Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Valcea, Pausesti-Otasau  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Valcea, Pausesti-Otasau - 0 EURO Pausesti-Otasau, Pausesti-Otasau , jud. Valcea

Vand terenuri pe suprafata comunei Pauesti-Otasau, cat si pe raza comunei Folesti, arabile, livezi sau fanete, pentru cei interesati mai multe detalii la telefon. Pretul poate fi usor negociabil in functie de teren si se accepta si unele schimburi.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  5400 mp Valcea, Pausesti-Otasau  - 216000 EURO Proprietar 216000 €
Vanzare terenuri constructii 5400 mp Valcea, Pausesti-Otasau - 216000 EURO Pausesti-Otasau, Pausesti-Otasau , jud. Valcea

Vand 5200 mp teren LUNCA si ZAVOI in comuna Pausesti Otasau, judetul Valcea Vand 4788 mp teren LUNCA intravilan prelungita cu 400 mp ZAVOI la raul Otasau in comuna Pausesti Otasau, judetul Valcea (la 5 km de Baile Govora si 20 km de Horezu). Acces direct la drumul judetean asfaltat si la drumul comunal pietruit. Zona construibila. Curent elctric, apa potabila de la retea.

216000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.