Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Garsoniera, de vanzare, langa Universitatea Politehnica Bucuresti Agentie - 0 comision - exclusivitate 47000 €
Garsoniera, de vanzare, langa Universitatea Politehnica Bucuresti Politehnica, Bucuresti

Se vinde, garsoniera luminoasa, cu ferestre mari! Pozitionata pe Aleea Ariesul Mare, nr. 2, 3 min de mers pe jos pana in curtea Universitatii Politehnica. Bloc pe lista de reabilitare Se afla la etajul 4 din 4, bloc construit in 1978. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, Core Lujerului, Afi Palace, Plaza Mall, Auchan, Carrefour , Starbucks, KFC, McDonalds, Dechatlon, World Class cu sali de fitness si bazine de inot, Piscine, SPA, Sauna, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, Ballroom de evenimente, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii! Racordat la utilitati: curent, apa, gaz, canalizare, contoare separate. Cablu si internet de mare viteza. Acces securizat in scara blocului – interfon si sistem de supraveghere cu camere video. Statii STB: 136, 336, 61, 62 chiar la strada. Aproape de metrou Lujerului, 3-4 min de mers pe jos Acces rapid la statia de tramvai 41. Se vinde cu mobilier si electrocasnice. Poate fi si o investitie profitabila in vederea inchirierii. Va asteptam cu drag sa pasiti in urmatoarea dumneavoastra locuinta! Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare!

47000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(