Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Cluj, Frata  - 42000 EURO Proprietar 42000 €
Vanzare casa Cluj, Frata - 42000 EURO Frata, Frata , jud. Cluj

Vand Casa com. Frata jud Cluj, compartimentata dupa cum urmeaza: 2 camere, bucatarie plus baie complet functionala si camara. Una dintre camere este recent renovata, curtea beneficiaza de inca o bucatarie de vara formata dintr-o singura camera care la randul ei are apa+gaz. Casa are toate utilitatile, apa+gaz+curent si fosa septica cu posibilitatea de bransare la canalizarea publica. Proprietatea este intabulata cu toate actele la zi. Se poate vinde separat dar si impreuna cu terenul de peste drum, teren intravilan format din 25 arii din care 10 arii sunt livada. Pretul pentru casa este de 42 mii euro iar pentru terenul de peste drum 28 mii euro. Cumparand impreuna atat casa cat si terenul de peste drum puteti beneficia de un anumit discount suplimentar. Case de vanzare - Frata , Case de vanzare - Cluj

42000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Frata  - 39900 EURO Proprietar 39900 €
Vanzare casa Cluj, Frata - 39900 EURO Frata, Frata , jud. Cluj

Vand casa in comuna Frata, cu teren alaturat, in suprafata totala de 1792 mp, din care 789 curti + constructii si 1003 mp teren arabil. Gaz, curent, apa. Dispune de toate actele necesare la zi (acte de proprietate, intabulare, succesiune efectuata). Casa este compusa din 2 camere, bucatarie, camara, antreu, pivnita + alte anexe gospodaresti (magazie de cereale, fanar). Casa se afla in zona centrala, aproape de stadionul de fotbal, langa sosea asfaltata. Terenul este imprejmuit partial cu gard de plasa iar la strada cu gard de beton. Zona linistita. Case de vanzare - Frata , Case de vanzare - Cluj

39900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Frata  - 42000 EURO Proprietar 42000 €
Vanzare casa Cluj, Frata - 42000 EURO Frata, Frata , jud. Cluj

Casa de vanzare in Frata - super oferta!!! Cluj Frata

42000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(