Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere apartament 2 camere Colentina, Bucuresti Proprietar 280 €
Inchiriere apartament 2 camere Colentina, Bucuresti Colentina, Bucuresti

ofer inchiriere ap. 2 camere, zona Colentina- Teiul doamnei, decomandat, 3/10, renovat, toate imbunatatirile, (gresie faianta, usa metalica, termopane) mobilat, utilat (frigider, aragaz, masina spalat rufe) , interfon, contoare apa si calorifere, balcon inchis, bloc reabilitat, zona linistita, 280 euro, proprietar, tel. 0756803283

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Colentina - Gherghitei, apartament 3 camere 73 mp, etaj 9 din 10! Agentie - 0 comision - exclusivitate 77000 €
Colentina - Gherghitei, apartament 3 camere 73 mp, etaj 9 din 10! Colentina, Bucuresti

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! COLENTINA - GHERGHITEI, APARTAMENT 3 CAMERE 73 MP, ETAJ 9 DIN 10. Zona cu facilitati multiple, aproape de scoli, magazine, mijloace de transport in comun. Apartament curat si confortabil, intr-un bloc solid, anvelopat, cu scara curata, 2 cai de acces. Interior versatil, luminos, suprafata utila optima, 2 balcoane.

77000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Colentina - Sos. Fundeni, Avion, comision 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 63000 €
Colentina - Sos. Fundeni, Avion, comision 0 Colentina, Bucuresti

Colentina intersectie cu sos. Fundeni, 2 camere, 53 mp. semidecomandat, etaj 7/10. Accesul se face stradal din sos. Fundeni, vederea este pe spate, neobturata de alte constructii. Apartamentul necesita renovare completa. Are teava de gaze separata ( se poate monta centrala termica de apartament, sunt 2 focuri de gaz). Blocul este reabilitat termic. Apartamentul este scos la vanzare de catre proprietar. Comisionul pentru cumparator este 0. Suntem cu toate actele la zi ( cadastrul trebuie sa iasa pe data de 09.07.2022). Se accepta orice modalitate de plata (cash, credit ipotecar/prima casa). Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati.

63000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila Colentina 200 mp, birouri, productie, depozitare - 0% comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 189000 €
Vila Colentina 200 mp, birouri, productie, depozitare - 0% comision Colentina, Bucuresti

Vila individuala, alipita la calcan, cu 5 camere, curte proprie, 2 bai, pozitionata excelent intr-o zona linistita cu case, cu acces usor din Soseaua Colentina, Soseaua Fundeni si Soseaua Andronache. Compartimentare: La parter: 2 camere, baie, casa scarii. Suprafata utila: 88 mp; La etaj: 2 camere unite (open-space), balcon inchis, casa scarii. Suprafata utila: 90 mp. Exista posibiliatea creeri unei scari exterioare de acces direct catre acest etaj, prin balcon; Mansarda: o camera + casa scarii. Suprafata utila: 37 mp. Acces rapid spre Stefan cel Mare - Obor (11 minute), spre centura Bucurestiului - Afumati - Doraly (12 minute), spre complex Dragonul Rosu (8 minute). Timp parcurs pana la metrou, cu transportul in comun: Metrou Bucur Obor - 20 minute. Mijloace de transport in comun aflate in vecinatate: autobuze STB 253, 667, N108, 682, R409, 182, 343, tramvai 21, troleibuz 66. - Racordata la toate utilitatile: gaz, energie electrica, apa de la retea, canalizare. - Centrala termica proprie. - 2 locuri de parcare in curte; Poate fi folosita pentru: birouri, cabinete medicale, clinica, gradinita, afterschool, spatiu de productie depozitare si birouri, locuinta. In momentul de fata vila este folosita pentru activitati de birou. In imediata apropiere se afla intersectia Soseaua Colentina-Fundeni-Andronache. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare! Oferim comision colegului colaborator.

189000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Garsoniera zona Obor Agentie - 0 comision - exclusivitate 57500 €
Garsoniera zona Obor Colentina, Bucuresti

Am placerea de a va propune o garsoniera decomandata langa gura de metrou obor. Compartimentare: dormitor, baie, bucatarie, hol, debara. 28.67 suprafata utila, aprope de clasa de confort 1. Este situat la etajul 5 al unui imobil construit in anul 1976 Facilitati ale zonei: - 1 minut pana la metrou; - Parcuri, scoli, gradinite. - Centrul comercial Bucur Obor; - Liniile de tramvai: 1, 36, 46, 16. Puteti accesa link-ul pentru prezentarea video: https://youtu.be/7qsT1kGo0nY Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Va asteptam la vizionare! Colaborare cu toti colegii din Real Estate!

57500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Lizeanu/ Bradesti, casa cu teren, lot de colt - 2 deschideri, amprenta 130 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 180000 €
Lizeanu/ Bradesti, casa cu teren, lot de colt - 2 deschideri, amprenta 130 mp Colentina, Bucuresti

Casa cu teren situat pe str.Bradesti intersectie cu str.Halmeu, potential comercial ridicat, perfect pentru dezvoltare imobiliara, deschidere la 2 strazi. Suprafata terenului este de 167 mp, cu dubla deschidere si o forma patratoasa (13 X13 ml), dispune de toate utilitatile (gaz, curent, apa, canalizare). Pe teren se afla 2 constructii, una pentru locuit si una pentru activitate comerciala, in total avem o suprafata utila de 150 mp, in plus fiind amenajate spatii utile si la nivelul podului. Regimul de inaltime al celor 2 constructii este demisol + parter inalt + mezanin. Vecinatatile sunt mixte: rezidentiale si comerciale, accesul este usor din Soseaua Stefan cel Mare, prin str.Lizeanu. Destinatia potrivita a imobilului este in principal comerciala, dar poate fi si rezidentiala. Forma terenului, indicatorii urbanistici si actualul grad de ocupare recomanda aceasta proprietate ca fiind una cu un potential de dezvoltare ridicat, cea mai buna modalitate de valorificare fiind prin extindere si modernizare a ccea ce exista acum. Comisionul pentru cumparator este 0%!

180000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(