Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren 27 Ha - Brezoaele - 30 Km Bucuresti - 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 1088984 €
Teren 27 Ha - Brezoaele - 30 Km Bucuresti - 0% Comision Brezoaele, Brezoaele , jud. Dambovita

0% Comision Terenul prezentat in vederea vanzarii este situat in localitatea Brezoaele, ce apartine de judetul Dambovita, la doar 30 Km de Bucuresti. Imobilul este in extravilanul comunei si are destinatia agricol, Terenul are 272.000 mp (27.2 Ha) cu deschidere de 1000 m la drum de acces din dale de beton fiind in imediata apropiere de DJ 601E (DJ 151E) si avand deschidere catre padure. Apropierea de Bucuresti permite construirea unor hale de productie sau de depozitare, proiecte cu fonduri europene, a unui parc fotovoltaic, sau a unui cartier rezidential. Lipite de acesta este un teren in suprafata totala de 122.000 mp (12.2 Ha) in categoria intravilan curti-constructii, cu o deschidere generoasa de 243 m la drum DJ 151e (601E) la pretul de 8 euro/mp. Terenurile se pot vinde impreuna sau separat. Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie telefonic.

1088984 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren 122.000 mp Brezoaele - Investitie - 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 976064 €
Teren 122.000 mp Brezoaele - Investitie - 0% Comision Brezoaele, Brezoaele , jud. Dambovita

0% Comision Terenul prezentat in vederea vanzarii este situat in localitatea Brezoaele, ce apartine de judetul Dambovita, la doar 30 Km de Bucuresti. Imobilul este in intravilanul comunei si are destinatia de curti-constructii, in trecut existand un Aviz Tehnic de Racordare pentru Parc Fotovoltaic expirat care trebuie reaprobat. Terenul are 122.000 mp cu deschidere de 243 m la DJ 601E (DJ 151E) si deschidere de 243 m la drum format din dale de beton. Apropierea de Bucuresti permite construirea unor hale de productie sau de depozitare, proiecte cu fonduri europene, a unui parc fotovoltaic, sau a unui cartier rezidential. Lipite de acesta sunt doua terenuri in suprafata totala de 272.000 mp in categoria extravilan-arabil, cu o deschidere generoasa la drum din dale de beton la pretul de 4 euro/mp. Terenurile se pot vinde impreuna sau separat. Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie telefonic.

976064 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(