Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren Brazi + Tinosu, suprafata totala 11Ha, 0% comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 276150 €
Teren Brazi + Tinosu, suprafata totala 11Ha, 0% comision Brazi, Brazi , jud. Prahova

0% Comision Terenul prezentat in vederea vanzarii este situat in localitatea Brazi, ce apartine de judetul Prahova, la doar 40 Km de Bucuresti. Imobilul este in extravilanul comunei si are destinatia agricol. Terenul are 78.900 mp (7.9 Ha) cu deschideri multiple la drum de acces DJ 101G si avand deschidere catre padure. Apropierea de Bucuresti permite construirea unor hale de productie sau de depozitare, proiecte cu fonduri europene, a unui parc fotovoltaic, sau a unui cartier rezidential. In imediata apropiere de acesta in com. Tinosu este un teren in suprafata totala de 29.000 mp (2.9 Ha) in categoria extravilan, cu o deschidere generoasa la drum de exploatare la pretul de 1.8 euro/mp negociabil. Terenurile se pot vinde impreuna sau separat. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie telefonic.

276150 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren Agricol, Tinosu + Brazi , suprafata totala 11Ha, 0% comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 52200 €
Teren Agricol, Tinosu + Brazi , suprafata totala 11Ha, 0% comision Brazi, Brazi , jud. Prahova

0% Comision Terenul prezentat in vederea vanzarii este situat in localitatea Tinosu, ce apartine de judetul Prahova, la doar 40 Km de Bucuresti. Imobilul este in extravilanul comunei si are destinatia agricol. Terenul are 29.000 mp (2.9 Ha) cu deschideri multiple la drum de exploatare. In imediata apropiere de acesta in com. Brazi este un teren in suprafata totala de 78.900 mp (7.9 Ha) in categoria extravilan, cu o deschidere generoasa la drum de exploatare la pretul de 3.5 euro/mp negociabil. Terenurile se pot vinde impreuna sau separat. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie telefonic.

52200 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(