Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren cu deschidere la DN 7 si toate utilitatile (35 min de Bucuresti) Agentie - 0 comision - exclusivitate 35000 €
Teren cu deschidere la DN 7 si toate utilitatile (35 min de Bucuresti) Tartasesti, Tartasesti , jud. Dambovita

Tranzactioneaza cu noi si te ajutam sa te muti! Va propunem la vanzare un teren intravilan 739 mp, in localitatea Tartasesti (Dambovita), la 35 minute de Bucuresti, cu deschidere la DN7, chiar in statie de microbuz, cu vad foarte bun pentru activitati comerciale, dar si cu livada superba in spate pe zona ferita de zgomot. Terenul se preteaza atat pentru constructie casa (avand deschidere pe zona laterala pe o strada linistita plina de copaci), cat si pentru orice gen de activitate economica deoarece el este situat chiar la DN7, in statia de microbuz in sensul de mers spre Bucuresti. Giratoriul este aproape. Pe teren exista o mica constructie demolabila. Terenul beneficiaza de utilitati la poarta (apa, gaze, canalizare, curent electric). Pret vanzare: 35000 EURO, Negociabil (nu se adauga TVA). Link oferta: www.remax.ro

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(