar ( garantie 2 ani) Facilitati Ansamblu: -Curte interioara amenajata cu spatii verzi -Bancute pentru odihna -Spatiu de joaca pentru copii unde pot fi atent supravegheati -Acces securizat Ansamblul este amplasat intr-o zona in plina dezvoltare pe strada Tiberiu Ricci Termenul de predare va fi la sfarsitul anului 2018!!! Modalitatile de plata sunt urmatoarele: - Plata in avans - Credit Ipotecar - Rate Dezvoltator - Prima Casa Pentru mai multe detalii contacteaza-ne acum la telefon 0753555033 Str.Tiberiu Ricci Ap.1, Sc.B, Bloc 2

29500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere \Afacerea ta la cheie ! Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament cu 2 camere \Afacerea ta la cheie ! Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

RE/MAX Professionals va ofera spre vanzare un apartament | Afacere regim hotelier | in centrul Sibiului, pe strada Ocnei, langa bariera de intrare in Piata Mica. Apartamentul este compus din 2 camere independente, renovate modern cu un design atractiv, cu scopul de a oferii turistilor un confort cat mai mare in minunata zona istorica a Sibiulu, baia este spatioasa, dotata complet, cu cabina de dus incapatoare. Apartamentul se vinde cu tot ceea ce exista in poze si chiar mai mult: - intreg mobilierul ( canapele extensibile !, pat matrimonial, lustre, lampi, oglinda, scaune, masa) - toate electronicele si electrocasnicele ( TV, filtre cafea, etc.) - asternuturi pat ( pentru regim hotelier ) - toate decoratiunile interioare ( perdele, draperii, tablouri, etc.) - toate dotarile din bai - Apartamentul este complet utilat, mobilat si renovat ( intregul sistem de instalatii etc. ). Pentru a continua afacerea nu mai este nevoie de nicio investitie. Eficienta investitiei: Randamentul = 14 % Afacerea se desfasoara pe site-urile de profil, Booking.com, Airbnb, retele sociale, Infoturist. Intregul istoric al afacerii, baza de clienti si rapoartele cu veniturile inregistrate sunt disponibile si vor fi prezentate viitorilor investitori. Va astept cu drag la o vizionare gratuita ! Invit toti agentii si toate agentiile din Sibiu si din tara la colaborare, ofer comision motivant !

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera ultracentrala |  Pretabila pentru regim hotelier| Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 41500 €
Garsoniera ultracentrala | Pretabila pentru regim hotelier| Comision 0% Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Te-ai gandit cum ar fi sa locuiesti in centrul vechi sau sa deti o garsoniera in regim hotelier? Noi iti oferim acum oportunitatea de a-ti achizitiona una dintre cele mai frumoase garsoniere, din centrul Sibiului, la un pret accesibil , cu predare imediata. Imobilul in care se afla apartamentul este situat in Piata Aurarilor, vis a vis de restaurantul Syndicat Gourmet , la doar 2 min de Piata Mica. Aceasta cladire reprezinta o oportunitate deosebita pentru investitorii care doresc sa dezvolte o afacere in acest punct cu potential exceptional, deoarece poate avea destinatii multiple: spatiu de locuit, regim hotelier si nu numai. Amplasarea in centrul vechi al Sibiului, pe o strada vizitata anual de zeci de mi de turisti, intr-o zona istorica de poveste, ce face trecerea intre contemporan si medieval, chiar langa Turnul Portii Aurarilor, constituie cel mai mare avantaj, atat pe termen scurt cat si pe termen lung . Fiind compusa din doua camere, dintre care o camera ce poate fi folosita atat ca living cat si ca dormitor, baie, bucatarie mobilata si utilata cu tot ce este nevoie, renovata modern cu un design unic in care noul se imbina cu vechiul, poate sa le ofere garantat turistilor confortul de care au nevoie pe parcursul sederii si experienta de a locui intr-o casa istorica. Va astept cu drag la o vizionare gratuita, pentru a lua cea mai buna decizie!

41500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Pret avantajos | Apartament 2 camere 36mpu | Concept nou | Dezvoltator Agentie - 0 comision - exclusivitate 29500 €
Pret avantajos | Apartament 2 camere 36mpu | Concept nou | Dezvoltator Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Doresti sa locuiesti intr-unul dintre cele mai moderne cartiere din Sibiu? Dar sa obtii cel mai bun raport calitate/pret? Daca raspunsul este da, va recomandam apartamentele din ansamblu nostru modern, pozitionate intr-o zona cu o dezvoltare ascendenta, construit cu materiale de calitate superioara, cu firme de constructii profesioniste. Ansamblul Rezidential este realizat dupa cele mai moderne principii arhitecturale. Unitatile locative sunt adaptate stilului de viata contemporan. Dezvoltatorul proiectului, dupa mai multe ansambluri realizate cu succes in Sibiu, vine in intampinarea omului modern cu un stil de viata diferit, cu nevoi diferite, cu asteptari mari care trebuiesc depasite. Va propunem spre vanzare direct de la dezvoltator, cu COMISION 0%, apartament cu 2 camere, cu o suprafata totala de 36 mp utili. Apartamentul va fi predat la stadiul de gri avansat, astfel: - centrala termica proprie si calorifere - geamuri termopan Salamander - usa de la intrare - vas WC+ lavoar ( garantie 2 ani) Facilitati Ansamblu: -Curte interioara amenajata cu spatii verzi -Bancute pentru odihna -Spatiu de joaca pentru copii unde pot fi atent supravegheati -Acces securizat Ansamblul este amplasat intr-o zona in plina dezvoltare pe strada Tiberiu Ricci, cu acces facil din Calea Cisnadiei. Termenul de predare va fi la sfarsitul anului 2018!!! Modalitatile de plata sunt urmatoarele: - Plata in avans - Credit Ipotecar - Rate Dezvoltator - Prima Casa Pentru mai multe detalii contacteaza-ne acum la telefon 0753555033 Str.Tiberiu Ricci Ap.11, Sc.B, Bloc 2

29500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oportunitate | Casa Central | comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 395000 €
Oportunitate | Casa Central | comision 0% Central, Sibiu , jud. Sibiu

Se ofera la vazare casa pozitionata central moderna ! Proprietate ideala pentru locuita sau business . Ansamblu compus din 3 apartamente 1. Parter : 2 camere + baie + bucatarie + pivnita + hol 2. Etaj : Living + 2 dormitoare + bucatarie + 2 Bai 3. Mansarda : Living + Bucatarie + 3 dormitoare + 2 Bai Anexe 1.1 Casa de 40 mp ideala pentru spatiu comercial,birouri,cabinet 1.2 Garaj 70 mp 1.3 terasa 20 mp + foisor + tarcuri pentru pasari + magazie pentru lemne

395000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 2 camere | eficient si ieftin ! Agentie - 0 comision - exclusivitate 31000 €
Apartament 2 camere | eficient si ieftin ! Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Se vinde apartament cu doua camere decomandat in zona gusterita cu o suprafata utila de 40 de mp la parter . Imobilul ideal pentru locuit cu costuri de intretinere reduse . Compartimetare : living + bucatarie , 1 dormitor, baie + boxa depozitare . Zona este linistita si beneficieaza de un peisaj minunat . Daca este ce cauti nu ezita sa ma contactezi. Sunt aici sa iti raspund nevoilor tale si sa te ajut sa iti cumperi locuinta mult visata.

31000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(