Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Oferta Unica - Teren 8,570mp Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 2999000 €
Oferta Unica - Teren 8,570mp Ploiesti Vest, Ploiesti , jud. Prahova

Oferta de Nerefuzat! Teren cu PUZ si certificat de urbanism Va oferim spre vanzare Un teren de 8570 mp in cea mai buna zona din orasul Ploiesti. Este amplasat perfect pentru un dezvoltator, excelent pozitionat pentru un complex comercial sau un complex rezidential. (P+9) Utilitati: - Curent electric - Gaze: - Apa de la retea - Canalizare:

2999000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa deosebita, CT proprie, loc parcare, 400m de centru, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 145000 €
Casa deosebita, CT proprie, loc parcare, 400m de centru, Ploiesti Ploiesti, Ploiesti , jud. Prahova

Casa moderna, P+M, 4 camere, imbunatatiri si finisaje de ordin superior! Va oferim spre vanzare un imobil amplasat la doar 3 min de centrul orasului (cu masina), imobil cu o suprafata utila generoasa, 109mp. Avem o constructie cu o fundatie solida din beton, grinzi pe diagonala pentru rezistenta, pereti din caramida, pardoseli interioare din beton si parchet din lemn masiv (raschetat si lacuit), mansarda cu vata minerala la baza. Pentru un coeficient energetic semnificativ dispune de o izolatie exterioara cu polistiren de 8cm, 2x AC Mitsubishi (12000 BTU si 9000 BTU) si o centrala termica proprie, montata in anul 2015, tip Viessman, centrala prin condensare. Casa insumeaza pe langa parter, un beci si o mansarda. Beciul este sub bucatarie, fiind izolat pe tavan cu polistiren, oferind o izolatie pentru baza bucatariei. Mansarda este una generoasa, si permite constructia de noi camere, sau extinderea. Casa este acoperita cu o tabla de Galati, de 5mm. Terenul este unul generos, de 252 mp, loc parcare 2 autovehicule in curte. Se ofera spre vanzare cu 145000 Euro, pret negociabil!

145000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oportunitate! Apartament 3 camere, Centrala termica, Mihai Bravu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 52990 €
Oportunitate! Apartament 3 camere, Centrala termica, Mihai Bravu, Ploiesti Mihai Bravu, Ploiesti , jud. Prahova

Cautati un apartament cu 3 camere, mobilat si utilat, centrala termica proprie? L-ati gasit! Va oferim spre vanzare o locuinta amplasata la etajul 2, bloc tip S+P+4, bloc din beton, cu izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm pe exterior. Se prezinta cu imbunatatiri masive, incepand cu usa metalica de acces, instalatii interioare schimbate, calorifere din otel, centrala termica Immergas, tamplarie PVC cu geam termopan si usi interioare MDF. Blocul este unul linistit, cu imbunatatiri, cale de acces pe baza de cip, si usi de acces din tamplarie PVC cu geam termopan. Acte la zi, se accepta credite! Se ofera spre vanzare mobilat si utilat, cu 53000 Euro, usor negociabil. Se poate cumpara si nemobilat la un alt pret!

52990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa 3 camere in Ploiesti, zona  Centrala. Agentie - 0 comision - exclusivitate 119000 €
Casa 3 camere in Ploiesti, zona Centrala. Transilvaniei, Ploiesti , jud. Prahova

Agentia imobiliara ALLIMOB va ofera spre vanzare in REPREZENTARE EXCLUSIVA , o casa cu 3 camere in Ploiesti, zona Centrala . Situata pe un teren cu o suprafata de 236mp, avand o deschidere de 9 ml, casa este construitra in anul 1950 cu fundatie de beton, peretii din caramida cu so suprafata construita de 84 mp. Imobilul a fost renovat in anul 2010. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii prin condesatie si al caloriferelor din aluminiu. Casa mai dispune si de o pivnita cu o suprafata de 12 mp. Casa este formata din 3 camere , 2 holuri, 1 bucatarie, o baie , o magazine, un grup sanitar si o pivnita. Pretul de vanzare este de 119000 euro usor negociabil.

119000 €

   Apartament

Vezi Detalii
  Apartament 3 camere, spatios, confort 1, zona Democratiei. Agentie - 0 comision - exclusivitate 53900 €
Apartament 3 camere, spatios, confort 1, zona Democratiei. Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

Aveti nevoie de 3 un apartament cu 3 camere, amplasat intr-o zona cu spatii verzi, liniste si acces faci la mijloace de transport in comun? Poate fi deja al dvs! Apartament amplasat la un parter mezanin, bloc construit cu 4 etaje, in anu 1965. Cu grad de confort 1, decomandat, spatios, de 60 m utili, intra in categoria unei locuinte de familie! Usile interioare sunt din MDF, usa intrare din lemn masiv. Apartamentul este semirenovat (baia, un dormitor si holul). Tamplaria este din PVC cu geam termopan tripan si rulouri din aluminiu. Vedere fata-spate (verdeata pe ambele parti), trafic doar pietonal. Pretul de vanzare este de 53900 euro, usor negociabil.

53900 €

   Apartament

Vezi Detalii
 Apartament 2 camere, zona Cameliei, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 29990 €
Apartament 2 camere, zona Cameliei, Ploiesti Nordului, Ploiesti , jud. Prahova

Cautati un apartament in zona de Nord, cu imbunatatiri medii, amplasat intr-o zona linistita? Aceasta poate fi oportunitatea pe care o cautati! Locuinta cu 2 camere, confort 3 (31.4mp utili), amplasata la etajul 2, bloc construit in 1974, constructie cu 4 etaje. Amplasat in zona de Nord, intr-o zona cu liniste si multe spatii verzi, scoli, gradinite, Colegiul N Stanescu, si acces facil catre supermarket-uri, poate oferi confortul necesar traiului de zi cu zi! Dispune de imbunatatiri modeste: tamplarie PVC cu geam termopan, calorifere din aluminiu (dormitor si camera de zi) si din otel in bucatarie, usi interior lemn masiv, iar finisajele includ: gresie, faianta, parchet din lemn masiv. Se ofera spre vanzare cu 30000 Euro, pret negociabil, se accepta credite. Acte la zi!

29990 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISON 0%  Apartament 2 camere decomanda in Ploiesti, zona Eminescu ( fara risc seismic) Agentie - 0 comision - exclusivitate 42900 €
COMISON 0% Apartament 2 camere decomanda in Ploiesti, zona Eminescu ( fara risc seismic) Sud, Ploiesti , jud. Prahova

Agentia ALLIMOB va ofera spre vanzare in REPEEZENTARE EXCLUSIVA un apartament cu doua camere decomandat, avand o suprafata utila de 43 mp si un balcon de 6 mp situat la etajul 4 al unui bloc cu regim de inaltime de P+4E contruit in anul 1965 din caramida si beton. Tamplaria ete din PVC cu geam termopan, usile interioare sunt din MDF. Incalzire se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprie si caloriferelor din aluminiu. Pretul de vaznre este de 42900 euro usor negociabil. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact 0724956561! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

42900 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION0% Apartament 3 camere in Ploiesti, zona Marasesti. Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
COMISION0% Apartament 3 camere in Ploiesti, zona Marasesti. Marasesti, Ploiesti , jud. Prahova

Iti doresti un apartament spatios? Un apartament la inaltime ?? Atunci nu lasa sa iti scape aceasta oferta...... Agentia imobiliara ALLIMOB va ofera spre vanzare in REPREZENTARE EXCLUSIVA un apartament cu 3 camere decomandat situat in Ploiesti, strada Marasesti. Situat la etajul 7 (liftul este schimbat recent) al unui bloc cu regim inaltime de P+8E construit in anul 1991din beton , cu o supafata utia de 75 mp si o suprafata construita de de 90mp, apartamentul dispune de doua dormitoare, doua bai, trei balcoane, doua holuri si o bucatarie. Tamplaria este din aluminiu cu geam termopan, usile sunt din MDF, usa intare metalica. Incalzirea se realizeaza prin termoficare cu ajutorul caloriferelor din aluminiu. Pretul de vanzare este de 79900 euro usor negociabil. COMISON AGENTIE 0%

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
  Apartament 3 camere in Ploiesti, zona Democratiei. Agentie - 0 comision - exclusivitate 54500 €
Apartament 3 camere in Ploiesti, zona Democratiei. Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

Agentia imobliara ALLIMOB va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat in Ploiesti, zona Democratiei. Apartamentul este situat la parterul unui bloc cu regim inaltime de P+4E, construit din beton si caramida, in anul 1965. Cu o compartimentare decomandata , o suprafata utila de 60 mp si o suprafata construita de 67 mp apartamentul dispune de doua dormitoare , un living, o bucatarie generoasa, un hol, o baie. Confortul termic este redat prin termoficare cu ajutorul caloriferelor dinaluminiu. Usile interioare sunt din MDF , usa intrare din lemn masiv. Apartamentul este semirenovat( baia , un dormitor si holul) Tamplaria este din PVC cu geam termopan tripan si rulouri din aluminiu. Pretul de vanzare este de 54500 euro usor negociabil.

54500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(