Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Cluj, Faureni  - 31000 EURO Proprietar 31000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Faureni - 31000 EURO Faureni, Faureni , jud. Cluj

Se vinde casa la tara cu livada in comuna Faureni, compusa din: 2 camere,hol/antreu,camara alimente, 2 beciuri, 2 suri, bucatarie de vara,acestea cu un total de circa 100-130mp. Casa este situata in sat Faureni in centrul comunei la strada principala distanta 20 min-20 km de Cluj-Napoca.Camerele sunt mobilate partial cu mobila veche si soba teracota cu lemne.Bucataria externa de vara dispune de aragaz si butelie gaz. Constructia este de aprox.60 de ani,tencuiala putin deteriorata dar zidurile sunt toate din piatra de rau. Gradina este impartita modic in 3 parti: - Curtea cu iarba verde , la mijloc teren arabil pt. legume iar spre capat avem livada cu pomi fructiferi diversi. Un sat plin de liniste si relaxare. SUPRAFATA TOTALA 1600mp. Pretul este 31000euro usor negociabil!

31000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Cluj, Faureni  - 29900 EURO Proprietar 29900 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Faureni - 29900 EURO Faureni, Faureni , jud. Cluj

Se vinde casa cu livada la tara in comuna Faureni, compusa din: 2 camere,hol/antreu,camara alimente, 2 beciuri, 2 suri, bucatarie de vara,acestea cu un total de circa 100-150mp. Casa este situata in sat Faureni in centrul comunei la strada principala distanta 20 min-20 km de Cluj-Napoca.Camerele sunt mobilate partial cu mobila veche si soba teracota cu lemne.Bucataria externa de vara dispune de aragaz si butelie gaz. Constructia este de aprox.60 de ani,tencuiala putin deteriorata dar zidurile sunt toate din piatra de rau. Gradina este impartita modic in 3 parti: - Curtea cu iarba verde , la mijloc teren arabil pt. fructe si legume iar spre capat avem livada cu pomi fructiferi diversi. SUPRAFATA TOTALA 1600mp. Pretul este 32000 eur negociabil! VA ROG SUNATI LA NR DE TEL AFISAT PE POZELE DE PREZENTARE. D-na/nul Rad Tel- 0364109553 Va multumesc.

29900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.