Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Casa cu 9 camere, spatiu birouri, zona 9 Mai, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 267500 €
Casa cu 9 camere, spatiu birouri, zona 9 Mai, Ploiesti Marasesti, Ploiesti , jud. Prahova

Avem pentru dumneavoastra o casa cu potential, un sediu de firma sau un spatiu cu adevarat generos de birouri! Va prezentam viitoarea dvs investitie, o casa cu 9 camere, dispusa dupa cum urmeaza: parter cu bucatarie, camera de zi, 2 dormitoare, 1 baie si casa scarii, un etaj cu birou, 3 dormitoare, baie si hol + casa scarii, si 2 balcoane, respectiv mansarda cu birou, camera de zi, dormitor, hol si pod. Dispunere parter de-a lungul a 89.55 mp, etaj cu 89.35mp si mansarda intinsa de-a lungul a 68.6mp, insumand o suprafa totala de 247.5 mp. Cu un teren capabil, o suprafata de 537 mp, cu dispunere si 3 cai de acces, posibile din 3 strazi, prezinta un potential vrednic de exploatat. Se ofera spre vanzare cu suma de 267500 Euro!

267500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Comision 0!  Casa cu 2 camere, moderna, zona centrala, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 119990 €
Comision 0! Casa cu 2 camere, moderna, zona centrala, Ploiesti Zona Centrala, Ploiesti , jud. Prahova

Locuinta ideala, bun gust si rafinament, locatie, toate insumand excelenta! Aveti in fata o casuta moderna, dispusa pe parter si etaj (P+1), cu parterul care se desfasoara pe o bucatarie moderna, cu textura straina, si o camera de zi, ambele insumand un open space elegant cu o ambianta rafinata. Dormitorul este unul generos, amplasat la etaj, accesibil pe calea scarilor de lemn, dormitor care vine cu dressing propriu si baie. Cu un acces facil, pregatita pentru mutat, si situata intr-o zona cu trafic redus, toate cele constituind caminul ideal, sau o investitie pentru zilele ce vor urma! Casa face parte dintr-o proprietate tip duplex, oferind un confort energetic sporit. Se ofera spre vanzare cu 120000 Euro, usor negociabil.

119990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, balcon si logie, Bd Buc, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 49500 €
Apartament 2 camere, balcon si logie, Bd Buc, Ploiesti Bucuresti B-dul, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, tip decomandat, cu imbunatatiri modeste si cu dispunere spre est. Apartamentul este amplasat la etajul 9, blocul este unul din beton, construit in anul 1986, bloc cu 10 etaje. Se prezinta cu o izolatie exterioara cu polistiren EPS 80 de 10 cm, tamplarie PVC cu geam termopan, balcon si logie inchise cu tamplarie PVC. Locuinta noastra este amplasata la mijloc, cu vecini la stanga si la dreapta, oferind un confort energetic sporit. Acte disponibile, se accepta noua casa! Disponibil imediat! Se propune spre vanzare cu 49500 Euro, negociabil! Se accepta credite.

49500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oportunitate! Apartament 2 camere, la cheie, zona Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 34900 €
Oportunitate! Apartament 2 camere, la cheie, zona Malu Rosu, Ploiesti Malu Rosu, Ploiesti , jud. Prahova

In atentia dvs, o locuinta cu 2 camere, cu finisaje si imbunatatiri de calitate superioara, dispus pe fata si amplasat intr-o zona cu numeroase facilitati! Va prezentam spre vanzare un imobil cu o suprafata utila de 39.2 mp, respectiv un balcon de 2.4 mp, intins de-a lungul dormitorului. Intampinam mobila de calitate, aparatura electrocasnica achizitionata in 2021, finisaje si imbunatatiri care includ parchet de trafic intens, gresie si faianta, respectiv tamplarie PVC cu geam termopan (inclusiv balcon inchis complet in PVC, recent), usi interioare MDF si PVC la baie si balcon. Blocul este unul din beton, amplasamentul este la etajul 4, blocul fiind de tip S+P+4. Se preteaza pentru locuit, fiind amplasat intr-o zona cu acces facil la transport in comun, supermarket-uri (Profi, Penny, Lidl), locuri de parcare, gradinita Se ofera spre vanzare cu 34900 Euro, pret negociabil. Acte la zi!

34900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa 3 camere, zona Afi, 200mp teren, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 61500 €
Casa 3 camere, zona Afi, 200mp teren, Ploiesti Transilvaniei, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare o casa cu o amprenta de 91mp, dispusa de-a lungul a 3 camere (1 sufragerie si 2 dormitoare), 1 hol, 1 baie si 1 bucatarie. Terenul este unul de 198 mp, cu posibilitate parcare autoturism in curte. Avem o constructie care dateaza din anul 1968, cu pereti din caramida si o fundatie din beton, iar la subsol avem un beci de 9 mp. Casa nu este in prezent locuita, dispune de utilitatile necesare traiului de zi cu zi: apa, gaze si curent. Incalzirea se face pe baza sobelor de teracota, din fiecare camera. Baia este dotata cu un boiler pentru apa calda. Se ofera spre vanzare cu 61500 Euro, pret negociabil.

61500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa cu 3 camere, teren generos, zona Dorobantu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 64990 €
Casa cu 3 camere, teren generos, zona Dorobantu, Ploiesti Ploiesti, Ploiesti , jud. Prahova

Sunteti in cautarea unei case asupra careia va doriti sa va puneti amprenta? Va lipseste spatiul verde din curte, posibilitatea parcarii masinii in curtea proprie? Aici avem un teren imprejmuit de 300mp, unde este prezent un corp de casa care are o amprenta la sol de 75mp. Casa se prezinta cu o fundatie din beton, avem pereti din caramida, este compartimentata astfel: 2 dormitoare, o sufragerie si 1 bucatarie. A fost ridicata in anul 1958, are tamplarie din lemn masiv, clasic, usa de acces din lemn si nenumarate posibilitati de a va pune amprenta! Este disponibila imediat, actele sunt la zi. Se ofera spre vanzare cu 65000 Euro.

64990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, modern, zona Bd ul Bucuresti, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 59900 €
Apartament 2 camere, modern, zona Bd ul Bucuresti, Ploiesti Bucuresti B-dul, Ploiesti , jud. Prahova

Comision 0! Sunteti in cautarea unei locuinte pentru investitie sau pentru locuit?! Aveti in fata un apartament elegant, cu mobila si aparatura de calitate. In prezent avem un chirias care mai are 12 luni de contract. Locuinta cu 2 camere, cu o suprafata utila totala de 59.4 mp (logie de 5 mp), 1 camara, 2 debarale (una utilizat ca dressing) si o logie. Amplasamentul este la etajul 6, bloc de tip S+P+9, dispunere pe spate, spre parc si spatii verzi. Locuinta are imbunatatiri de calitate, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, faianta. Se prezinta mobilat si utilat, apartament situat intr-un bloc cu scara curata si linistita, ascensor schimbat. Se vinde cu 59900 Euro, usor negociabil. Se accepta credite.

59900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament extravagant, 2 camere, CT, Ultracentral, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 72500 €
Apartament extravagant, 2 camere, CT, Ultracentral, Ploiesti Zona Centrala, Ploiesti , jud. Prahova

In atentia viitorului proprietar, o locuinta direct pregatita pentru preluare si locuit, cu toate cele necesare traiului de zi cu zi, si cu toate facilitatile la indemana! Va prezentam un apartament elegant, cu linii de contrast moderne, amplasat in miezul orasului Ploiesti, dispus la etajul 1, intr-un bloc de 4 etaje! Se prezinta excelent, finisaje si imbunatatiri de lux, dotat si utilat cu aparatura electrica si electrocasnica moderna, centrala termica proprie! Este dispus pe fata, in zona ultracentrala, totusi scutit de traficul si agitatia demna de centru. Blocul este unul linistit, cale de acces cu cip, scara curata, si locuri de parcare. Se ofera spre vanzare mobilat si utilat cu 72500 Euro.

72500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oportunitate unica! 2 camere, VAD, Bd-ul Independentei, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 72000 €
Oportunitate unica! 2 camere, VAD, Bd-ul Independentei, Ploiesti Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

In atentia viitorului proprietar, va prezentam un apartament deosebit, incadrat in arhitectura anilor '50, o constructie marcata cu istorie. Locuinta noastra este incadrata in eleganta istorie recenta, intr-o cladire cu parter si etaj, o structura clasica din beton si pereti umpluti cu caramida. Cladirea noastra are amprenta secolului 20, un atu rar, intr-o lume suprasaturata de nou. Aveti in fata o imagine a secolului trecut, un unic apartament, pe Bd-ul Independentei (direct la bulevard!), disponibil spre vanzare. Intr-o era a tehnologiei, aceasta proprietate se evidentiaza prin trasaturile clasice, prin prisma zonei, a accesului facil si a sansei unice de a detine un asemenea spatiu. Centrala termica proprie! Incadrat intr-o zona cu multe spatii comerciale, trafic pietonal, aceasta proprietate poate fi o reala investitie pentru zilele ce vor urma. Pretabil pentru locuit, spatiu birouri, cabinet de avocatura, etc. Se ofera spre vanzare cu 72000 Euro, pret negociabil.

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere decomandat in Ploiesti, zona Malu Rosu Agentie - 0 comision - exclusivitate 71900 €
Apartament 3 camere decomandat in Ploiesti, zona Malu Rosu Malu Rosu, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament de 3 camere, situat la etajul 1 din P+ 4E, construit in anul 1985 in zona Malu Rosu. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp are 3 camere, 2 bai, un hol, bucatarie, balcon si o logie. Necesita modernizare, oferind posibilitatea viitorului proprietar sa il personalizeze dupa bunul lui plac. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie prin condensare si calorife din aluminiu ( tot sistemul termic este nou, realizat in decembrie 2022). Pretul de vanzare este de 71900 euro, usor negociabil. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

71900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa 2 camere in Ploiesti, zona Gheorghe Doja Agentie - 0 comision - exclusivitate 69800 €
Casa 2 camere in Ploiesti, zona Gheorghe Doja Gheorghe Doja, Ploiesti , jud. Prahova

Agentia imobiliara ALLIMOB va ofera spre vanzare in reprezentare exclusiva comision 0% o casa cu 2 camere in suprafata utila de 56 mp si suprafata construita de 68 mp in zona Gheorghe Doja. Locuinta construita in anul 1960, reabilitata in 2007, este amplasata pe un teren cu suprafata de 225 mp. Necesita imbunatatiri lasand posibilitatea viitorului proprietar sa o personalizeze dupa bunul lui plac. Structura este din caramida si peretii tencuiti si dati cu vopsea lavabila, incalzirea se realizeaza cu centrala termica si calorifere. Pretul de vanzare este de 69800 euro, usor negociabil. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

69800 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 2 camere nedecomnadat cf 2 in Ploiesti, zona Mihai Bravu. Agentie - 0 comision - exclusivitate 31900 €
Apartament 2 camere nedecomnadat cf 2 in Ploiesti, zona Mihai Bravu. Mihai Bravu, Ploiesti , jud. Prahova

Comison 0% Vanzare apartament de 2 camere confort 2 situat la etajul 2 din P+ 4E situat in zona Mihai Bravu, construit in anul 1977 din cadre de beton. Imobilul, in suprafata utila de 40 mp este nedecomandat si necesita anumuite imbunatairi, lasand posibilitatea viitorilor proprietari sa o personalizeze dupa bun lor plac. Apartamemtul dispune de sistem de termoixolatie de 10 cm, incalzirea se realizeaza prin termoficare, exista separatie de gaze. Pretul de vanzare este de 31900 euro usor negociabil.

31900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa cu 3 camere, 731mp teren, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 130000 €
Casa cu 3 camere, 731mp teren, Ploiesti Marasesti, Ploiesti , jud. Prahova

In atentia dvs, va oferim spre vanzare un imobil cu un teren generos, cu potential! Casa este construita pe un teren cu o suprafata utila de 731mp, respectiv o deschidere de 10.6 mp. Compartimentarea casei intabulate este dupa cum urmeaza: 1 hol, 1 camera de zi, 1 dormitor, 1 bucatarie si 1 baie. Este dotata cu parchet din stejar masiv, gresie, respectiv faianta. Imbunatatirile constau in tamplarie PVC, termoizolatie de 10 cm, calorifere din tabla, usi interioare din lemn masiv, respectiv usa metalica la intrare. Utilitati: apa, curent si gaze. Se ofera spre vanzare, impreuna, cu pretul de 130000 Euro, usor negociabil!

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, modern, zona Bd ul Bucuresti, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 59900 €
Apartament 2 camere, modern, zona Bd ul Bucuresti, Ploiesti Bucuresti B-dul, Ploiesti , jud. Prahova

Comision 0! Sunteti in cautarea unei locuinte pentru investitie sau pentru locuit?! Aveti in fata un apartament elegant, cu mobila si aparatura de calitate. In prezent avem un chirias care mai are 12 luni de contract. Locuinta cu 2 camere, cu o suprafata utila totala de 59.4 mp (logie de 5 mp), 1 camara, 2 debarale (una utilizat ca dressing) si o logie. Amplasamentul este la etajul 6, bloc de tip S+P+9, dispunere pe spate, spre parc si spatii verzi. Locuinta are imbunatatiri de calitate, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, faianta. Se prezinta mobilat si utilat, apartament situat intr-un bloc cu scara curata si linistita, ascensor schimbat. Se vinde cu 59900 Euro, usor negociabil. Se accepta credite.

59900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa 3 camere, zona Afi, 200mp teren, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 61500 €
Casa 3 camere, zona Afi, 200mp teren, Ploiesti Transilvaniei, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare o casa cu o amprenta de 91mp, dispusa de-a lungul a 3 camere (1 sufragerie si 2 dormitoare), 1 hol, 1 baie si 1 bucatarie. Terenul este unul de 198 mp, cu posibilitate parcare autoturism in curte. Avem o constructie care dateaza din anul 1968, cu pereti din caramida si o fundatie din beton, iar la subsol avem un beci de 9 mp. Casa nu este in prezent locuita, dispune de utilitatile necesare traiului de zi cu zi: apa, gaze si curent. Incalzirea se face pe baza sobelor de teracota, din fiecare camera. Baia este dotata cu un boiler pentru apa calda. Se ofera spre vanzare cu 61500 Euro, pret negociabil.

61500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Oportunitate unica! 2 camere, VAD, Bd-ul Independentei, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 72000 €
Oportunitate unica! 2 camere, VAD, Bd-ul Independentei, Ploiesti Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

In atentia viitorului proprietar, va prezentam un apartament deosebit, incadrat in arhitectura anilor '50, o constructie marcata cu istorie. Locuinta noastra este incadrata in eleganta istorie recenta, intr-o cladire cu parter si etaj, o structura clasica din beton si pereti umpluti cu caramida. Cladirea noastra are amprenta secolului 20, un atu rar, intr-o lume suprasaturata de nou. Aveti in fata o imagine a secolului trecut, un unic apartament, pe Bd-ul Independentei (direct la bulevard!), disponibil spre vanzare. Intr-o era a tehnologiei, aceasta proprietate se evidentiaza prin trasaturile clasice, prin prisma zonei, a accesului facil si a sansei unice de a detine un asemenea spatiu. Centrala termica proprie! Incadrat intr-o zona cu multe spatii comerciale, trafic pietonal, aceasta proprietate poate fi o reala investitie pentru zilele ce vor urma. Pretabil pentru locuit, spatiu birouri, cabinet de avocatura, etc. Se ofera spre vanzare cu 72000 Euro, pret negociabil.

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, semidecomandat, vest, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 39900 €
Apartament 3 camere, semidecomandat, vest, Ploiesti Aurora, Ploiesti , jud. Prahova

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere de tip semidecomandat, amplasat la etajul 1, intr-un bloc P+4. Blocul este intr-o zona linistita, cu apartamentul dispus pe spate, spre vest, care este imbracat cu polistiren de 10 cm. Apartamentul nostru are imbunatatiri si finisaje medii, usa de acces din metal, parchet din lemn masiv, tamplarie PVC cu geam termopan si separatie de gaze. In imediata vecinatate avem locuri de parcare, supermarket-uri, piata Aurora, statii de transport in comun, acces rapid catre centura Ploiesti. Se vinde cu 39.900 Euro, pret negociabil. Acte la zi! Se accepta credite.

39900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament extravagant, 2 camere, CT, Ultracentral, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 72500 €
Apartament extravagant, 2 camere, CT, Ultracentral, Ploiesti Zona Centrala, Ploiesti , jud. Prahova

In atentia viitorului proprietar, o locuinta direct pregatita pentru preluare si locuit, cu toate cele necesare traiului de zi cu zi, si cu toate facilitatile la indemana! Va prezentam un apartament elegant, cu linii de contrast moderne, amplasat in miezul orasului Ploiesti, dispus la etajul 1, intr-un bloc de 4 etaje! Se prezinta excelent, finisaje si imbunatatiri de lux, dotat si utilat cu aparatura electrica si electrocasnica moderna, centrala termica proprie! Este dispus pe fata, in zona ultracentrala, totusi scutit de traficul si agitatia demna de centru. Blocul este unul linistit, cale de acces cu cip, scara curata, si locuri de parcare. Se ofera spre vanzare mobilat si utilat cu 72500 Euro.

72500 €

   Apartament

Vezi Detalii
 Casa cu 2 camere, moderna, zona centrala, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 119990 €
Casa cu 2 camere, moderna, zona centrala, Ploiesti Zona Centrala, Ploiesti , jud. Prahova

Locuinta ideala, bun gust si rafinament, locatie, toate insumand excelenta! Aveti in fata o casuta moderna, dispusa pe parter si etaj (P+1), cu parterul care se desfasoara pe o bucatarie moderna, cu textura straina, si o camera de zi, ambele insumand un open space elegant cu o ambianta rafinata. Dormitorul este unul generos, amplasat la etaj, accesibil pe calea scarilor de lemn, dormitor care vine cu dressing propriu si baie. Cu un acces facil, pregatita pentru mutat, si situata intr-o zona cu trafic redus, toate cele constituind caminul ideal, sau o investitie pentru zilele ce vor urma! Casa face parte dintr-o proprietate tip duplex, oferind un confort energetic sporit. Se ofera spre vanzare cu 120000 Euro, usor negociabil.

119990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, balcon si logie, Bd Buc, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 49500 €
Apartament 2 camere, balcon si logie, Bd Buc, Ploiesti Bucuresti B-dul, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, tip decomandat, cu imbunatatiri modeste si cu dispunere spre est. Apartamentul este amplasat la etajul 9, blocul este unul din beton, construit in anul 1986, bloc cu 10 etaje. Se prezinta cu o izolatie exterioara cu polistiren EPS 80 de 10 cm, tamplarie PVC cu geam termopan, balcon si logie inchise cu tamplarie PVC. Locuinta noastra este amplasata la mijloc, cu vecini la stanga si la dreapta, oferind un confort energetic sporit. Acte disponibile, se accepta noua casa! Disponibil imediat! Se propune spre vanzare cu 49500 Euro, negociabil!

49500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, modern, zona Bd ul Bucuresti, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 61000 €
Apartament 2 camere, modern, zona Bd ul Bucuresti, Ploiesti Bucuresti B-dul, Ploiesti , jud. Prahova

Comision 0! Sunteti in cautarea unei locuinte pentru investitie sau pentru locuit?! Aveti in fata un apartament elegant, cu mobila si aparatura de calitate. In prezent avem un chirias care mai are 12 luni de contract. Locuinta cu 2 camere, cu o suprafata utila totala de 59.4 mp (logie de 5 mp), 1 camara, 2 debarale (una utilizat ca dressing) si o logie. Amplasamentul este la etajul 6, bloc de tip S+P+9, dispunere pe spate, spre parc si spatii verzi. Locuinta are imbunatatiri de calitate, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, faianta. Se prezinta mobilat si utilat, apartament situat intr-un bloc cu scara curata si linistita, ascensor schimbat. Se vinde cu 61000 Euro, usor negociabil.

61000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa 3 camere, zona Afi, 200mp teren, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 64990 €
Casa 3 camere, zona Afi, 200mp teren, Ploiesti Transilvaniei, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare o casa cu o amprenta de 91mp, dispusa de-a lungul a 3 camere (1 sufragerie si 2 dormitoare), 1 hol, 1 baie si 1 bucatarie. Terenul este unul de 198 mp, cu posibilitate parcare autoturism in curte. Avem o constructie care dateaza din anul 1968, cu pereti din caramida si o fundatie din beton, iar la subsol avem un beci de 9 mp. Casa nu este in prezent locuita, dispune de utilitatile necesare traiului de zi cu zi: apa, gaze si curent. Incalzirea se face pe baza sobelor de teracota, din fiecare camera. Baia este dotata cu un boiler pentru apa calda. Se ofera spre vanzare cu 65000 Euro, pret negociabil.

64990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa 3 camere, zona Afi, 200mp teren, zona Afi, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate
Casa 3 camere, zona Afi, 200mp teren, zona Afi, Ploiesti Transilvaniei, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare o casa cu o amprenta de 91mp, dispusa de-a lungul a 3 camere (1 sufragerie si 2 dormitoare), 1 hol, 1 baie si 1 bucatarie. Terenul este unul de 198 mp, cu posibilitate parcare autoturism in curte. Avem o constructie care dateaza din anul 1968, cu pereti din caramida si o fundatie din beton, iar la subsol avem un beci de 9 mp. Casa nu este in prezent locuita, dispune de utilitatile necesare traiului de zi cu zi: apa, gaze si curent. Incalzirea se face pe baza sobelor de teracota, din fiecare camera. Baia este dotata cu un boiler pentru apa calda. Se ofera spre vanzare cu .......pret negociabil.

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament exclusivist, 5 camere, Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 124990 €
Apartament exclusivist, 5 camere, Malu Rosu, Ploiesti Cantacuzino, Ploiesti , jud. Prahova

Spatiu, intimitate si lux, aceasta este definitia unui penthouse! Aveti o familie numeroasa, v-ati lovit mereu de spatiul mediocru al unui apartament cu suprafata medie? Ati gasit un apartament modern, cu 5 camere si centrala proprie! Locuinta este una cu o suprafata utila totala mai mult decat generoasa, 130 mp, 2 balcoane mari (12.7 mp si 7.22 mp), vedere pe 2 parti, AC, izolatie cu polistiren, gresie, faianta, parchet si tamplarie PVC cu geam termopan. Avem numeroase spatii de depozitare, 2 bai, ambele generoase, cu o cabina de dus, respectiv cada pe colt (ambele cu hidromasaj). Se ofera spre vanzare cu 124990 Euro, pret negociabil. Acte la zi, se accepta credite!

124990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa cu 3 camere, 731mp teren, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 130000 €
Casa cu 3 camere, 731mp teren, Ploiesti Marasesti, Ploiesti , jud. Prahova

In atentia dvs, va oferim spre vanzare un imobil cu un teren generos, cu potential! Casa este construita pe un teren cu o suprafata utila de 731mp, respectiv o deschidere de 10.6 mp. Compartimentarea casei intabulate este dupa cum urmeaza: 1 hol, 1 camera de zi, 1 dormitor, 1 bucatarie si 1 baie. Este dotata cu parchet din stejar masiv, gresie, respectiv faianta. Imbunatatirile constau in tamplarie PVC, termoizolatie de 10 cm, calorifere din tabla, usi interioare din lemn masiv, respectiv usa metalica la intrare. Utilitati: apa, curent si gaze. Se ofera spre vanzare, impreuna, cu pretul de 130000 Euro, usor negociabil!

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Garsoniera in Ploiesti, zona Nord, bloc din beton. Agentie - 0 comision - exclusivitate 31500 €
Garsoniera in Ploiesti, zona Nord, bloc din beton. Spitalul Judetean, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare garsoniera, situata la etajul 2 al unui bloc cu regim inaltime de P+ 4E, construit in anul 1975 din cadre de beton, in zona Spitalul Judetean. Imobilul, in suprafata utila de 28 mp utili si 31 mp construiti, ofera posibilitatea viitorului proprietar de amenajare dupa bunul plac. Pretul de vanzare este de 31500 euro usor negociabil. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

31500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, cf 1a, fara imbunatatiri, Marasesti, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Apartament 3 camere, cf 1a, fara imbunatatiri, Marasesti, Ploiesti 9 mai, Ploiesti , jud. Prahova

Comision 0! Aveti in fata o proprietate fara amprenta prezentului, investiția ideala pentru o familie sau pentru viitor. Va prezentam spre vanzare un apartament de tip confort 1a, amplasat la parterul unui bloc construit si dat in folosinta in anul 1992. Este dispus de-a lungul a 66mp, sufragerie generoasa, 2 dormitoare, debara si camara, 1 baie si 1 grup sanitar. Tamplaria este cea clasica din lemn masiv, pardoseala cu parchet din lemn masiv un camere și gresie/faianta în bucătărie, baie și hol. Zona este una in care predomina spatiile verzi, locuri de parcare, acces facil la farmacii, scoli, gradinite, transport in comun, si acces catre centura Ploiesti. Avem o scara curata, un bloc cu acces pe baza de cip. Se vinde cu 75000 Euro, pret negociabil.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
 Casa 4 camere, fara imbunatatiri, zona Nord, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Casa 4 camere, fara imbunatatiri, zona Nord, Ploiesti Gheorghe Doja, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare o casa cu 4 camere, amplasata intr-o zona linistita, cu posibilitate parcare autoturism in curte. Casa este construita in perioada interbelica, avem o fundatie din beton si pereti de caramida. Dispune de imbunatatiri modeste, tamplarie PVC cu geam termopan, respectiv din lemn masiv, usi interioare din lemn masiv. Locuinta necesita imbunatatiri si renovare. Avem un teren de 300mp, o suprafata construita a casei de 110mp, curte disponibila 190mp. Acte la zi! Se ofera spre vanzare cu 75000 Euro!

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa cu 3 camere, teren generos, zona Dorobantu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 64990 €
Casa cu 3 camere, teren generos, zona Dorobantu, Ploiesti Ploiesti, Ploiesti , jud. Prahova

Sunteti in cautarea unei case asupra careia va doriti sa va puneti amprenta? Va lipseste spatiul verde din curte, posibilitatea parcarii masinii in curtea proprie? Aici avem un teren imprejmuit de 300mp, unde este prezent un corp de casa care are o amprenta la sol de 75mp. Casa se prezinta cu o fundatie din beton, avem pereti din caramida, este compartimentata astfel: 2 dormitoare, o sufragerie si 1 bucatarie. A fost ridicata in anul 1958, are tamplarie din lemn masiv, clasic, usa de acces din lemn si nenumarate posibilitati de a va pune amprenta! Este disponibila imediat, actele sunt la zi. Se ofera spre vanzare cu 65000 Euro.

64990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Oportunitate unica! 2 camere, VAD, Bd-ul Independentei, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 72000 €
Oportunitate unica! 2 camere, VAD, Bd-ul Independentei, Ploiesti Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

In atentia viitorului proprietar, va prezentam un apartament deosebit, incadrat in arhitectura anilor '50, o constructie marcata cu istorie. Locuinta noastra este incadrata in eleganta istorie recenta, intr-o cladire cu parter si etaj, o structura clasica din beton si pereti umpluti cu caramida. Cladirea noastra are amprenta secolului 20, un atu rar, intr-o lume suprasaturata de nou. Aveti in fata o imagine a secolului trecut, un unic apartament, pe Bd-ul Independentei (direct la bulevard!), disponibil spre vanzare. Intr-o era a tehnologiei, aceasta proprietate se evidentiaza prin trasaturile clasice si potentialul nemarginit, prin prisma zonei, a accesului facil si sansei unice de a detine un asemenea spatiu. Incadrat intr-o zona cu multe spatii comerciale, trafic pietonal, aceasta proprietate poate fi o reala investitie pentru zilele ce vor urma. Pretabil pentru locuit, spatiu birouri, cabinet de avocatura, etc. Se ofera spre vanzare cu 72000 Euro, pret negociabil.

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(