Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere, metrou politehnica. Agentie - 0 comision - exclusivitate 81000 €
Apartament 3 camere, metrou politehnica. Politehnica, Bucuresti

Vanzare apartament 3 camere, decomandat, situat intr-un imobil solid construit in 1977, zona Lujerului/Politehnica, vedere pe spate, spre zona linistita cu parcuri si spatii verzi Decomandat complet, apartamentul se afla la parterul unui bloc construit in 1977 pe 5 nivele. In vecinatate se gasesc magazinele Cora, Lidl, Shop&GO, patiseriile Luca si Matei, Fast Food Calif, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Liceul Teoretic "Tudor Vladimirescu", Complexul Sir, tot in zona gasim si locuri de joaca pentru copii, gradinite si after school, 5 minute de mers pe jos pana la metrou. Acces rapid la Mall Plaza Romania si Afi Palace Cotroceni Statii STB: 136; 236; 336; 61; 62; N115 Imobilul reprezinta o investitie sigura fiind amplasat in apropierea Universitatii Politehnica Oferim consultanta pentru creditul Noua Casa sau Ipotecar Caracteristici privind perfomanta energetica: - clasa energetică : A - consumul total specific de energie primară: 203.31 - indicele de emisii echivalent CO_2: 169.70 - consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 Pentru mai multe detalii sau vizionari, ma puteti contacta la numarul din anunt

81000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(