Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Hunedoara, Blajeni  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa Hunedoara, Blajeni - 60000 EURO Blajeni, Blajeni , jud. Hunedoara

Vand o casa casa ( doua camere+ 2 beci-uri +hol) +bucatarie +anexe + teren intravilan langa casa (0.8 hectare) in Comuna Blajeni, Sat Plai, judetul Hunedoara . Proprietatea se afla intr-o zona izolata, fara vecini in apropiere, iar accesul se poate face pe jos (aproximativ 30 de minute de la drumul principal) sau Autoturism 4x4. Casa este racordata la curent electric iar pe proprietate se afla langa un izvor care trece prin curte. Avem acte in regula. Pe langa casa si curte, mai avem 5 hectare de teren disponibil pentru vanzare (pretul se negociaza in functie de cat teren se doreste) Mai multe detalii la numarul de telefon mentionat in anunt. Case de vanzare - Blajeni , Case de vanzare - Hunedoara

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Hunedoara, Blajeni  - 90000 EURO Proprietar 90000 €
Vanzare casa 4 camere Hunedoara, Blajeni - 90000 EURO Blajeni, Blajeni , jud. Hunedoara

Denisa Suciu Casa de vanzare parter + etaj Hunedoara Blajeni-Vulcan

90000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Hunedoara, Blajeni  - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare casa Hunedoara, Blajeni - 38000 EURO Blajeni, Blajeni , jud. Hunedoara

Vand casa cu curte mare (aprox 2000mp) in Blajeni, la 20km de orasul Brad. Casa este formata din 4 camere si o camara sus + 1 camera si o pivnita la demisol. Aditional este o bucatarie de vara cu inca o incapere, care poate fi transformata in baie, si alte anexe gospodaresti in gradina. Utilitati: curent, apa din fantana ( potabila - testata). Access pe drum asfaltat pana la poarta. Casa se afla la 100m de Crisul Alb intr-o zona foarte linistita. Posibilitate de cumparare terenuri aditionale in apropiere. Pentru mai multe detalii va rog sunati la nr. de tel. Case de vanzare - Blajeni , Case de vanzare - Hunedoara

38000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(