Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament cu 2 camere | Renovat | mobilat si utilat | Gara de Nord Agentie - 0 comision - exclusivitate 67000 €
Apartament cu 2 camere | Renovat | mobilat si utilat | Gara de Nord Gara de Nord, Bucuresti

Va prezentam in exclusivitate un apartament cu 2 camere , cu o suprafata utila totala de 46 mp, situat intr-un bloc cu regim de inaltime S+parter+7 etaje, mobilat complet si utilat , vedere pe spate la zona verde si vile elegante, situat in zona Gara de Nord- I.G Duca. Finisaje: gresie ,faianta, lavabila, geamuri termopane. Dotat cu aer conditionat Mobilat complet cu : Canapea, biblioteca, masa in living, dulap, in dormitor avem dressing, pat si comoda, in bucatarie avem blat de lucru si dulapuri. Electrocasnice: aragaz, hota, frigider indesit, cuptor cu microunde. In zona exista magazine , scoli , gradinite, Gara de Nord, farmacii, banci, parcuri, acces rapid la Piata Victoriei, Piata Romana . Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon.

67000 €

   Apartament

Vezi Detalii
 Plevnei - Gara de Nord, apartament 2 camere 45 mp, la cheie! Agentie - 0 comision - exclusivitate 48000 €
Plevnei - Gara de Nord, apartament 2 camere 45 mp, la cheie! Gara de Nord, Bucuresti

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! PLEVNEI - GARA DE NORD, APARTAMENT 2 CAMERE 45 MP, LA CHEIE. Zona linistita intre Calea Plevnei si Gara de Nord, strada aerisita si cu trafic redus, acces rapid la Pasajul Basarab, Metrou, Gara de Nord, scoli, magazine. Apartament modern, cu costuri minime de intretinere. Bloc cu 3 etaje construit in 2010. Interior versatil, ventilatie cu recuperare de caldura Novingair, complet mobilat si utilat.

48000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(