Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vila cu 5 camere | Teren 788 mp | Domnesti  | Fortunei Agentie - 0 comision - exclusivitate 179000 €
Vila cu 5 camere | Teren 788 mp | Domnesti | Fortunei Domnesti, Domnesti , jud. Ilfov

Va prezentam in exclusivitate o vila cu 5 camere avand suprafata utila desfasurata de 226 mp, situata pe un teren de 788 mp din care 630 mp curte libera, construita in 2021 ( in prezent la alb ), regim de inaltime P + 1. Constructie realizata din fundatie adanca din beton armat cu fier, grinzi , stalpi si plansee de beton, inchideri din caramida si la usa de la intrare cateva blocuri de bca, acoperis din tabla tip lindab cu izolatie termica si membrana hidroizolanta, geamuri termopan si usa metalica la intare, toata cablurile de curent sunt trase complet cu fire de cupru in tub, instalatia sanitara trasa complet ( calorifere pentru toate camerele , bai , bucatarie etc ) Necesita mici retusuri la exterior care se pot rezolva destul de usor. Se poate livra si la gata dar pretul difera de cel listat ! Pentru detalii si vizionari va astept cu un telefon la primul numar din anunt.

179000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Investitie - Teren de vanzare - 16,184mp Domnesti / Strada Fortului Agentie - 0 comision - exclusivitate 129472 €
Investitie - Teren de vanzare - 16,184mp Domnesti / Strada Fortului Domnesti, Domnesti , jud. Ilfov

Terenul prezentat in vederea vanzarii este situat in localitatea Domnesti, in judetul Ilfov, la doar 1 Km de Centura Bucuresti si 3 Km de Autostrada București-Pitești. In imediata apropiere putem regasi: A1 Business Park, Depozitele eMAG, Centrul Logistic eMAG. Zona in plina dezvoltare. Imobilul este in extravilanul localitatii si are destinatia agricol, Terenul are 16.184 mp (1.6 Ha) cu deschidere de 65 m la drum de exploatare. Apropierea de Bucuresti permite construirea unor hale de productie sau de depozitare, proiecte cu fonduri europene, a unui parc fotovoltaic, sau a unui cartier rezidential. Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie telefonic.

129472 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(