Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vila spatiu comercial si teren Viisoara, Bristrita Agentie - 0 comision - exclusivitate 71474 €
Vila spatiu comercial si teren Viisoara, Bristrita Viisoara, Viisoara , jud. Bistrita Nasaud

Vindem Vila cu regimul D+P+M, compus din subsol (beci, bucatarie, baie, scara de acces), parter (spatiu commercial cu acces din strada, vestibul si scara de acces, hol si scara de access pre demisol), si mansarda (3 dormitoare, debara, baie, hol si scara de acces, balcon), cu un teren de 1.190 mp. Proprietatea se gaseste in Localitatea Bistrita, Cartier Viisoara. Imobilul se vinde in procedura de executare silita, pretul de pornire al licitatiei fiind de 324.434 Ron, pret redus deja cu 25% din valoarea proprietatii. Comision 0%

71474 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren extravilan 11,700 mp in Loc. Viisoara, Bistrita Nasaud Agentie - 0 comision - exclusivitate 96050 €
Teren extravilan 11,700 mp in Loc. Viisoara, Bistrita Nasaud , Viisoara , jud. Bistrita Nasaud

Terenul este inscris in C.F. nr. 14741 Bistrita-Viisoara, nr. cadastral 6014, constand din Teren arabil in suprafata de 11.700 mp Teren extravilan situat in zona vestica a municipiului Bistrita, partea de nord-vest a cartierului Viisoara, pe platoul situat in nordul depozitului "Halda de zgura", prin care se face si accesul auto si pietonal. Situata la o cota mai inalta cu cca 70 m decat vatra municipiului Bistrita, ceea ce-i confera o larga perspectiva pe cca 180 grade spre zona sud-est, inclusiv spre municipiul Bistrita (situat estic), zona prezinta o anume atractivitate din acest punct de vedere. Proprietatea se vinde in procedura de executare silita, prin licitatie publica, avand pretul de pornire al licitatiei de 460.893 Ron, pret stabilit dupa reducerea cu 25% din pretul de vanzare initial, ce a fost de 576.116 Ron

96050 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(