Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren intravilan 608mp Branesti utilitati si certificat de urbanism Agentie - 0 comision - exclusivitate 84000 €
Teren intravilan 608mp Branesti utilitati si certificat de urbanism Branesti, Branesti , jud. Ilfov

Va prezentam un teren pentru contructie casa in localitatea Branesti, judetul Ilfov strada Violetelor nr.55 + proiect casa arhitect Andrada Chilom. Este vorba despre 608 m2 + 126m2 drum de servitute. Terenul are 15,8m X 38,5m si este ingradit. In partea de Nord a terenului este o casa construita , la Sud de teren este un superb peisaj padure + lac , la Est este o livada de pomi fructiferi iar la Vest este drumul de servitute. Are curent in curte cu contor enel obtinut prin autorizatie , gaz , certificat de urbanism la zi , studiu geo si se afla in ultima etapa a obtinerii autorizatiei de constructie. In primavara anului 2022 este programata lucrarea de racordare la reteaua de apa si canal. Nu exista probleme de obtinere a autorizatiei sau alta problema cu actele. Totul este facut legal si transparent. Strada Violetelor este lata de 9m si este asfaltata in primavara acestui an , drumul de servitute ( drum privat ) este intretinut de noi in mod regulat adaugand piatra concasata. Accesul pana in Bucuresti se face prin 3 variante auto : Autostrada soarelui , prin Pantelimon sau prin Glina. Statie de tren de la Gara de Nord RATB de la Cora Pantelimon. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare.

84000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(