Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Apartament 3 camere in bloc constructie noua, Ploiesti, zona 9 Mai Agentie - 0 comision - exclusivitate 93000 €
Apartament 3 camere in bloc constructie noua, Ploiesti, zona 9 Mai 9 mai, Ploiesti , jud. Prahova

COMISION 0% Vanzare apartament 3 camere in bloc constructie noua in Ploiesti, zona 9 Mai. Apartamentul propus la vanzare este situat la etajul 5 al unui bloc cu regim inaltime P+6E construit in anul 2018 din cadre de beton si caramida eficienta. Este localizat într-o zona aflată în plină dezvoltare din orasul Ploiești. Cu o compartimentare decomandata, o suprafata construita de 102 mp si o suprafata utila totala de 86 mp este compus din: living+hol+bucatarie(38,6mp), dormitor(11,61mp), dormitor(11,31mp) si balcon(16,61mp). Apartamentul dispune de cele mai bune finisaje, atat din punct de vedere al materialelor folosite cat si al executiilor lucrarilor. Tamplaria este din PVC cu geam termopan, usile interioare sunt MDF, usa intrare metalica. Confortul termic este redat de centrala termica proprie si al caloriferelor din aluminiu. Apartamentul dispune de doua locuri de parcare subterane cu o suprafata de 24 mp. Vecinatati: Mega Image, Registrul Comertului, Spitalul CFR, Profi, banci, farmacii, statii mijloace de transport in comun. Se vinde la pretul de 93000 euro, usor negociabil.

93000 €

   Apartament

Vezi Detalii
 COMISION 0!!! Apartament 3 camere bloc constructie noua in Ploiesti, zona 9 Mai Agentie - 0 comision - exclusivitate 95000 €
COMISION 0!!! Apartament 3 camere bloc constructie noua in Ploiesti, zona 9 Mai 9 mai, Ploiesti , jud. Prahova

COMISION 0!!! Apartament 3 camere in bloc constructie noua in Ploiesti, zona 9 Mai. Apartamentul propus la vanzare este situat la etajul 2 al unui bloc cu regim inaltime P+6E construit in anul 2015 din cadre de beton si caramida eficienta. Blocul face parte dintr-un ansamblu rezidential format din 6 blocuri construite pentru a rezista la un seism de 9 grade pe scara Richter. Cu o compartimentare decomandata, o suprafata construita de 102 mp si o suprafata utila de 89.73 mp este compus din: living (24,10 mp), bucatarie (7.98mp), dormitor (17.93mp), dormitor (11.11mp), hol (6.55mp), baie (6,69mp), baie (3mp), logie (4,79mp) si balcon (7,46mp). Apartamentul dispune de cele mai bune finisaje, atat din punct de vedere al materialelor folosite cat si al executiilor lucrarilor. Tamplaria este din PVC cu geam termopan, usile interioare sunt MDF, usa intrare metalica. Confortul termic este redat de centrala termica proprie si al caloriferelor din aluminiu. Apartamentul dispune de un loc de parcare subteran. Vecinatati: Mega Image, Registrul Comertului, Spitalul CFR, Profi, banci, farmacii, statii mijloace de transport in comun. Se vinde nemobilat la pretul de 90000 euro, usor negociabil.

95000 €

   Apartament

Vezi Detalii
 COMISION 0!!! Apartament 3 camere bloc constructie noua in Ploiesti, zona 9 Mai Agentie - 0 comision - exclusivitate 95000 €
COMISION 0!!! Apartament 3 camere bloc constructie noua in Ploiesti, zona 9 Mai 9 mai, Ploiesti , jud. Prahova

COMISION 0!!! Apartament 3 camere in bloc constructie noua in Ploiesti, zona 9 Mai. Apartamentul propus la vanzare este situat la etajul 2 al unui bloc cu regim inaltime P+6E construit in anul 2015 din cadre de beton si caramida eficienta. Blocul face parte dintr-un ansamblu rezidential format din 6 blocuri construite pentru a rezista la un seism de 9 grade pe scara Richter. Cu o compartimentare decomandata, o suprafata construita de 102 mp si o suprafata utila de 89.73 mp este compus din: living (24,10 mp), bucatarie (7.98mp), dormitor (17.93mp), dormitor (11.11mp), hol (6.55mp), baie (6,69mp), baie (3mp), logie (4,79mp) si balcon (7,46mp). Apartamentul dispune de cele mai bune finisaje, atat din punct de vedere al materialelor folosite cat si al executiilor lucrarilor. Tamplaria este din PVC cu geam termopan, usile interioare sunt MDF, usa intare metalica. Confortul termic este redat de centrala termica proprie si al caloriferelor din aluminiu. Apartamentul dispune si de un loc de parcare subteran. Vecinatati: Mega Image, Registrul Comertului, Spitalul CFR, Profi, banci, farmacii, statii mijloace de transport in comun. Se vinde mobilat la pretul de 95000 euro, usor negociabil.

95000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament  2 camere decomandat in Ploiesti, zona Vest Agentie - 0 comision - exclusivitate 42500 €
Apartament 2 camere decomandat in Ploiesti, zona Vest Vest, Ploiesti , jud. Prahova

Vanzare apartament 2 camere decomandat in Ploiesti, zona Vest. Apartamentul este situat la etajul 4 al unui bloc cu regim inaltime de P+10 E construit din beton in anul 1975. Cu o suprafata utila de 51 mp si o compartimentare decomandata este compus din: living, bucatarie, un dormitor, baie, doua holuri si un balcon. Apartamentul necesita imbunatatiri si modernizari lasand posibilitate viitorului proprietar sa il renoveze si personalizeze dupa bunul plac. Contorizari: apometre, contor caldura, contor curent electric si contor gaz. Vecinatati: West Mall, Carrefoure Market, Lidl, Gara de Vest, aces facil la centura Ploiestiului, statii mijloace de transport in comun, farmacii, banci, etc. Pretul de vanzre este de 42.500 euro usor negociabil. Se accepta orice forma de plata ( numerar, credit ipotecar sau credit Prima Casa).

42500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(