Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Casa  exclusivista, pretabila pentru birouri, zona 9Mai, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 267500 €
Casa exclusivista, pretabila pentru birouri, zona 9Mai, Ploiesti Marasesti, Ploiesti , jud. Prahova

Avem pentru dumneavoastra o casa cu potential, un sediu de firma sau un spatiu cu adevarat generos de birouri! Va prezentam viitoarea dvs investitie, o casa cu 9 camere, dispusa dupa cum urmeaza: parter cu bucatarie, camera de zi, 2 dormitoare, 1 baie si casa scarii, un etaj cu birou, 3 dormitoare, baie si hol + casa scarii, si 2 balcoane, respectiv mansarda cu birou, camera de zi, dormitor, hol si pod. Dispunere parter de-a lungul a 89.55 mp, etaj cu 89.35mp si mansarda intinsa de-a lungul a 68.6mp, insumand o suprafa totala de 247.5 mp. Cu un teren capabil, o suprafata de 537 mp, cu dispunere si 3 cai de acces, posibile din 3 strazi, prezinta un potential vrednic de exploatat. Se ofera la vanzare cu suma de 267500 Euro!

267500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, fara imbunatatiri, zond sud, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 54500 €
Apartament 3 camere, fara imbunatatiri, zond sud, Ploiesti Eminescu, Ploiesti , jud. Prahova

Vanzare apartament cu 3 camere, imbunatatiri modeste, confort 1. Avem o suprafata utila de 57mp, un balcon generos la sufragerie, tip circular. Dispune de usa de acces din lemn, usi interioare din lemn, tamplarie pvc cu geam termopan. În imediata vexinatate avem spatii verzi, locuri de parcare, scoli, gradinite, Colegiul Mihai Viteazu, respectiv Spiru Haret. Se vinde cu 54500 Euro, negociabil. Disponibil imediat!

54500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, zona Vest, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 38990 €
Apartament 2 camere, zona Vest, Ploiesti Vest, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament deosebit, cu 2 camere, suprafata utila 40mp, vedere fata. Se prezinta cu imbunatatiri si finisaje, izolatie exterioara cu polistiren de 10cm, avem tamplarie Pvc cu geam termopan, balcon inchis in pvc, usa de metal, calorifere de otel. Este amplasat la etajul 2, bloc cu 4 etaje, constructie din beton. Imbunatatirile sunt modeste, cu potential de modernizare conform gusturilor proprii. Se ofera spre vanzare, nemobilat, cu 39000 Euro, negociabil!!

38990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, zona Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
Apartament 3 camere, zona Malu Rosu, Ploiesti Cantacuzino, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere, tip decomandat, amplasat la etajul 2, bloc cu 4 etaje. Se prezinta ca fiind in zona confort 1 sporit, dispunere pe spate, renovat integrat (lavabil), parchet de trafic intens in dormitoare si sufragerie. Suprafata utila este una generoasa, 65mp, cu 1 baie si 1 grup sanitar, debara si camara. Se prezinta spre vanzare partial mobilat, cu mobila de bucatarie si plita+cuptor incorporate. Avem imbunatatiri de ordin superior: tamplarie PVC cu geam termopan, balcon inchis in PVC (dispus de-a lungul camerei de zi), calorifere din otel. Se ofera spre vanzare cu 80000 Euro, usor negociabil. Se accepta credite.

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oferta Unica - Teren 8,570mp Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 2571000 €
Oferta Unica - Teren 8,570mp Ploiesti Vest, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare Un teren de 8570 mp in cea mai buna zona din orasul Ploiesti. Oferta de Nerefuzat! Teren cu PUZ si certificat de urbanism Este amplasat perfect pentru un dezvoltator, excelent pozitionat pentru un complex comercial sau un complex rezidential. (P+9) Utilitati: - Curent electric ; - Gaze ; - Apa de la retea ; - Canalizare. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare.

2571000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 2 camere, balcon si logie, Bd Buc, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 49990 €
Comision 0! Apartament 2 camere, balcon si logie, Bd Buc, Ploiesti Bucuresti B-dul, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, tip decomandat, cu imbunatatiri modeste si cu dispunere spre est. Apartamentul este amplasat la etajul 9, blocul este unul din beton, construit in anul 1986, bloc cu 10 etaje. Se prezinta cu o izolatie exterioara cu polistiren EPS 80 de 10 cm, tamplarie PVC cu geam termopan, balcon si logie inchise cu tamplarie PVC. Locuinta noastra este amplasata la mijloc, cu vecini la stanga si la dreapta, oferind un confort energetic sporit. Blocul este unul cu cale de acces pe baza de cip, dispune de camere de luat vederi la accesul in bloc si in lift. In imediata vecinatate avem noul Mall, magazine, spatii verzi, farmacii, scoli, mijloace de transport. Acte la zi, se accepta credite! Se propune spre vanzare cu 50000 Euro, negociabil!

49990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 2 camere, modern, AC, Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 52000 €
Comision 0! Apartament 2 camere, modern, AC, Malu Rosu, Ploiesti Cantacuzino, Ploiesti , jud. Prahova

Se accepta orice tip de credit. Va prezentam viitoarea dvs locuinta, un apartament tip confort 1, decomandat, cu o suprafata utila generoasa, 51 mp si dispunere pe fata. Locuinta este cu imbunatatiri si finisaje de calitate: tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan, calorifere din aluminiu si otel, balcon inchis in PVC, izolatie exterioara cu polistiren, usa metalica de acces si cu finisaje moderne: parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila. Amplasamentul este la etajul 4, bloc tip S+P+4, din beton, constructie 1986. Se prezinta ca fiind foarte luminos, cu numeroase facilitati la indemana, scoli sau gradinite, mijloace de transport in comun, spatii verzi si locuri de parcare. Blocul este unul ingrijit, cu doua cai de acces, ambele pe baza de cip. Se ofera spre vanzare cu 52000 Euro, partial mobilat. Pret ușor negociabil.

52000 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISON 0% Apartament 3 camere in Ploiesti, zona Republicii. Agentie - 0 comision - exclusivitate 54900 €
COMISON 0% Apartament 3 camere in Ploiesti, zona Republicii. Republicii, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare in REPREZENTARE EXCLUSIVA un apartament de 3 camere, situat la etajul 1 din P+4E, intr-un bloc construit in anul 1965 in zona Republicii. Imobilul, in suprafata utila de 54 mp si o suprafata construita de 65 mp este compartimenta astfel: doua dormitoare unul de 10 mp, altul de 12,5 mp, un living de 16mp, bucatarie de 7 mp, baie 4 mp si doua holuri de 5 mp. Tamplaria este din PVC si geam termopan, usile interioare din lemn, incalzirea este prin termoficare si calorifere de fonta . Pretul de vanzare este de 54900 euro usor negociabil. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

54900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oportunitate! Apartament 2 camere, elegant, zona Nord, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 49999 €
Oportunitate! Apartament 2 camere, elegant, zona Nord, Ploiesti Ploiesti, Ploiesti , jud. Prahova

Cautati un apartament cu 2 camere, centrala termica proprie, imbunatatiri, zona cu spatii verzi si parcuri? L-ati gasit! Va oferim spre vanzare o locuinta cu 2 camere, amplasata la etajul 3, intr-un bloc cu 4 etaje, bloc din beton! Se bucura de o vedere deosebita, cu liniste si verdeata, dispune de vedere spre este si spre sud! Se prezinta cu imbunatatiri superioara, tamplarie PVC cu geam termopan, balcon inchis in PVC, calorifere din otel, centrala termica proprie, usa metalica de acces si finisaje: gresie, faianta, parchet laminat. In imediata vecinatate avem supermarket Penny, mijloace de transport in comun, C. N. Nichita Stanescu, Liceul Sf Apostol Andrei, scoli, gradinite. Se ofera spre vanzare cu 50000 Euro! Se accepta noua casa!

49999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, disponibil imediat, zona Democratiei, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 58990 €
Apartament 3 camere, disponibil imediat, zona Democratiei, Ploiesti Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

Cautati un apartament modern, vedere fata spate, cu finisaje si imbunatatiri de calitate? L-ati gasit. Avem un apartament cu 3 camere, tip confort 1, suprafata utila 60.35 mp, dispus astfel: 2 dormitoare, 1 sufragerie, 1 bucatarie, 1 baie, 1 debara si 1 hol. Avem tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie exterioara cu polistiren, gresie, faianta, parchet laminat si din lemn masive, usa de acces din metal. Este amplasat la parterul unui bloc cu 4 etaje, bloc din 1962. Se ofera spre vanzare cu 59000 Euro, usor negociabil.

58990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 2 camere, confort 1, vest, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 37900 €
Comision 0! Apartament 2 camere, confort 1, vest, Ploiesti Vest, Ploiesti , jud. Prahova

Oferta exclusiva! Va prezentam viitorul dvs apartament, un imobil fara imbunatatiri, pentru a va pune amprenta, imobil amplasat la un etaj intermediar! Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, fara imbuntatatiri, care va oferă posibilitatea de a îl personaliza conform propriilor așteptari. Apartamentul este amplasat intr-un bloc din beton, la etajul 3, bloc cu structura P+4. Fiind amplasat intr-o zona cu spatii verzi, acces la mijloace de transport in comun, respectiv scoli și gradinite, poate fi optiunea ideala pentru o familie. Se ofera spre vanzare cu 37900 Euro, pret negociabil. Comision 0!

37900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, zona Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
Apartament 3 camere, zona Malu Rosu, Ploiesti Cantacuzino, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere, tip decomandat, amplasat la etajul 2, bloc cu 4 etaje. Se prezinta ca fiind in zona confort 1 sporit, dispunere pe spate, renovat integrat (lavabil), parchet de trafic intens in dormitoare si sufragerie. Suprafata utila este una generoasa, 65mp, cu 1 baie si 1 grup sanitar, debara si camara. Se prezinta spre vanzare partial mobilat, cu mobila de bucatarie si plita+cuptor incorporate. Avem imbunatatiri de ordin superior: tamplarie PVC cu geam termopan, balcon inchis in PVC (dispus de-a lungul camerei de zi), calorifere din otel. Se ofera spre vanzare cu 80000 Euro, usor negociabil. Se accepta credite.

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 2 camere, zona Vest, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 35990 €
Comision 0! Apartament 2 camere, zona Vest, Ploiesti Vest, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat intr-o zona cu toate facilitatile la indemana. Imobilul este amplasat la etajul 4, bloc construit din beton si izolat pe exterior cu polistiren. Se prezinta cu tamplarie PVC din geam termopan, balcon inchis in PVC, usi interioare din lemn masiv, usa metalica de acces, respectiv gresie, faianta, parchet laminat ca finisaje. Avem si separatie de gazel, ideala pentru montarea unei centrale termice. Dispunerea este pe fata, intr-o zona cu spatii verzi, acces facil la transport in comun, supermarket-uri, scoli sau gradinite! Se vinde cu 36000 Euro mobilat sau 35000 Euro nemobilat! Oferta fara comision!

35990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere, ideal pt locuit sau cabinet, birouri, zona vest, ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 93990 €
Apartament 4 camere, ideal pt locuit sau cabinet, birouri, zona vest, ploiesti 9 mai, Ploiesti , jud. Prahova

Sunteți în căutarea unui imobil amplasat la parterul unui bloc, cu randament pentru locuit sau investiție? L-ati gasit! Va oferim spre vanzare un apartament exclusivist, cu 4 camere, desfășurat pe o suprafață utila generoasa, 83 mp, cu centrala termica proprie și boiler, imbunatatiri din clasa superioara (termoizolație exterioara, tamplarie pvc cu geam termopan, instalatii schimbate) si parchet de trafic intens, gresie, faianta! Avem separatie la canalizare! Unicul apartament din bloc cu 4 camere, cu acces facil și dispunere fata-spate!!! Dispunem de 2 aparate de aer condiționat, respectiv centrala termica proprie, și dacă includem și izolația exterioara, obtinem confortul energetic ideal, indiferent de sezon. La parterul blocului avem o uscătorie, respectiv un subsol unde se poate adapta o boxa proprie. Gradina blocului are acces unic, doar pentru locatari. Se ofera spre vanzare cu 94000 Euro.

93990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, imbunatatiri, zona Democratiei, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 58990 €
Apartament 3 camere, imbunatatiri, zona Democratiei, Ploiesti Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

Cautati un apartament modern, cu finisaje si imbunatatiri peste medie? L-ati gasit! Avem un apartament cu 3 camere, tip confort 1, suprafata utila 60.35 mp, dispus astfel: 2 dormitoare, 1 sufragerie, 1 bucatarie, 1 baie, 1 debara si 1 hol. Avem tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie exterioara cu polistiren, gresie, faianta, parchet laminat si din lemn masive, usa de acces din metal. Este amplasat la parterul unui bloc cu 4 etaje, bloc din 1962. Disponibil imediat! Se ofera spre vanzare partial mobilat, cu 59000 Euro, usor negociabil.

58990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0! Casa cu 4 camere, centrala t,  Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 99999 €
Comision 0! Casa cu 4 camere, centrala t, Malu Rosu, Ploiesti Republicii, Ploiesti , jud. Prahova

Cautati o casa moderna, cu imbunatatiri si finisaje de calitate superioara, la pret de apartament? Aceasta va poate apartine! Va oferim spre vanzare o casa cu 4 camere, S+ P+1, constructie din beton, pereti din caramida, construita in 1970 si reconsolidata complet in 2018, stalpi de beton, grinzi din metal, izolatie exterioara cu vata bazaltica. In interior avem o centrala termica Viessman, imbunatatiri si finisaje din acelasi an (2018), tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet. Parterul este constituit din bucatarie si camera de zi (open space), 1hol de acces, 1 camera pt birou, si 1 baie. Etajul dispune de: 1 dormitor generos, 1 terasa inchisa, 1 camera pentru dressing si 1 baie. Se prezinta complet mobilata si utilata. Se vinde cu 100000 Euro. Nu se accepta credite.

99999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 2 camere, modern, AC, Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 52000 €
Comision 0! Apartament 2 camere, modern, AC, Malu Rosu, Ploiesti Cantacuzino, Ploiesti , jud. Prahova

Se accepta orice tip de credit. Va prezentam viitoarea dvs locuinta, un apartament tip confort 1, decomandat, cu o suprafata utila generoasa, 51 mp si dispunere pe fata. Locuinta este cu imbunatatiri si finisaje de calitate: tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan, calorifere din aluminiu si otel, balcon inchis in PVC, izolatie exterioara cu polistiren, usa metalica de acces si cu finisaje moderne: parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila. Amplasamentul este la etajul 4, bloc tip S+P+4, din beton, constructie 1986. Se prezinta ca fiind foarte luminos, cu numeroase facilitati la indemana, scoli sau gradinite, mijloace de transport in comun, spatii verzi si locuri de parcare. Blocul este unul ingrijit, cu doua cai de acces, ambele pe baza de cip. Se ofera spre vanzare cu 52000 Euro, partial mobilat. Pret ușor negociabil.

52000 €

   Apartament

Vezi Detalii
EXCLUSIVITATE Apartament 2 camere in Ploiesti, zona Nord. Agentie - 0 comision - exclusivitate 38900 €
EXCLUSIVITATE Apartament 2 camere in Ploiesti, zona Nord. Nordului, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, nedecomandat cf.2, situat la etajul 4 construit in anul 1978 din beton, in zona Nordului. Imobilul, in suprafata utila de 44 mp are 2 camere, bai: 1. Confortul termic este readat prin termoficare dar si prin termoizolatia interioara. Tamplaria este din PVC cu geam termopan, usile MDF, usa intrare metalica. Pretul de vanzare este de 38900 euro usor negociabil. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

38900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 2 camere, zona Cameliei, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 28500 €
Comision 0! Apartament 2 camere, zona Cameliei, Ploiesti Nordului, Ploiesti , jud. Prahova

Avem cheia! Cautati un apartament in zona de Nord, cu imbunatatiri medii, amplasat intr-o zona linistita? Aceasta poate fi oportunitatea pe care o cautati! Locuinta cu 2 camere, confort 3 (31.4mp utili), amplasata la etajul 2, bloc construit in 1974, constructie cu 4 etaje. Cu tamplarie PVC cu geam termopan, calorifere din aluminiu si din otel gresie, faianta, parchet din lemn masiv, poate fi o investitie excelenta! Se ofera spre vanzare cu 28500 Euro, negociabil, se accepta credite. Acte la zi!

28500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oportunitate! Apartament 2 camere, elegant, zona Nord, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 49999 €
Oportunitate! Apartament 2 camere, elegant, zona Nord, Ploiesti Ploiesti, Ploiesti , jud. Prahova

Cautati un apartament cu 2 camere, centrala termica proprie, imbunatatiri, zona cu spatii verzi si parcuri? L-ati gasit! Va oferim spre vanzare o locuinta cu 2 camere, amplasata la etajul 3, intr-un bloc cu 4 etaje, bloc din beton! Se bucura de o vedere deosebita, cu liniste si verdeata, dispune de vedere spre este si spre sud! Se prezinta cu imbunatatiri superioara, tamplarie PVC cu geam termopan, balcon inchis in PVC, calorifere din otel, centrala termica proprie, usa metalica de acces si finisaje: gresie, faianta, parchet laminat. In imediata vecinatate avem supermarket Penny, mijloace de transport in comun, C. N. Nichita Stanescu, Liceul Sf Apostol Andrei, scoli, gradinite. Se ofera spre vanzare cu 50000 Euro! Se accepta noua casa!

49999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 2 camere, confort 1, zona Democratiei, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 36000 €
Comision 0! Apartament 2 camere, confort 1, zona Democratiei, Ploiesti Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, tip semidecomandat, cu dispunere pe fata. Imobilul este situat la parterul unui bloc de 4 etaje, bloc din caramida, constructie 1966. Se prezinta ca fiind confort 1, compartimentat astfel: 1 bucatarie generoasa, 1 sufragerie, 1 dormitor, 2 holuri, respectiv 1 baie. In categoria imbunatatiri avem tamplarie PVC cu geamuri termopan, usa de acces de metal, parchet din lemn masiv si parchet laminat, gresie si faianta. Nu se accepta credite bancare, blocul incadrandu-se la risc seismic grad 2. Acte la zi! Se ofera spre vanzare cu 36000 Euro!

36000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 2 camere, balcon si logie, Bd Buc, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 49990 €
Comision 0! Apartament 2 camere, balcon si logie, Bd Buc, Ploiesti Bucuresti B-dul, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, tip decomandat, cu imbunatatiri modeste si cu dispunere spre est. Apartamentul este amplasat la etajul 9, blocul este unul din beton, construit in anul 1986, bloc cu 10 etaje. Se prezinta cu o izolatie exterioara cu polistiren EPS 80 de 10 cm, tamplarie PVC cu geam termopan, balcon si logie inchise cu tamplarie PVC. Locuinta noastra este amplasata la mijloc, cu vecini la stanga si la dreapta, oferind un confort energetic sporit. Blocul este unul cu cale de acces pe baza de cip, dispune de camere de luat vederi la accesul in bloc si in lift. In imediata vecinatate avem noul Mall, magazine, spatii verzi, farmacii, scoli, mijloace de transport. Acte la zi, se accepta credite! Se propune spre vanzare cu 50000 Euro, negociabil!

49990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oportunitate! Casa cu 4 camere, CT,  zona Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 99999 €
Oportunitate! Casa cu 4 camere, CT, zona Malu Rosu, Ploiesti Republicii, Ploiesti , jud. Prahova

Cautati o casa moderna, cu imbunatatiri si finisaje de calitate superioara, la pret de apartament? Aceasta va poate apartine! Va oferim spre vanzare o casa cu 4 camere, S+ P+1, constructie din beton, pereti din caramida, construita in 1970 si reconsolidata complet in 2018, stalpi de beton, grinzi din metal, izolatie exterioara cu vata bazaltica. In interior avem o centrala termica Viessman, imbunatatiri si finisaje din acelasi an (2018), tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet. Parterul este constituit din bucatarie si camera de zi (open space), 1hol de acces, 1 camera pt birou, si 1 baie. Etajul dispune de: 1 dormitor generos, 1 terasa inchisa, 1 camera pentru dressing si 1 baie. Se prezinta complet mobilata si utilata. Se vinde cu 100000 Euro, negociabil. Nu se accepta credite.

99999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
COMISON 0%  Apartament 2 camere in Ploiesti, cf2, zona Vest. Agentie - 0 comision - exclusivitate 41500 €
COMISON 0% Apartament 2 camere in Ploiesti, cf2, zona Vest. Vest, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare in REPREZENTARE EXCLUSIVA un apartament de 2 camere, situat la etajul 4 al unui bloc cu regim inaltime de P+4E, construit in anul 1975 in zona Vest. Imobilul, in suprafata utila de 47 mp are 2 camere, o baie, o bucatarie, un hol si un balcon. Tamplaria este din PVC cu geam termopan, usile interioare din lemn si usa intrare metalica. Incalzirea se realizeaza prin termoficare cu cu ajutorul caloriferele din aluminiu. Plafonul a fost refacut in totalitate in 2018 avand garantie. Pretul de vanzare este de 41500 euro usor negociabil. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

41500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa deosebita, CT proprie, loc parcare, 400m de centru, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 145000 €
Casa deosebita, CT proprie, loc parcare, 400m de centru, Ploiesti Ploiesti, Ploiesti , jud. Prahova

Casa moderna, Beci+P+M, 4 camere, imbunatatiri si finisaje de ordin superior! Va oferim spre vanzare un imobil amplasat la doar 3 min de centrul orasului (cu masina), imobil cu o suprafata utila generoasa, 109mp. Avem o constructie cu o fundatie solida din beton, grinzi pe diagonala pentru rezistenta, pereti din caramida, pardoseli interioare din beton si parchet din lemn masiv (raschetat si lacuit), mansarda cu vata minerala la baza. Pentru un coeficient energetic semnificativ dispune de o izolatie exterioara cu polistiren de 8cm, 2x AC Mitsubishi (12000 BTU si 9000 BTU) si o centrala termica proprie, montata in anul 2015, tip Viessman, centrala prin condensare. Casa insumeaza pe langa parter, un beci si o mansarda. Beciul este sub bucatarie, fiind izolat pe tavan cu polistiren, oferind o izolatie pentru baza bucatariei. Mansarda este una generoasa, si permite constructia de noi camere, sau extinderea. Casa este acoperita cu o tabla de Galati, de 5mm. Terenul este unul generos, de 252 mp, loc parcare 2 autovehicule in curte. Se ofera spre vanzare cu 145000 Euro, pret negociabil!

145000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
COMISON 0% Apartament 2 camere in Ploiesti, zona Democratiei. Agentie - 0 comision - exclusivitate 35300 €
COMISON 0% Apartament 2 camere in Ploiesti, zona Democratiei. Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

Agentia imobiliara ALLIMOB va ofera spre vanzare in REPREZENTARE EXCLUSIVA un apartament cu 2 camere in Ploiesti, zona Democratiei, foarte aproape de Prahova Value Center, Gara de Sud, statii mijloace de transport in comun, etc. Situat la etajul 3 al unui bloc cu regim inaltime de P+4E construit in anul 1980 din beton, apartamentul are o suprafata utila de 40 mp, tamplaria este din PVC cu geam termopan, usile interioare din MDF, incalzirea se realizeaza prin ventiloconvectoare. Pretul de vanzare este de 35300 euro usor negociabil se accepta si credit ipotecar.

35300 €

   Apartament

Vezi Detalii
 Apartament 3 camere, Centrala termica, Mihai Bravu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 52990 €
Apartament 3 camere, Centrala termica, Mihai Bravu, Ploiesti Mihai Bravu, Ploiesti , jud. Prahova

Cautati un apartament cu 3 camere, mobilat si utilat, centrala termica proprie? L-ati gasit! Va oferim spre vanzare o locuinta amplasata la etajul 2, bloc tip S+P+4, bloc din beton, cu izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm pe exterior. Se prezinta cu imbunatatiri masive, incepand cu usa metalica de acces, instalatii interioare schimbate, calorifere din otel, centrala termica Immergas, tamplarie PVC cu geam termopan si usi interioare MDF. Blocul este unul linistit, cu imbunatatiri, cale de acces pe baza de cip, si usi de acces din tamplarie PVC cu geam termopan. Acte la zi, se accepta credite! Se ofera spre vanzare mobilat si utilat, cu 53000 Euro, usor negociabil. Este posibil si nemobilat, la un pret mai redus!

52990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa 3 camere in Ploiesti, zona  Centrala. Agentie - 0 comision - exclusivitate 119000 €
Casa 3 camere in Ploiesti, zona Centrala. Transilvaniei, Ploiesti , jud. Prahova

Agentia imobiliara ALLIMOB va ofera spre vanzare in REPREZENTARE EXCLUSIVA , o casa cu 3 camere in Ploiesti, zona Centrala . Situata pe un teren cu o suprafata de 236mp, avand o deschidere de 9 ml, casa este construitra in anul 1950 cu fundatie de beton, peretii din caramida cu so suprafata construita de 84 mp. Imobilul a fost renovat in anul 2010. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii prin condesatie si al caloriferelor din aluminiu. Casa mai dispune si de o pivnita cu o suprafata de 12 mp. Casa este formata din 3 camere , 2 holuri, 1 bucatarie, o baie , o magazine, un grup sanitar si o pivnita. Pretul de vanzare este de 119000 euro usor negociabil.

119000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
COMISION 0% Apartament 3 camere in Ploiesti, zona Marasesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
COMISION 0% Apartament 3 camere in Ploiesti, zona Marasesti Marasesti, Ploiesti , jud. Prahova

Iti doresti un apartament spatios? Un apartament la inaltime? Atunci nu lasa sa iti scape aceasta oferta. Agentia imobiliara ALLIMOB va ofera spre vanzare in REPREZENTARE EXCLUSIVA un apartament cu 3 camere, decomandat, situat in Ploiesti, zona Marasesti. Situat la etajul 7 (liftul este schimbat recent) al unui bloc cu regim inaltime P+8 E, construit in anul 1991din beton. Are o suprafata utila de 75 mp si o suprafata construita de 90 mp. Compartimentare: doua dormitoare, doua bai, trei balcoane, doua holuri si bucatarie. Tamplaria este din aluminiu cu geam termopan, usile interioare sunt din MDF, usa intrare metalica. Incalzirea se realizeaza prin termoficare cu ajutorul caloriferelor din aluminiu. Pretul de vanzare este de 79900 euro, usor negociabil. COMISION AGENTIE 0%

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% Apartament 3 camere bloc 2010, zona Transilvaniei Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
COMISION 0% Apartament 3 camere bloc 2010, zona Transilvaniei Transilvaniei, Ploiesti , jud. Prahova

Vanzare apartament 3 camere in Ploiesti, zona Transilvaniei, decomandat, confort 1, suprafata utila 66,12 mp, suprafata construita 83,9 mp, situat la parterul unui bloc cu regim inaltime S+P+9 E, anul constructiei 2010. Este orientat Sud-Vest. Compartimentare: living open space cu bucataria, doua dormitoare, doua bai, hol, balcon de 7,85 mp si gradina de 61 mp. Incalzirea se realizeaza cu centrala imobilului. Finisaje: gresie, vopsea lavabila, faianta, parchet, usa intrare metalica, usi interior MDF, tamplarie PVC cu geam termopan, balustrade inox si sticla rezistente la soc. Fundatiile si zidurile exterioare sunt din beton, zidurile din caramida termoizolanta, peretii despartitoari sunt izolati fonic. Blocul dispune de curte interioara unde este amenajat un loc de joaca pentru copii. Vecinatati: case-vile, magazine, parc, BCR, statii pentru mijloace de transport in comun. Se vinde la pretul de 75000 euro + TVA.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(