Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Reg. Elisabeta-Cismigiu, 3 camere, termen de inchiriere 2-3 luni Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Reg. Elisabeta-Cismigiu, 3 camere, termen de inchiriere 2-3 luni Centrul Vechi, Bucuresti

Apartament foarte mare, amplasat pe blvd Regina Elisabeta vis a vis de Hotel Cismigiu, 3 camere, mobilat si utilat complet, centrala termica, aer conditionat, suprafata 90 mp, 2 dormitoare cu suprafata 25 mp, 2 balcoane, 2 bai, living mare. internet-tv. Are o capacitate mare, fiind 2 paturi mari si 3 canapele extensibile. Comision 0%

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Centrul Istoric - Sepcari, apartament 2 camere, 61 mp, creditabil. Agentie - 0 comision - exclusivitate 86000 €
Centrul Istoric - Sepcari, apartament 2 camere, 61 mp, creditabil. Centrul Vechi, Bucuresti

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! CENTRUL ISTORIC - SEPCARI, APARTAMENT 2 CAMERE, 61 MP, CREDITABIL! Amplasat in inima Centrului Istoric, la cateva minute de Piata Unirii. Apartament spatios, bine impartit, pentru rezidenta sau investitie, disponibil prin credit. Imobil din 1938, bine intretinut, cu acces securizat. Interior luminos si confortabil, cu spatii de depozitare, o logie spatioasa si priveliste minunata catre oras.

86000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament INVESTITIE, 3 camere, de vanzare, zona Unirii - Centrul vechi Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Apartament INVESTITIE, 3 camere, de vanzare, zona Unirii - Centrul vechi Centrul Vechi, Bucuresti

OHMRA INVEST va propune pentru vanzare un apartament de 3 camere, intr-un imobil amplasat pe una dintre primele strazi aparute in Bucuresti. Imobilul este situat la intrare in centrul vechi, in vecinatatea Hanului lui Manuc, a Bisericii Sf Anton, a teatrelor si a zonelor cu terase, cluburi, avand in imprejurimi, efectiv tot ce ai nevoie pentru locuit sau business. Apartamentul este de 3 camere, situat la etajul 3 , are suprafata utila de 100 mp cu 3 camere ( de 15, 18 si 20 mp ) , 2 bai ( de 6 si 4 mp ) si numeroase spatii pentru depozitare. In exteriorul apartamentului se afla un balcon de 5 mp, la subsol o boxa de 4 mp si la etaj o camera tehnica de 9 mp. Imobilul va fi consolidat in anul 2020 acestea constituind motivul pentru care ,in momentul de fata , apartamentul se vinde cu o valoare atat de atractiva. El a mai fost consolidat in anul 1979, imediat dupa cutremur . Apartamentul nu are in istoric legea 112, bunica actualei proprietare cumparandu-l imediat dupa razboi de la primul proprietar. Comisionul este 0% pentru cumparator si oferim de asemenea comision la colaborare cu agentiile imobiliare (1% ). Pentru cine doreste o investitie pe termen lung, va invitam cu drag la vizionare ( locatia este senzationala, in bloc deja se inchiriaza apartamente in regim hotelier , cu mare succes ).

120000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oportunitate de investitie - apartament ultracentral Agentie - 0 comision - exclusivitate 125000 €
Oportunitate de investitie - apartament ultracentral Centrul Vechi, Bucuresti

Pentru cei ce vor o proprietate in mijlocul Bucurestiului, intr-una din zonele cele mai cunoscute, Centrul Vechi, apartamentul prezentat este alegerea perfecta ! Apartamentul este amplasat intr-un imobil nou ( 2016) are 2 camere si are o suprafata utila totala de 55 mp. Apartamentul este impartit astfel: sufragerie, dormitor, bucatarie deschisa, baie, balcon (1.56 mp). Acces facil catre orice zona a Bucurestiului si mijloace de transport in comun (RATB,metrou) in apropiere. Centrul Vechi al Bucurestiului este cunoscut ca un cartier pietonal si in care va puteti bucura de terasele generoase, cafenelele discrete, restaurantele apetisante si de cluburile tentante.

125000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oportunitate de investitie - garsoniera  ultracentrala Agentie - 0 comision - exclusivitate 90000 €
Oportunitate de investitie - garsoniera ultracentrala Centrul Vechi, Bucuresti

Pentru cei ce vor o proprietate in mijlocul Bucurestiului, intr-una din zonele cele mai cunoscute, Centrul Vechi, garsoniera prezentata este alegerea perfecta ! Garsoniera este amplasata intr-un imobil nou (2016) si are o suprafata utila totala de 40,57 mp. Garsoniera este impartita astfel: camera, bucatarie deschisa, baie, balcon (1.56 mp). Acces facil catre orice zona a Bucurestiului si mijloace de transport in comun (RATB,metrou) in apropiere. Centrul Vechi al Bucurestiului este cunoscut ca un cartier pietonal si in care va puteti bucura de terasele generoase, cafenelele discrete, restaurantele apetisante si de cluburile tentante.

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Calea Moșilor-Restaurantul Burebista stradal, apartament 2 camere de inchiriat Agentie - 0 comision - exclusivitate 399 €
Calea Moșilor-Restaurantul Burebista stradal, apartament 2 camere de inchiriat Centrul Vechi, Bucuresti

Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere , un apartament deosebit de 2 camere stradal, pe Calea Moșilor, in apropiere de Restaurantul Burebista, in bloc reabilitat termic, cu intrare stradala si vedere in spate, ceea ce este un avantaj, deoarece este ferit de galagie si praf, foarte luminos , mobilat si utilat, centrala proprie, aer conditionat, etc. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, Universitate la zece minute de mers pe jos, supermarketuri, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, restaurante, piete, etc. Apartamentul arata mult mai bine in realitate, decat in poze! Merita vizionat acum! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

399 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu Comercial Centrul Vechi Blanari Agentie - 0 comision - exclusivitate 4000 €
Spatiu Comercial Centrul Vechi Blanari Centrul Vechi, Bucuresti

Se inchiriaza spatiu comercial in centrul istoric pe str. Blanari, in suprafata totala de 115mp, 62mp parter, 53mp subsol utilizabili. Cladirea a fost consolidata in iunie 2019. Curent electric, canalizare, apa, gaz, grup sanitar, centrala termica proprie. Posibiliate contract inchiriere pe termen lung.

4000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(