Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Brasov, Timisu de Jos  - 163000 EURO Proprietar 163000 €
Vanzare casa Brasov, Timisu de Jos - 163000 EURO Timisu de Jos, Timisu de Jos , jud. Brasov

Proprietar,vand direct,casa mare,Brasov,foarte buna si ca o pensiune la Timisul de Jos,Dambul Morii,pozitie de exceptie,langa apa curgatoare Timis,afluent al Oltului,apa de izvor(plina de pastravi) care poate fi exploatata si energetic,casa fiind pe lateralul apei chiar pe stanca acesteia. Camere multiple,bai la fel,sala de mese,sala de arme,,de dans,de instrumente muzicale,de arme,de vanatoare,parter,etaj,mansarda,pod enorm,mansardabil cu obiecte de patrimoniu de mare valoare,,2 curtzi,doua pivnite,una crama,alta de alimente,anexa-paviliomn separat,de o frumusetze rara cu cuptor rustic din caramida rosie,ca un corp doi,pavilion,ateliere complexe dotate cu aglomeratie de scule si altele,obiecte vechi de valoare la tot pasul,,anexe gospodaresti cu vietati insolite. Casa este recomandata de multimea operelor de arta dominatoare in toate spatiile care pot face obiectul unei negocieri separate,dar foarte convenabil in contextul negocierii in ansamblu.Locatia este plina de lumina si are vedere 360 grade si de la balcoanele camerelor si la distanta de zgomotul soselei Bv-Predeal. Soarele este la el acasa! Ozonul abunda. Gaz,curent,apa,centrale electrica,pe gaz si pe lemne,contoare separate pe anexe. Chiar nu se poate descrie totul,este emotionant la o vizitare.Daca doriti,mai multe imagini,va pot trimite un link . Fotografiile din anunt aproape ca nu reusesc sa spuna nimic din ceea ce este in realitatea complexa a locatiei care mai poseda un teren de 2000mp in apropiere cu o pozitie deosebita buna pentru a construi o vila sau o pensiune,locatie pentru care se face o negociere separata.Ca locatie de weekend,mai am o casa cu etaj,curte,gradina la Comarnic,ori la Cristian sau la Brasov,central

163000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.