Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Dragomirești, casă nouă 3 camere, 2 băi, terasă, apă, canalizare, gaze Agentie - 0 comision - exclusivitate 109000 €
Dragomirești, casă nouă 3 camere, 2 băi, terasă, apă, canalizare, gaze Dragomiresti-Vale, Dragomiresti Vale , jud. Ilfov

La 5-6 km de Bucuresti, prin Militari, Chiajna, în localitatea Dragomiresti, într-o zonă rezidențială nouă. Casă tip parter cu structura de rezistență din beton armat, zidărie portantă din caramidă de 25 cm. Are 116 mp construiti + terasa 19 mp si este formata din living 23 mp, bucătărie 14 mp, dormitor de 15,60 mp cu baie de 4,76 mp, dormitor 13,8 mp, baie 4 mp, hol 5,95 mp, vestibul 4,15 mp + terasă acoperită de19 mp si cameră tehnică 6,5 mp. Izolatia termică: polistiren de 100 mm cu EPS 80 si vată minerală (optional celuloză). Peretii interiori se tencuiesc, gletuiesc, finisează si se zugrăvesc. Casa este acoperită cu tiglă metalică mată de 0,5 mm, tâmplăria exterioară din termopan. Incălzirea: centrală termică in condensatie de 24 kw, calorifere din otel. Instalatie electrică din cupru. Parchetul, gresia, faianța, ușile interioare si obiectele sanitare se pot alege de cumpărător in limita unui buget prestabilit. Curte împrejmuită, alee auto si pietonala și trotuare in jurul casei, din beton armat. Se predă la cheie, racordată la utilităti: apă, canalizare, gaze, curent. Se poate cumpara cu credit bancar. Pret la cheie: 109.000 EUR; comision 0.

109000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(