Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Decebal, strada Voroneț, 5 minute metrou Muncii, renovată, mobilată Agentie - 0 comision - exclusivitate 51000 €
Decebal, strada Voroneț, 5 minute metrou Muncii, renovată, mobilată Decebal, Bucuresti

Vânzare garsonieră renovată complet în zona Decebal, pe strada Voroneț, în bloc din 1970, la etajul 1/2, semidecomandată, 28 mp. Garsoniera e formată din 2 camere (schița atașată) de aproximativ 11 mp fiecare, baie cu duș și bucătărie deschisă cu holul la intrare. Interiorul e proaspăt renovat cu toate finisajele nou-nouțe; instalațiile electrică, sanitară și termică schimbate, ușile interioare sunt noi. Se vinde mobilată așa cum se află în fotografiile atașate și utilată cu plită, frigider și mașină de splălat rufe; dispune de un aparat de aer condiționat. Totul este nou. Bonus: blocul este înconjurat de o curte proprie și odată cu apartamentul se transmite în folosință și o cotă parte din curtea comună de aproape 18 mp. Strada e foarte liniștită, se intersectează perpendicular cu Decebal între Dristorului și Piața Muncii. Scara are acces stradal, cu interfon, sunt 4 apartamente pe etaj. Vederea garsonierei e pe spate, deasupra curții blocului, fără zgomot cauzat de trafic. Orientarea cardinală - Est. Metroul Piața Muncii se află la 7-8 minute de mers pe jos, Piața Alba-Iulia de asemenea. Toate actele sunt pregătite pentru vânzare, fotografiile sunt realizate acum și cheile în agenția noastră. Comisionul e zero, iar prețul e negociabil.

51000 €

   Apartament

Vezi Detalii
0% comision Garsoniera 45 mp Decebal Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
0% comision Garsoniera 45 mp Decebal Decebal, Bucuresti

Va propunem spre vanzare garsoniera confort 1 de 45 mp zona Decebal Garsoniera este compusa din o camera, o baie, o bucatarie, balcon, spatii de depozitare insumand o suprafata de 45 mp, situat la etajul 2/4, bloc construit in anul 1980. Este renovata, gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc, usa metalica, aer conditiont, bloc anvelopat termic. In zona avem: Metroul Piata Muncii, Cafenele, Restaurante, Supermarket, Centre Comerciale, Institutii Bancare, Scoala, Gradinita. Clasa energetica A Consum anual specific de energie kwh/m2an 65.56 Indice de emisii echivalent CO2 kgco2/m2an 25.51 Consumul anual specific de energie din surse regenerabile kwh/m2an: 0

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
DECEBAL-PIATA ALBA IULIA, APARTAMENT MODERN CU LOC DE PARCARE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
DECEBAL-PIATA ALBA IULIA, APARTAMENT MODERN CU LOC DE PARCARE! Decebal, Bucuresti

DECEBAL-PIATA ALBA IULIA, APARTAMENT MODERN CU LOC DE PARCARE! Zona de prestigiu, cu Banci, cladiri de birouri, restaurante si cafenele, foarte aproape de Tribunalul Bucuresti, Camera de Comert si Biblioteca Nationala. Apartament luminos, intr-un bloc din 1992, cu scara curata si loc de parcare. Interior renovat, mobilat complet, modern, bucatarie deschisa cu livingul, 2 bai, spatii depozitare, 1 balcon mare inchis pentru cele 2 dormitoare. Telefon: 0756.880.880

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament 3 camere Decebal, Bucuresti Proprietar 470 €
Inchiriere apartament 3 camere Decebal, Bucuresti Decebal, Bucuresti

Apartament 3 camere de inchiriat, 80 mp, pretabil birou, liber, nemobilata, utilat partial, geam termopan, parchet, aer conditionat , cablu internet si TV, gresie, faianta, situata central aproape de magazine, banci, teatru.Renovat nou.

470 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(