Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  apartament Ilfov, Branesti  - 100000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 100000 €
Vanzare apartament Ilfov, Branesti - 100000 EURO Branesti, Branesti , jud. Ilfov

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:1. Beneficii oferite de zona:- Comuna Branesti, jud. Ilfov, curat, cu strazi asfaltate, retea de apa si canalizare in continua dezvoltare- acoperire servicii tv, internet fibra optica, telefonie mobila (3G/4G)- cresa, gradinita, afterschool- in prezent, accesul in capitala se poate face prin DN3 (drumul vechi spre Constanta), prin orasul Pantelimon cu intrare in Bucuresti pe la Cora Pantelimon- accesul la centura Bucuresti se poate face din orasul Pantelimon pentru directia zona de nord (Pipera - Aviatiei - Baneasa) si A3 (sau prin Cozieni si Pasarea).- acces direct la A2 in lucru - finalizare august 2021 - care va facilita foarte mult accesul si va reduce timpii - distanta pana la Piata Unirii - 21km / Piata Victoriei - 24km - Tren:Gara Baneasa: 21 min;Gara de Nord: 30 min;Gara Obor: 27 min- Autobuz: STB R4582. Beneficii tehnice ale ofertei:-teren 2100mp in Branesti, Ilfov cu deschidere directa la lac; dincolo de lac este padurea Pantelimon- intravilan, edificabil - strada asfaltata- toate utilitatile la casa alaturata- deschidere la lac 18m- deschidere la strada 28m- latime 19m- gard pe una dintre lungimi3. Situatia juridica:- acte proprietate, documentatie cadastrala actualizata, liber de sarciniID ACTIV IMOB: 209544CASA te bucuri!!!

100000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(