Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Mures, Seulia de Mures  - 34990 EURO Proprietar 34990 €
Vanzare casa Mures, Seulia de Mures - 34990 EURO Seulia de Mures, Seulia de Mures , jud. Mures

Vand casa in seulia de Mures, la 5 km de Iernut langa autostrada, terenul are 16arii, cu deschidere la soseaua principala pe ambele parti. Pe teren se afla 2 case, una de 60mp cealalta de 90+90 mp parter+mansarda. Actualul proprietar s-a imbolnavit si nu a reusit sa termine casele, asadar casa mica e tencuita si peretii imbracati cu ghipskarton, instalatie electrica noua si acoperis nou din tabla, iar ceea mare necesita o investitie mai mare,s-a inceput finisarea cu ghipskarton, instalatie electrica noua, mansardarea nu e terminata, are acoperisul nou. Pentru mai multe detalii si poze sunati.

34990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Mures, Seulia de Mures  - 8000 EURO Proprietar 8000 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Seulia de Mures - 8000 EURO Seulia de Mures, Seulia de Mures , jud. Mures

Vand casa la tara in Seulia de Mures, avand apa, gaz, curent si o suprafata de 1000 mp sau schimb cu apartament sau garsoniera in Tg. Mures cu diferenta din partea mea., Incalzire: Gaz, Stadiul constructiei: Gri, numar etaj: 1, numar camere: 3, suprafata utila: 1000, suprafata totala: 1000, suprafata construita: 100, anul constructiei: 1950, Accept schimburi Stadiul constructiei: Gri , Numar nivele: 1 , Accept schimburi: da , Suprafata terenului: 1000,0 m2, Suprafata utila: 1000,0 m2, Suprafata construita: 100,0 m2, Numar camere: 3 , Incalzire: altele ,

8000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.