Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Mehedinti, Ponoarele - 100 EURO Proprietar 100 €
Vanzare terenuri constructii Mehedinti, Ponoarele - 100 EURO Ponoarele, Ponoarele , jud. Mehedinti

Vand teren in intravilanul Com. Ponoarele, Sat Ponoarele, cu intrare din DJ670 (Baia de Arama-Malovat), Pe teren se afla construita o anexa, avand utilitatile necesare (apa, curent, canal). Utilitati generale: Apa,Canalizare,Curent,Telefon , Alte caracteristici: Acces auto,La sosea,Oportunitati de investitie , Suprafata terenului: 9800,0 m2,

100 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Mehedinti, Ponoarele - 10500 EURO Proprietar 10500 €
Vanzare terenuri agricol Mehedinti, Ponoarele - 10500 EURO Ponoarele, Ponoarele , jud. Mehedinti

Teren extravilan de vanzare in centru ponoarele 104 euro/m2 pretabil pensiune vizavi de conacu boierului

10500 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Mehedinti, Ponoarele - 9000 EURO Proprietar 9000 €
Vanzare casa 2 camere Mehedinti, Ponoarele - 9000 EURO Ponoarele, Ponoarele , jud. Mehedinti

Vand casa la tara cu teren de 6000mp in satul Valea Ursului com ponoarele mai multe detalii la tel.

9000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1163 mp Mehedinti, Ponoarele - 6500 EURO Proprietar 6500 €
Vanzare terenuri constructii 1163 mp Mehedinti, Ponoarele - 6500 EURO Ponoarele, Ponoarele , jud. Mehedinti

Vand teren cu suprafata totala de 3740 mp, din care 1163 mp intravilan. Terenul are o deschidere de 24,60 m la drumul comunal. Drumul este asfaltat. Posibilitate de racordare la reteaua de electricitate si la apa. Conducta de apa trece prin fata terenului. Exista si o sursa de apa de izvor ( fantana ). Suprafata terenului intravilan, foarte buna pentru constructia unei case. In trecut a existat o casa care a fost demolata. Terenul se afla la 4-5 km de zona turistica, de podul natural si pestera Ponoarele.

6500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Mehedinti, Ponoarele - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare spatii comercial Mehedinti, Ponoarele - 70000 EURO Ponoarele, Ponoarele , jud. Mehedinti

Pensiune se afla in comuna Ponoarele,judetul Mehedinti,zona linistita cu potential turistic ridicat dovada faptului ca in fiecare an apar noi centre de cazare turistica realizate din fonduri proprii sau prin profeame europene de dezvoltare. Spre vanzare propunem constructie finalizata la rosu in anul 2017 cu regim de inaltime "P+1E+M" amplasata pe un teren de 6400mp,constructie amenajata in scop propriu pentru cazare turisti cu materiale de calitate si noua generatie!Motivul vanzarii este unul strict personal! Constructia are o suprafata totala la sol de 360mp fiind construita in asa fel incat sa dunctioneze mai multe activitati comerciale in ea sau pentru locuit. Dispune de apa curenta,canalizare,curent trifazic. Tamplaria este din PVC pe profil GEALAN Germania,balamele si manere ROTTO calitate superioara de ce este pe piata la ora actuala. Parterul constructiei este si finisat in proportie de 90%. Sistemul de invelitoare este cu tigla clasica BRAMAC,Markant natur. Pentru mai multe detalii contactati-ma!

70000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Mehedinti, Ponoarele - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Mehedinti, Ponoarele - 0 EURO Ponoarele, Ponoarele , jud. Mehedinti

Pamantul se afla in comuna Izverna,satul Selistea. La 15 km de Ponoare. Surse de apa si curent. Mai multe detalii la telefon

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 50 ha Mehedinti, Ponoarele - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri constructii 50 ha Mehedinti, Ponoarele - 25000 EURO Ponoarele, Ponoarele , jud. Mehedinti

Vand teren intravilan , suprafata de 3.5 ha , situat in comuna Ponoarele sat Buicani ,langa Lacul Zaton, Podul Lui Dumnezeu si Padurea de Liliac. Terenul este pretabil pentru constructie locuinta,pensiune sau ferma agricola. Posibilitate de curent electric trifazic,si alimentare apa. Pretul este de 0.8 euro/mp2 negociabil. Numar fronturi: 2 , Destinatie: Comercial,De vacanta,Rezidential , Amenajare strazi: Asfaltate,Betonate,Pietruite , Utilitati generale: Apa,Curent , Alte caracteristici: Acces auto,La sosea,Oportunitati de investitie,Parcelabil , Front stradal: 70m , Latime drum acces: 70 , Suprafata terenului: 3,5 m2,

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.