Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Timis, Obad  - 55500 EURO Proprietar 55500 €
Vanzare casa 2 camere Timis, Obad - 55500 EURO Obad, Obad , jud. Timis

Vand sau schimb casa situata in Obad la 23 km de Timisoara, sat foarte linistit cu gradinita, scoala, parcuri de joaca si mai multe magazine, acces drum asfaltat. Casa este P+M, are approx 120 mp este formata din 2 dormitoare, dressing , 2 bai, o bucatarie, living, hol, scara acces etaj superior, scara acces pod, terasa si camera tehnica. Casa este construita in 2014, caramida Porotherm, izolatie polistiren si tencuiala decorativa. Terenul aferent este de 2810 mp, fiind situata la intersectia dintre doua strazi are doua fronturi stradale de 55m, respectiv 50m. Incalzirea este in pardoseala, centrala termica pe lemn si puffer 300 litri. Apa calda menajera se prepara cu boiler electric. Exista apa curenta din foraj la 80 m adancime + fantana in curte pentru irigatii sau altele. Pe terenul casei se mai afla o livada imprejmuita cu gard cu optiuni si anexe de crestere a pasarilor. Mai exista inca o casa pe teren, cu 2 camere ce necesita reparatii sau eventual demolare. O portiune de approx 550 mp care imprejmuieste casa a fost amenajata recent prin decopertare strat vegetal, umplutura pamant si insamantare gazon. Casa este complet mobilata si utilata, se poate vinde asa, sau goala. Exista de asemenea optiunea de parcelare cu posibilitatea de constructie a inca doua case, fiecare cu front stradal propriu. Mai multe informatii la telefon.

55500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.