Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren Domnesti / Strada Ciocarliei  16 euro mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 53232 €
Teren Domnesti / Strada Ciocarliei 16 euro mp Clinceni, Clinceni , jud. Ilfov

Comuna Clinceni, Ilfov, 3327 mp, teren extravilan. Va propunem spre vanzare un teren situat in zona Domnesti cu o deschidere 12 ml. Terenul beneficiaza de curent electric in imediata apropiere. Pret vanzare: 16 Euro/mp, Negociabil Link oferta: www.remax.ro

53232 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare vila de 9 camere, teren 4681 mp in Clinceni, judetul Ilfov Agentie - 0 comision - exclusivitate 290000 €
Vanzare vila de 9 camere, teren 4681 mp in Clinceni, judetul Ilfov Clinceni, Clinceni , jud. Ilfov

Casazela va prezinta o proprietate generoasa ca suprafata si teren, amplasata in Clinceni - una dintre localitatile adiacente Bucurestiului care se bucura de o dezvoltare accelerata. Descrierea proprietatii Imobilul construit in regim de S+P+1E+M are o suprafata utila de 955 mp, cu o amprenta la sol de 363 mp. Proprietatea dispune de 9 camere si de un garaj de 82 mp, respectiv un depozit de 23 mp. Terenul aferent are o suprafata de 4.681 mp. Vila dispune de utilitat precum energie electrică, gaz, apa (puț forat și hidrofor) și fosa septică. Băile sunt echipate cu boilere electrice și cadă cu hidromasaj / jacuzzi. Încălzirea se face cu boiler de gaz, proprietatea avand si aparate de aer condiționat și ventilatoare. Vila este potrivita atât pentru uz comercial (ex: centre medicale, gradinite/after school) cât și rezidențial, zona avand diferite dezvoltari imobiliare (cartiere rezidentiale, pensiuni, sali de evenimente, magazine de reprezentanta auto). Amplasare Proprietatea este localizata in Vestul Bucurestiului, dupa intrarea in comuna Clinceni, de pe drumul judetean 602 (Bucuresti-Domnesti) venind de pe Șoseaua de centură. Principalele artere de trafic din zonă sunt Șoseaua Tudor Vladimirescu, Șoseaua Prelungirea Ghencea și Șoseaua de centură București. În apropiere se află Complexul rezidențial Curtea Domneasca, Supermarket-ul Penny Market, un mall, grădinițe, magazin de materiale de construcție, case private, vile și parcele potrivite pentru construcție. Accesul principal la această proprietate se face prin strada Putul Olteni, care este o stradă asfaltată, pavată, dar exista si un access secundar din strada Fortului. Pretul de vanzare al proprietatii este de 290 000 euro. Se vinde liber, fara comision, vanzare directa!

290000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(