Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 2 camere - Gara de Nord - Zona de case - Comision 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 53000 €
Apartament 2 camere - Gara de Nord - Zona de case - Comision 0 Gara de Nord, Bucuresti

Compania Imobiliara Eugene Estate va ofera spre vanzare in exclusivitate un apartament cu 2 camere, circular, situat in zona Gara de Nord, in vecinatatea Spitalului Militar Central. Este ideal pentru investitie, birouri, cabinete, sau locuit. Este amplasat ideal in o zona de case, fiind ferit de traficul de pe bulevard, dar cu acces imediat la artera principala si noduri de trafic pietonal. Imobilul se afla intr-un bloc de apartamente, construit in anul 1939, reabilitat, la parter/P+3+M, detine o suprafata totala de 53 m.p., din care suprafata utila este 50 m.p si boxa in suprafata de 3 m.p. Locuinta este alcatuita din 1 dormitor, 1 living, 1 bucatarie, 1 baie si 1 boxa. Apartamentul a fost recent renovat partial si se vinde nemobilat si neutilat. Beneficiaza de tavan inalt de 3.5m. Se poate realiza o cale de acces suplimentara, in functie de necesitati. In imediata apropiere se intalnesc puncte farmaceutice, medicale, comerciale, educationale, de divertisment, bancare, parcuri, piete, etc. Accesul la mijloacele de transport in comun facil: 5 minute pana la statia de metrou/autobuz/tramvai/troleibuz. Sunt 5 minute pana la Gara de Nord si 8 minute pana la Basarab. Imobilul a fost expertizat tehnic la urgenta U1, dar neîncadrat în clasa de risc seismic corespunzatoare (RS). Se accepta doar plata din surse proprii pentru achizitie. Informatiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietari. Pentru mai multe detalii si vizionari, ne puteti contacta telefonic, specificand codul de identificare CP1202082.

53000 €

   Apartament

Vezi Detalii
TITULESCU - VERONICA MICLE, APARTAMENT RENOVAT, MOBILAT SI UTILAT COMPLET, ETAJ 2 Agentie - 0 comision - exclusivitate 98000 €
TITULESCU - VERONICA MICLE, APARTAMENT RENOVAT, MOBILAT SI UTILAT COMPLET, ETAJ 2 Gara de Nord, Bucuresti

TITULESCU - VERONICA MICLE, APARTAMENT RENOVAT, MOBILAT SI UTILAT COMPLET, ETAJ 2! O locuinta cocheta pentru o familie ce doreste sa se mute imediat. Pozitie privilegiata intr-o zona ultracentrala, retrasa de la zgomot, aproape de magazine si toate mijloacele de transport, la 2 pasi de Piata Victoriei si Gara de Nord. Bloc reabilitat, interior luminos cu finisaje de caliltate, bine compartimentat. Telefon: 0758.333.888

98000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(