Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament deosebit 4 camere 2 bai balcon 120mp utili in Orasul de Jos Agentie - 0 comision - exclusivitate 125000 €
Apartament deosebit 4 camere 2 bai balcon 120mp utili in Orasul de Jos Orasul de Jos, Sibiu , jud. Sibiu

De vanzare apartament select cu 4 camere decomandate in zona Orasul de Jos din Sibiu cu o suprafata totala de 144 mp amenajat la etajul 1 al unei vile situata intr-o zona selecta foarte aproape de Centru si de toate punctele de interes public pozitionat pe o strada asfaltata si iluminata fara zgomotul si agitatia orasului. Avand o suprafata utila de 120 mp apartamentul este orientat spre Est excelent intretinut si amenajat cu rafinament si bun gust structurat pe 2 nivele astfel: la primul nivel un living spatios si luminos cu un design interior elegant amenajat ca spatiu pentru primirea invitatilor cu deschidere catre primul dormitor bucatarie si o baie cu cada iar la etaj sunt 2 dormitoare decomandate unul avand iesire in balcon si o baia cu cada; o scara din lemn masiv ce face legatura intre cele doua nivele. Apartamentul a fost renovat complet in anul 2012 cand a fost realizat cel de-al doilea nivel a fost inlocuita tigla si i s-au adus imbunatatiri precum: centrala termica calorifere din otel ferestre cu geam termopan si tamplarie din lemn masiv usi din lemn confectionate la comanda parchet gresie faianta dispune de curte interioara in care se poate amenaja un loc de relaxare si pivnita. Pretul de vanzare al apartamentului este de 125.000 euro. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P5051 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

125000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Tilisca Agentie - 0 comision - exclusivitate 46000 €
Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Tilisca Tilisca, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare zona Tilisca in Sibiu cu o suprafata totala de 58 mp situat la etajul intermediar 2 din 4 al unui imobil constructie noua 2008 avand loc de parcare propriu si boxa pentru depozitare. Acesta este foarte bine compartimentat si compus din sufragerie foarte spatioasa si luminoasa dormitor cu iesire pe balcon o bucatarie cu loc de luat masa un hol din care se intra in toate incaperile baie cu cada si geam de aerisire boxa pentru depozitare la parterul imobilului de 8 mp si un loc de parcare privat in curtea interioara a imobilului. Locuinta beneficiaza de toate imbunatatiri precum usa metalica la intrare centrala termica cu calorifere din otel geamuri termopane parchet laminat in hol sufragerie si dormitor iar in bucatarie si baie gresie si faianta. Imobilul fiind o constructie noua este dotat cu izolatie termica si fonica la exterior usa din PVC cu interfon la intrare gresie autoderapanta si senzori de iluminare pe casa scarilor iar in apropiere se gasesc scoli gradinite magazine statii pentru mijloace de transport in comun iar strada pe care se afla este asfaltata si iluminata. Acest apartament complet mobilat si utilat cu mobilier de sufragerie cu canapea extensibila mobilier de dormitor cu birou mobila de bucatarie utilata cu aragaz frigider masina de spalat rufe in baie si un cuier pe hol. Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 46.000 euro iar comisionul pentru cumparator este de 0 % avand posibilitatea de achizitionare si prin programul Prima Casa . TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2088 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

46000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Orasul de Jos Agentie - 0 comision - exclusivitate 95000 €
Apartament de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Orasul de Jos Orasul de Jos, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu situat in zona istorica a orasului pe strada Faurului in imediata apropiere de Piata Mica cu o suprafata totala de aproximativ 110 mp situat la etajul 1 al unui imobil construit in jurul anului 1900. Locuinta are o suprafata utila de 93 mp compusa dintr-un living foarte spatios si luminos de aproximativ 39 mp ce are o vedere superba catre Turnul Sfatului un dormitor spatios de 21 mp un al doilea dormitor de 14 mp ce a fost transformat in dinning o bucatarie de 6 mp o baie spatioasa cu geam de aerisire un hol de 6 mp si o pivnita. Acesta a fost renovat in anul 2002 si detine imbunatatiri si dotari moderne precum tamplarie din lemn cu geam termopan centrala termica pe gaz cu calorifere din otel usa metalica la intrare usi de lemn la interior parchet din lemn masiv instalatie termica din cupru. Imobilul detine o curte interioara de aproximativ 120 mp din care apartamentul detine in eclusivitate o suprafata de aproximativ 10 mp de teren ideala pentru amenajarea unui loc de parcare garaj sau chiar spatiu de depozitare dar si podul aflat deasupra apartamentului care are o suprafata de aproximativ 80 mp si este pretabil pentru mansardare. Datorita pozitionarii acestuia in zona istorica a orasului si in imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice acesta este pretabil si pentru inchirierea in regim hotelier. Apartamentul se poate achizitiona la pretul de 95000 euro negociabil. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2085 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

95000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Selimbar 3 camere zona Mihai Viteazu Agentie - 0 comision - exclusivitate 41800 €
Apartament de vanzare in Selimbar 3 camere zona Mihai Viteazu Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate in constructie noau 2015 intabulat cu suprafata de 70 mp + balcon de 4.5 mp situat la etaj intermediar 1 din 3 cu loc de parcare inclus. Apartamentul este format dintr-un living spatios bucatarie ( inchisa sau open-space ) 2 dormitoare luminoase baie cu geam balcon mare si 2 holuri; se preda finisat cu usa metalica la intrare geamuri termopane Salamander cu 5 camere grosime 80 mm centrala termica si calorifere din otel prize intrerupatoare sapa autonivelanta cu izolatie termica instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala. Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii (canalizare alimentare cu apa retea gaze instalatie Tv si internet-telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase). Apartamentul se poate achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA. Pretul apartamentului este de 39.900 euro   TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2179 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

41800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Selimbar cu 2 camere zona Mihai Viteazu Agentie - 0 comision - exclusivitate 34500 €
Apartament de vanzare in Selimbar cu 2 camere zona Mihai Viteazu Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Selimbar cu o suprafata totala de 64 mp situat la etajul 1 din 3 al unui imobil constructie noua 2015 ce dispune de parcari propri delimitate si inscriptionate. Locuinta este formata dintr-un living spatios de 21 mp bucatarie de 8 mp ( inchisa sau open-space ) dormitor luminos de 15 mp baie cu geam de aerisire si un hol. Apartamentul este la stadiul de cheie si detine dotari precum usa metalica la intrare geamuri termopan Salamander cu 5 camere grosime de 80 mm centrala termica si calorifere din otel gresie faianta parchet obiecte sanitare pereti gletuiti si zugraviti prize intrerupatoare sapa autonivelanta cu izolatie termica instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala. Amplasarea imobilului se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( canalizare alimentare cu apa retea gaz instalatie Tv si internet - telefonie locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase ). Apartamentul se pot achizitiona prin credit imobiliar dar si prin programul Prima Casa. Pretul apartamentului este de 34.500 euro. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2177 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

34500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere decomandate vanzare constructie noua in Selimbar Agentie - 0 comision - exclusivitate 41800 €
Apartament 3 camere decomandate vanzare constructie noua in Selimbar Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate in constructie noua 2015 intabulat situat in Ansamblu Rezidential Selimbar cu peste 120 apartamente cu suprafata de 70 mp utili + balcon de 4.5 mp situat la etaj intermediar etajul 1 cu loc de parcare inclus. Apartamentul este structurat dintr-un living spatios bucataria ( inchisa sau open-space ) 2 dormitoare luminoase baie cu geam balcon mare si 2 holuri; se preda finisat cu usa metalica la intrare geamuri termopane Salamander cu 5 camere grosime 80 mm centrala termica si calorifere din otel prize intrerupatoare sapa autonivelanta cu izolatie termica instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala. Ansamblul Rezidential este structurat din 6 imobile fiecare este structurat din parter + 3 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm izolatie termica si fonica pe exterior de 10 cm la intrarea in imobil usa din termopan cu interfon casa scarilor placata cu marmura balustrade de inox acoperis din tigla Lindab. Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii (canalizare alimentare cu apa retea gaze instalatie Tv si internet-telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase). Apartamentul se poate achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA. Pretul apartamentului este de 39.900 euro - COMISION ZERO. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2199 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

41800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere decomandate vanzare constructie noua in Selimbar Agentie - 0 comision - exclusivitate 39900 €
Apartament 3 camere decomandate vanzare constructie noua in Selimbar Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament constructie noua intabulat 2015 cu 3 camere decomandate de vanzare situat in Ansamblu Rezidential Selimbar cu peste 120 apartamente cu suprafata de 78 mp situat la etaj intermediar etajul 1 cu loc de parcare inclus. Apartamentul este structurat dintr-un living spatios bucataria ( inchisa sau open-space ) 2 dormitoare luminoase baie cu geam balcon mare si 2 holuri; se preda finisat cu usa metalica la intrare geamuri termopane Salamander cu 5 camere grosime 80 mm centrala termica si calorifere din otel prize intrerupatoare sapa autonivelanta cu izolatie termica instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala. Ansamblul Rezidential este structurat din 6 imobile fiecare este structurat din parter + 3 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm izolatie termica si fonica pe exterior de 10 cm la intrarea in imobil usa din termopan cu interfon casa scarilor placata cu marmura balustrade de inox acoperis din tigla Lindab. Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii (canalizare alimentare cu apa retea gaze instalatie Tv si internet-telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase). Apartamentul se poate achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA. Pretul apartamentului este de 39.900 euro - COMISION ZERO. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2197 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

39900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Selimbar 2 camere zona Mihai Viteazu Agentie - 0 comision - exclusivitate 29900 €
Apartament de vanzare in Selimbar 2 camere zona Mihai Viteazu Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament de vanzare cu 2 camere constructie noua intabulata in 2015 situat in Ansamblu Rezidential Selimbar cu peste 120 apartamente cu suprafata de 54 mp situat la parter cu loc de parcare inclus. Apartamentul este structurat dintr-un living spatios bucataria ( inchisa sau open-space ) dormitor luminos baie cu geam balcon mare si 2 holuri se preda finisat cu usa metalica la intrare geamuri termopane Salamander cu 5 camere grosime 80 mm centrala termica si calorifere din otel prize intrerupatoare sapa autonivelanta cu izolatie termica instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala. Ansamblul Rezidential este structurat din 6 imobile fiecare este structurat din parter + 3 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm izolatie termica si fonica pe exterior de 10 cm la intrarea in imobil usa din termopan cu interfon casa scarilor placata cu marmura balustrade de inox acoperis din tigla Lindab. Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii (canalizare alimentare cu apa retea gaze instalatie Tv si internet-telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase). Apartamentul se poate achizitiona si prin Credit Imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA. Pretul apartamentului este de 29.900 euro - COMISION ZERO. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2196 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

29900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Selimbar cu 2 camere zona Mihai Viteazu Agentie - 0 comision - exclusivitate 34500 €
Apartament de vanzare in Selimbar cu 2 camere zona Mihai Viteazu Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate in Selimbar cu o suprafata totala de 57 mp pozitionat la etajul intermediar al unui imobil constructie noua 2015 ce dispune de parcari proprii delimitate si loc de joaca pentru copii. Locuinta este formata dintr-un living spatios de 21 mp bucatarie de 8 mp ( inchisa sau open-space ) dormitor luminos de 15 mp baie cu geam de aerisire si 2 holuri. Acesta se preda finisat cu usa metalica la intrare geamuri termopan Salamander cu 5 camere grosime de 80 mm centrala termica si calorifere din otel gresie faianta parchet obiecte sanitare prize intrerupatoare sapa autonivelanta cu izolatie termica instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala. Amplasarea imobilului se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere a infrastructurii ( canalizare alimentare cu apa retea gaz instalatie Tv si internet - telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase ). Apartamentul se poate achizitiona si prin Credit Imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA. Pretul apartamentului este de 34.500 euro - COMISION ZERO. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2195 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

34500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 3 camere de vanzare constructie noua in Selimbar Agentie - 0 comision - exclusivitate 54000 €
Apartament cu 3 camere de vanzare constructie noua in Selimbar Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare constructie noua intabulat 2015 situat in Ansamblu Rezidential Selimbar cu peste 120 apartamente cu suprafata utila de 83 mp + balcon 23.15 mp situat la etajul 3 din 3 cu loc de parcare inclus. Apartamentul este structurat dintr-un living spatios bucataria ( inchisa sau open-space ) 2 dormitoare luminoase 2 bai cu geam balcon foarte spatios si 2 holuri; se preda finisat cu usa metalica la intrare geamuri termopane Salamander cu 5 camere grosime 80 mm centrala termica si calorifere din otel prize intrerupatoare sapa autonivelanta cu izolatie termica instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala. Ansamblul Rezidential este structurat din 6 imobile fiecare este structurat din parter + 3 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm izolatie termica si fonica pe exterior de 10 cm la intrarea in imobil usa din termopan cu interfon casa scarilor placata cu marmura balustrade de inox acoperis din tigla Lindab. Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii (canalizare alimentare cu apa retea gaze instalatie Tv si internet-telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase). Apartamentul se poate achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA. Pretul apartamentului este de 54.000 euro - COMISION ZERO. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2190 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

54000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere decomandate vanzare constructie noua in Selimbar Agentie - 0 comision - exclusivitate 55000 €
Apartament 3 camere decomandate vanzare constructie noua in Selimbar Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Selimbar cu suprafata utila de 88 mp + balcon 15.70 mp situat la etajul 3 al unui imobil constructie noua. Apartamentul este structurat dintr-un living spatios bucataria ( inchisa sau open-space ) 2 dormitoare luminoase 2 bai cu geam balcon foarte spatios si 2 holuri; se preda finisat cu usa metalica la intrare geamuri termopane Salamander cu 5 camere grosime 80 mm centrala termica si calorifere din otel prize intrerupatoare sapa autonivelanta cu izolatie termica instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala. Ansamblul Rezidential este structurat din 6 imobile fiecare este structurat din parter + 3 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm izolatie termica si fonica pe exterior de 10 cm la intrarea in imobil usa din termopan cu interfon casa scarilor placata cu marmura balustrade de inox acoperis din tigla Lindab. Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii (canalizare alimentare cu apa retea gaze instalatie Tv si internet-telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase). Apartamentul se poate achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA. Pretul apartamentului este de 55.000 euro - COMISION ZERO. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2188 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Selimbar 3 camere zona Mihai Viteazu Agentie - 0 comision - exclusivitate 41800 €
Apartament de vanzare in Selimbar 3 camere zona Mihai Viteazu Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 3 camere de vanzare in Selimbar judetul Sibiu situat in apropierea strazii Mihai Viteazu cu o suprafata totala de 79 mp pozitionat la etajul intermediar al unui imobil tip vila constructie noua ce dispune de parcari proprii si loc de joaca pentru copii. Apartamentul este structurat dintr-un living spatios bucataria ( inchisa sau open-space ) 2 dormitoare luminoase baie cu geam balcon mare si 2 holuri; se preda finisat cu usa metalica la intrare geamuri termopane Salamander cu 5 camere grosime 80 mm centrala termica si calorifere din otel prize intrerupatoare sapa autonivelanta cu izolatie termica instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala. Ansamblul Rezidential este structurat din 6 imobile fiecare este structurat din parter + 3 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm izolatie termica si fonica pe exterior de 10 cm la intrarea in imobil usa din termopan cu interfon casa scarilor placata cu marmura balustrade de inox acoperis din tigla Lindab. Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii (canalizare alimentare cu apa retea gaze instalatie Tv si internet-telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase). Apartamentul se poate achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA. Pretul apartamentului este de 39.900 euro - COMISION ZERO. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2184 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

41800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Selimbar 3 camere zona Mihai Viteazu Agentie - 0 comision - exclusivitate 39900 €
Apartament de vanzare in Selimbar 3 camere zona Mihai Viteazu Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament de vanzare in Ansamblu Rezidential Selimbar constructie noua intabulat 2015 cu 3 camere decomandate situat cu peste 120 apartamente cu suprafata de 69 mp utili + balcon de 4.40 mp situat la etaj intermediar 2 din 3 cu loc de parcare inclus. Apartamentul este structurat dintr-un living spatios bucataria ( inchisa sau open-space ) 2 dormitoare luminoase baie cu geam balcon mare si 2 holuri; se preda finisat cu usa metalica la intrare geamuri termopane Salamander cu 5 camere grosime 80 mm centrala termica si calorifere din otel prize intrerupatoare sapa autonivelanta cu izolatie termica instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala. Ansamblul Rezidential este structurat din 6 imobile fiecare este structurat din parter + 3 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm izolatie termica si fonica pe exterior de 10 cm la intrarea in imobil usa din termopan cu interfon casa scarilor placata cu marmura balustrade de inox acoperis din tigla Lindab. Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii (canalizare alimentare cu apa retea gaze instalatie Tv si internet-telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase). Apartamentul se poate achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA. Pretul apartamentului este de 39.900 euro - COMISION ZERO. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2183 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

39900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa de vanzare in Sibiu cu 3 camere zona Centrul Istoric Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Casa de vanzare in Sibiu cu 3 camere zona Centrul Istoric Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Casa cu 3 camere si teren de vanzare in Sibiu cu o suprafata totala de 115 mp pozitionata in zona istorica a orasului mai exact in Piata Armelor la doar cateva minute de mers pe jos fata de Piata Mare si de cele mai importante puncte de interes public din oras. Locuinta este structurata pe un singur nivel construita in jurul anului 1930 si reconditionata dupa anul 2000 avand o suprafata utila de 95 mp compus dintr-o bucatarie foarte spatioasa o sufragerie generoasa pozitionata intre cele doua dormitoare baie hol pivnita de aproximativ 15 mp si o curte individuala de aproximativ 70 mp. Imobilul dispune de un pod cu o suprafata de aproximativ 90 mp cu acces separat pregatit pentru mansardare din care se pot obtine cu usurinta trei camere spatioase si o baie. Apartamentul dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri precum tamplarie din lemn cu geam normal usa metalica la intrare izolatie termica si fonica exterioara centrala termica pe gaz cu calorifere din otel gresie faianta usi din lemn la interior. Casa este pretabila si pentru inchirierea in regim hotelier dar si pentru o familie care doreste sa locuiasca in centrul vechi al Sibiului in imediata apropiere sunt cele mai importante scoli din oras gradinite piata Agroalimentara Cibin fiind la doar 3 minute de mers pe jos cat si pana la statiile de taxi si transport in comun pozitionarea acestuia facilitand accesul catre toate zonele orasului. Pretul de achizitionare este de 75000 euro negociabil se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau programul Prima Casa. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2259 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Sibiu cu 3 camere decomandate zona Victoriei Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament de vanzare in Sibiu cu 3 camere decomandate zona Victoriei Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu situat pe Bulevardul Victoriei in imediata apropiere a parcului Sub Arini cu o suprafata totala de 80 mp pozitionat la etajul 4 din 4 al unui imobil ce dispune de acoperis din tigla cu pod si acces prin interfon. Locuinta este renovata in anul 2005 foarte bine structurata si compusa dintr-un living spatios si luminos cu acces pe balconul de aproximativ 9 mp un dormitor generos cu acces pe balcon un al doilea dormitor ideal pentru un copil o bucatarie inchisa ce detine debara o baie cu cada toaleta de servici si hol. Acestuia i s-au adus imbunatatiri moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan centrala termica pe gaz cu calorifere din aluminiu usa din lemn masiv la intrare usi de lemn la interior parchet laminat gresie faianta usi din PVC la accesul pe balcon atat la sufragerie cat si la dormitor. Datorita amplasarii acesta este ideal pentru o familie ce doreste sa locuiasca in imediata apropiere a centrului istoric dar si in apropierea scolilor centrelor comerciale si a tuturor punctelor de interes public. Pretul de vanzare al imobilului este de 65000 euro negociabil se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau programul Prima Casa. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2255 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 3 camere de vanzare pe strada Rahovei in Sibiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 41000 €
Apartament cu 3 camere de vanzare pe strada Rahovei in Sibiu Mihai Viteazul, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu situat pe strada Rahovei cu o suprafata totala de 82 mp pozitionat la etajul 4 din 4 al unui imobil construit in anul 1980 si renovat in anul 2003 ce dispune de acoperis din tigla izolatie termica si fonica exterioara si interfon. Locuinta este formata din sufragerie doua dormitoare decomandate unul dintre ele avand balcon inchis baie cu geam de aerisire si bucatarie inchisa cu debara 2 holuri in care a fost amenajat inclusiv spatiul special pentru masina de spalat rufe. Acesta are multiple imbunatatiri precum izolatie termica exterioara centrala termica proprie tamplarie PVC cu geam termopan usa metalica la exterior usi de lemn la interior parchet gresie faianta si utilitati curent apa gaz canalizare. Apartamentul se poate achizitiona la pretul de 41000 euro si se accepta vanzarea atat prin plata cash cat si prin orice credit imobiliar ipotecar inclusiv prin programul National Prima Casa. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2248 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

41000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Selimbar 2 camere decomandate Agentie - 0 comision - exclusivitate 32900 €
Apartament de vanzare in Selimbar 2 camere decomandate Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu localitatea Selimbar cu o suprafata totala de 62 mp situat la etajul intermediar al unei vile structurata din P+3E ce dispune de locuri parcare delimitate si loc de joaca pentru copii. Locuinta are o suprafat utila de aproximativ 50 mp compusa dintr-un living spatios de 17 mpcu acces pe balconul de 75 mp un dormitor de 14 mp o bucatarie de 10 mp o baie de 45 mp si un hol. Acesta dispune de imbunatatiri moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan marca Salamander cu 5 camere si 2 foi de sticla centrala termica pe gaz cu calorifere din aluminiu usa metalica la intrare usi de lemn la interior pereti gletuiti si zugraviti sapa autonivelanta cu izolatie termica gresie faianta parchet izolatie termica si fonica exterioara contorizare separata. Ansamblul Rezidential din care face parte apartamentul este compus din 6 imobile fiecare este structurat din parter + 3 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm izolatie termica si fonica pe exterior la intrarea in imobil are usa din termopan cu interfon casa scarilor placata cu granit balustrade de inox acoperis din tigla Lindab. Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( canalizare alimentare cu apa retea gaz instalatie Tv si internet - telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase ). Pretul de achizitionare al apartamentului este de 32900 euro se poate achizitiona si prin credit ipotecar inclusiv Prima Casa.   TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2215 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

32900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Selimbar cu 2 camere zona Mihai Viteazu Agentie - 0 comision - exclusivitate 39900 €
Apartament de vanzare in Selimbar cu 2 camere zona Mihai Viteazu Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 2 camere de vanzare in Selimbar situat in apropierea strazii Mihai Viteazu cu o suprafata utila de 60 mp pozitionat intr-o vila constructie noua 2016 compusa din P+3E ce dispune de parcari proprii si loc de joaca pentru copii. Locuinta este formata dintr-un living spatios de 2135 mp ce are acces pe o terasa spatioasa de 13 mp un dormitor spatios de aproximativ 13 mp cu acces in dressing-ul de 530 mp bucatarie de 1080 mp ( inchisa sau open-space ) baie cu cada si geam de aerisire un spatiu de depozitare si 2 holuri. Acesata detine dotari moderne precum usa metalica la intrare geamuri termopan Salamander cu 5 camere grosime de 80 mm centrala termica si calorifere din otel gresie faianta parchet pereti tencuitigletuiti si zugraviti prize intrerupatoare sapa autonivelanta cu izolatie termica si fonica instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala. Vila in care este pozitionat apartamentul este construit din caramida Porotherm de 30 cm izolatie termica si fonica pe exterior la intrarea in imobil are usa din termopan cu interfon casa scarilor placata cu granit balustrade de inox acoperis din tigla Lindab. Apartamentul se poate achizitiona prin Credit Imobiliar sau prin programul Prima Casa. Valoarea apartamentului este de 39.900 euro - COMISION ZERO. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2214 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

39900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Selimbar cu 2 camere zona Mihai Viteazu Agentie - 0 comision - exclusivitate 37400 €
Apartament de vanzare in Selimbar cu 2 camere zona Mihai Viteazu Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 2 camere de vanzare in Selimbar cu o suprafata totala de 80 mp situat la etajul intermediar al unei vile constructie noua ce dispune de locuri proprii de parcare acoperis din tigla Bramac interfon marmura pe casa scarii si usa de acces in vila din PVC. Locuinta are o compartimentare moderna si este compusa dintr-un living de 21 mp cu acces pe terasa de aproximativ 16 mp un dormitor spatios si luminos cu o suprafata de 135 mp ce detine dressing propriu de 55 mp o bucatarie de 8 mp ( inchisa sau open-space ) o baie de aproximativ 5 mp ce detine geam de aerisire o debara si hol. Pentru amenajarea interioara a apartamentului sau folosit materiale precum sape elicopterizate tamplarie PVC cu geam termopan marca Salamander usa metalica la intrare instalatii termice din PPR instalatiile electrice sunt trase prin Copex pereti gletuiti si zugraviti in lavabila peretii despartitori dintre camere si chiar apartamente sunt din caramida Phorotherm de 25 cm grosime interfon si usi de lemn la interior. Ansamblul Rezidential din care face parte locuinta se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( canalizare alimentare cu apa retea gaze instalatie Tv si internet - telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase ). Apartamentul se poate achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin programul Prima Casa. Pretul apartamentului este de 37.400 euro. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2212 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

37400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Selimbar 3 camere zona Mihai Viteazu Agentie - 0 comision - exclusivitate 41800 €
Apartament de vanzare in Selimbar 3 camere zona Mihai Viteazu Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare cu suprafata de 81 mp situat la etaj intermediar 2 cu loc de parcare inclus situat in Ansamblu Rezidential Selimbar cu peste 120 apartamente constructie noua intabulata in 2015. Apartamentul este structurat dintr-un living spatios bucataria ( inchisa sau open-space ) 2 dormitoare luminoase baie cu geam balcon mare si 2 holuri; se preda finisat cu usa metalica la intrare geamuri termopane Salamander cu 5 camere grosime 80 mm centrala termica si calorifere din otel prize intrerupatoare sapa autonivelanta cu izolatie termica instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala. Ansamblul Rezidential este structurat din 6 imobile fiecare este structurat din parter + 3 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm izolatie termica si fonica pe exterior de 10 cm la intrarea in imobil usa din termopan cu interfon casa scarilor placata cu marmura balustrade de inox acoperis din tigla Lindab. Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii (canalizare alimentare cu apa retea gaze instalatie Tv si internet-telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase). Apartamentul se poate achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA. Pretul apartamentului este de 39.900 euro. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2210 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

41800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere de vanzare constructie noua intabulata in Selimbar Agentie - 0 comision - exclusivitate 39900 €
Apartament 3 camere de vanzare constructie noua intabulata in Selimbar Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare cu loc de parcare inclus situat in Ansamblu Rezidential Selimbar constructie noua intabulat 2015 cu peste 120 apartamente cu suprafata totala de 79 mp situat la etaj intermediar 2 din 3. Apartamentul este structurat dintr-un living spatios bucataria ( inchisa sau open-space ) 2 dormitoare luminoase baie cu geam balcon mare si 2 holuri; se preda finisat cu usa metalica la intrare geamuri termopane Salamander cu 5 camere grosime 80 mm centrala termica si calorifere din otel prize intrerupatoare sapa autonivelanta cu izolatie termica instalatii de gaz curent apa si canalizare cu contorizare individuala. Ansamblul Rezidential este structurat din 6 imobile fiecare este structurat din parter + 3 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm izolatie termica si fonica pe exterior de 10 cm la intrarea in imobil usa din termopan cu interfon casa scarilor placata cu marmura balustrade de inox acoperis din tigla Lindab. Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii (canalizare alimentare cu apa retea gaze instalatie Tv si internet-telefonie iluminat stradal locuri de joaca spatii verzi trotuare generoase). Apartamentul se poate achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA. Pretul apartamentului este de 39.900 euro - COMISION ZERO. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2207 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

39900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Sibiu 2 camere zona Turnisor Agentie - 0 comision - exclusivitate 39000 €
Apartament de vanzare in Sibiu 2 camere zona Turnisor Turnisor, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 2 camere semidecomandate de vanzare in Sibiu situat in cartierul Turnisor cu o suprafata totala de aproximativ 67 mp pozitionat la etajul intermediar 3 din 7 al unui imobil construit in anul 1991 ce dispune de acoperis din tigla acces prin cartela magnetica si lift. Locuinta are o suprafata utila de 55 mp compusa dintr-o sufragerie spatioasa de aproximativ 20 mp cu acces pe balconul de 3 mp inchis in tamplarie PVC cu geam termopan un dormitor incapator cu acces pe cel de-al doilea balcon inchis in tamplarie PVC cu geam termopan o bucatarie generoasa de aproximativ 14 mp ce detine o debara de 15 mp o baie cu cada si geam de aerisire doua holuri si o pivnita de 15 mp. Acesta detine dotari si imbunatatiri moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan centrala termica pe gaz cu calorifere din otel usa metalica la intrare usi de lemn la interior parchet laminat gresie faianta mobilier de sufragerie si dormitor mobilier de bucatarie si electrocasnice. Pretul de achizitionare al apartamentului este de 39000 euro negociabil se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau credit Prima Casa. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2288 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

39000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere de vanzare pe Mihai Viteazu in Sibiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 35000 €
Apartament cu 2 camere de vanzare pe Mihai Viteazu in Sibiu Mihai Viteazul, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu doua camere semidecomandate cu suprafata utila de 50 mp de vanzare cu balcon pivnita si teren in spatele imobilului de 14 mp in Sibiu zona Mihai Viteazu in spate la Cinema Arta pretabil ca investitie zona foarte buna pentru inchiriere. Acest apartament se afla situat la etajul 4 din 4 a unui imobil izolat termic si fonic la exterior dotat cu usa din PVC la intrare si interfon. Apartamentul este foarte spatios si bine compartimentat compus din sufragerie spatioasa cu iesire pe balconul deschis un dormitor generos bucatarie cu loc de luat masa si camara un hol la intrare si un hol din care se face accesul la baia dotata cu cada si geam de aerisire o debara foarte incapatoare iar la subsol se afla un spatiu unde se poate amenaja pivnita. Langa acest apartament se afla si uscatoria cu suprafata de aproximativ 15 mp care locatarii doresc sa o vanda iar prioritate are acest apartament din motivul peretelui comun cu bucataria din care se poate face o usa pentru acces atunci devenind un apartament cu 3 camere. Proprietatea dispune de imbunatatiri precum centrala termica cu calorifere din fonta si parchet din lemn de stejar. Acest apartament necesita modernizare si se vinde la pretul de 35.000 euro fiind pretabil ca investitie pentru inchiriere. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2305 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 4 camere de inchiriat in Sibiu pe Strada Constitutiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Apartament cu 4 camere de inchiriat in Sibiu pe Strada Constitutiei Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 4 camere decomandate de inchiriat in Sibiu pe strada Constitutiei la o distanta de 5 minute mers pe jos fata de centrul orasului. Locuita are o suprafata totala de 111 mp care sunt alcatuiti dintr-un living open-space cu bucatarie baie cu cada wc de servici. doua balcoane 3 camere dintre care una este dormitor una este folosita ca si dressing iar a treia camera este amenajata ca si birou care are iesire pe balcon. Ca si imbunatatiri acest apartament are parchet laminat geamuri termopan gresie faianta balcoane inchise cu termopan usa metalica la intrare centrala proprie cu calorifere de otel. Apartamentul este mobilat si utilat avand cuptor aragaz frigider cuptor cu microunde televizor masina de spalat rufe. Zona unde este aplasat imobilul este linistita in apropiere fiind mijloace de transport in comun si celelalte puncte de interes public. Apartamentul se inchiriaza la pretul de 400 euro/luna mobilat si utilat sau daca se doreste acesta poate fi predat si nemobilat. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2339 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona Gusterita Agentie - 0 comision - exclusivitate 60000 €
Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona Gusterita Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Casa de vanzare singur in curte cu teren total de 300 mp cu 4 camere in Sibiu zona Gusterita compusa din doua corpuri si o deschidere la strada de 8 metri liniari. Primul corp de casa este constructie veche renovata pe interior si exterior in 2008 iar al doilea corp de casa este constructie noua din 2000. Ambele corpuri sunt izolate pe exterior termic si fonic iar acoperisul este din tigla. Acest imobil beneficiaza de regimul de inaltime D+P+P. La demisolul primului corp constructie veche se regaseste pivnita iar la parter se regasesc doua dormitoare la strada; in corpul constructie noua se regaseste: o sufragerie un dormitor bucatarie spatioasa cu loc de luat masa si o baie cu cada si geam de aerisire. Curtea interioara are o suprafata de aproximativ 198 mp este betonata putand fi amenajata dupa placul fiecarei persoane. Acest imobil beneficiaza de imbunatatiri precum usi de acces din PVC geamuri termopane la ambele constructii centrala termica pe gaz parchet din lemn in toate camerele gresie si faianta in bucatarie si bai. Pretul de vanzare pentru acest imobil este de 60000 euro negociabil COMISION 0%. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2446 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Sibiu 2 camere decomandate zona Vasile Aaron Agentie - 0 comision - exclusivitate 35000 €
Apartament de vanzare in Sibiu 2 camere decomandate zona Vasile Aaron Vasile Aaron, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Vasile Aaron cu o suprafata totala de aproximativ 63 mp pozitionat la etajul intermediar 1 al unui imobil constructie noua ce dispune de parcare proprie delimitata topografic pentru fiecare apartament si curte interioara cu loc de joaca pentru copii. Locuinta are o suprafata utila de 50 mp compusa dintr-un dormitor de 15 mp un living de 12 mp cu acces pe balconul de aproximativ 7 mp o bucatarie de 8 mp care poate fi lasata open-space cu livingul o baie incapatoare de 5 mp cu geam de aerisire si un hol de aproximativ 9 mp. Imobilul este compus din doar 2 nivele si construit in anul 2015 din caramida Phoroterm de 30 cm cu plansee de beton armat izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm acoperis din tigla Bramac tamplarie PVC cu geam termopan atat pe scara blocului cat si la accesul in bloc iluminat cu senzori de miscare la intrarea in imobil intrerupator cu timer in scara blocului si interfon. Apartamentul se preda la stadiul de cheie ceea ce cuprinde tamplarie PVC cu geam termopan marca Rehau centrala termica pe gaz cu calorifere din otel usa metalica la intrare sapa autonivelanta pereti tinciuiti si tencuiti doua straturi de lavabila gresie faianta parchet obiecte sanitare balcon pavat cu gresie si inchis in fier forjat instalatii electrice si termice realizate si contoare de gaz curent apa care sunt montate. Pretul de vanzare al apartamentului este de 35000 euro se poate achizitiona prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2719 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Sibiu 2 camere decomandate zona Vasile Aaron Agentie - 0 comision - exclusivitate 35000 €
Apartament de vanzare in Sibiu 2 camere decomandate zona Vasile Aaron Vasile Aaron, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Vasile Aaron cu o suprafata totala de 62 mp situat intr-un imobil constructie noua 2015 ce dispune de parcari proprii delimitate topografic pentru fiecare apartament curte interioara amenajata cu loc de joaca pentru copii. Locuinta are o suprafata utila de 50 mp compartimentata foarte facil si compusa dintr-o sufragerie de aproximativ 11 mp cu acces pe balcon un dormitor cu o suprafata de 15 mp cu acces pe balconul de 7 mp o bucatarie de aproximativ 8 mp o baie spatioasa in care incape cu usurinta o cada un hol spatios de aproximativ 11 mp. Acesta dispune si de un pod cu o suprafata de aproximativ 45 mp in interiorul caruia accesul se face prin intermediul unei scari din lemn pliabile acesta putand fi transformat cu usurinta intr-o camera sau spatiu de depozitare. Imobilul este construit din caramida Phoroterm de 30 cm cu plansee de beton armat izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm acoperis din tigla Bramac tamplarie PVC cu geam termopan atat pe scara blocului cat si la accesul in bloc iluminat cu senzori de miscare la intrarea in imobil si intrerupator cu timer in scara blocului si interfon. Apartamentul se preda la stadiul de alb ceea ce cuprinde tamplarie PVC cu geam termopan marca Rehau centrala termica pe gaz cu calorifere din otel usa metalica la intrare sapa autonivelanta tinciuit tencuit doua straturi de lavabila balcon pavat cu gresie si inchis in fier forjat instalatii electrice si termice realizate contoare de gaz curent apa acestea fiind montate. Pretul de vanzare al apartamentului este de 35000 euro se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2695 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Sibiu 2 camere decomandate zona Vasile Aaron Agentie - 0 comision - exclusivitate 35000 €
Apartament de vanzare in Sibiu 2 camere decomandate zona Vasile Aaron Vasile Aaron, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 2 camere decomandate la vila de vanzare in Sibiu situata in apropierea cartierului Vasile Aaron cu o suprafata totala de aproximativ 65 mp situata la etajul intermediar al unui bloc constructie noua anul 2015 ce dispune de locuri proprii de parcare loc de joaca pentru copii si curte proprie pavata. Locuinta dispune de o suprafata utila de aproximativ 50 mp compusa dintr-un dormitor generos de 15 mp cu acces pe balconul de 7 mp un living de 12 mp cu acces pe balcon o bucatarie de 750 mp inchisa sau open-space in functie de dorinta clientului o baie de 5 mp si un hol generos in care se poate amenaja cu usurinta un spatiu de depozitare suficient de incapator. Acesta dispune de dotari moderne precum tamplarie PVC marca Rehau cu geam termopan centrala termica pe gaz cu calorifere din otel usa metalica la intrare usi de lemn la interior pereti tencuiti tinciuiti si zugraviti in lavabila sapa elicopterizata parchet gresie faianta obiecte sanitare si racorduri realizate la gaz curent apa si canalizare. Pretul de vanzare al apartamentului este de 35000 euro se poate achizitiona prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2806 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare in Sibiu 3 camere decomandate zona Vasile Aaron Agentie - 0 comision - exclusivitate 46000 €
Apartament de vanzare in Sibiu 3 camere decomandate zona Vasile Aaron Vasile Aaron, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu situat in zona Vasile Aaron cu o suprafata totala de 82 mp situat la etajul intermediar al unui bloc constructie noua anul 2015 ce dispune de curte pavata parcari proprii delimitate si inscriptionate si loc de joaca pentru copii. Locuinta dispune de o suprafata utila de aproximativ 65 mp compusa din 2 dormitoare generoase cu suprafete cuprinse intre 12 si 135 mp si acces separat pentru fiecare pe un balcon de 7 mp un living de 12 mp cu acces pe balcon o bucatarie de 8 mp inchisa sau open-space in functie de dorinta clientului o baie de 6 mp cu geam de aerisire si un hol generos in care se poate amenaja cu usurinta un spatiu de depozitare suficient de incapator. Acesta dispune de dotari moderne precum tamplarie PVC marca Rehau cu geam termopan centrala termica pe gaz cu calorifere din otel usa metalica la intrare usi de lemn la interior pereti tencuiti tinciuiti si zugraviti in lavabila sapa elicopterizata parchet gresie faianta obiecte sanitare si racorduri realizate la gaz curent apa si canalizare. Pretul de vanzare al apartamentului este de 46000 euro se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2797 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

46000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare cu 3 camere zona Terezian in Sibiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 41900 €
Apartament de vanzare cu 3 camere zona Terezian in Sibiu Terezian, Sibiu , jud. Sibiu

Apartament de vanzare cu 3 camere confort 1 semidecomandat zona Terezian in Sibiu cu o suprafata totala de 69 mp situat la etajul intermediar 3 din 4 cu acoperis de tigla. Acesta a fost renovat in totalitate in anul 2009 la care au fost aduse imbunatatiri precum usa metalica la intrare parchet laminat geamuri termopan balcon inchis pe structura din PVC cu geam termopan gresie faianta iar din bucatarie s-a desfintat camara si a fost marita baia in care s-a montat o cada pe colt centrala termica cu calorifere aparat pentru aer conditionat. Apartamentul este compus din sufragerie foarte spatioasa si luminoasa cu acces la balconul inchis dormitorul matrimonial un dormitor mai mic bucataria cu loc de luat masa baia dotata cu cada si geam de aerisire si un hol. In apropierea acestui imobil se gasesc numeroase puncte de interes public precum LIDL PROFI scoli gradinite licee banci loc de joaca pentru copii statii pentru mijloace de transport in comun. Acest apartament se vinde partial mobilat cu mobilier de bucatarie. Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 41.900 euro se accepta si achizitionarea prin programul Prima Casa sau Credit Ipotecar. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2786 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

41900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(