Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii 5000 mp Sibiu, Daia - 85000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 85000 €
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Sibiu, Daia - 85000 EURO Daia, Daia , jud. Sibiu

Vand 5000 mp teren extravilan in zona de cabane din Daia Noua,pretul este 17 E mp negociabil.

85000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Sibiu, Daia - 365000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 365000 €
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Sibiu, Daia - 365000 EURO Daia, Daia , jud. Sibiu

Terenul are suprafata de 5000 mp, se afla la doar aproximativ 100 m de drumul principal avand o priveliste foarte placutaEste posibila racordarea la utilitati: apa, curent electric, canalizare. Ideal pentru constructia unei case/cabane. Zona este foarte cautata si intr-o continua dezvoltare. Pret negociabilProprietatea se afla la 7 km de Sibiu.

365000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Sibiu, Daia - 24000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 24000 €
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Sibiu, Daia - 24000 EURO Daia, Daia , jud. Sibiu

Teren de vânzare în judeţul Sibiu localitatea Daia Nouă din Roşia, la 11 km de Sibiu, avand o deschidere de 50 m şi o suprafaţa totală de aproximativ 2000 mp, de fapt, două parcele alăturate a câte 1000mp, pretabil pentru investiţie sau construcţie. Zona este într-o continuă dezvoltare fiind deja cartier de case şi vile, cu canalizare, cu proiect pentru gaze naturale şi asfaltare. Având poziţia cea mai înaltă din toată zona, terenul oferă o privelişte spectaculoasă, neobstrucţionată asupra întregului lanţ al Munţilor Făgăraş. Utilităţi: curent electric. Restul de utilităţi se află în zonă. Prefer contactul pe e-mail sau telefonic numai după ora 18.

24000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Sibiu, Daia - 10000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 10000 €
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Sibiu, Daia - 10000 EURO Daia, Daia , jud. Sibiu

Vand teren intravilan imprejmuit Daia Noua amplasat pe lungimea drumului,conform schitei.Acte la zi fara probleme.

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare vila cu 4 etaje Sibiu, Daia - 32900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 32900 €
Vanzare vila cu 4 etaje Sibiu, Daia - 32900 EURO Daia, Daia , jud. Sibiu

Casa cu 5 camere si 150 mp utili de vanzare la doar 12 km de Sibiu. Situata in Casolt, solida constructie reprezinta cu siguranta alegerea pentru o familie de gospodari si asta pentru ca terenul de 1260 mp ofera posibilitatea de amenajare atat a unui loc de recreere, cat si a unei gradini cochete. Cei 150 mp utili sunt structurati astfel: la demisol se afla o bucatarie de vara cu geamurile la strada, in vreme ce la parterul inalt se afla bucatarie cu living, dormitor si o baie cu geam, iar la mansarda se pot amenaja 3 dormitoare si o baie. Terenul de 1260 mp este structurat astfel: 80 mp reprezinta amprenta la sol, in vreme ce 1180 mp sunt curtea libera si gradina. Din punct de vedere al imbunatatirilor locuinta beneficiaza de usa din PVC la intrare, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, finisajele interioare se afla la stadiul de gri avansat, fiind necesara gletuirea peretilor, iar actualii proprietari pun la dispozitie 30 de saci de glet, astfel ca nu sunt necesare investitii suplimentare. Utilitatile apa, gaz, curent si canalizarea sunt racordate la casa, astfel ca nu mai reprezinta costuri necesare. Casa se afla intr-o zona buna a comunei Casolt, in apropiere de biserica si scoala din comuna, precum si parcul de joaca pentru copii. Strazile sunt asfaltate si iluminate. Pretul de vanzare al acestei case este de 32.900 euro.TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic!Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul oficial Taboo Imobiliare -> TABOO roPrecizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 20164 Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.82

32900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Teren Daia / Strada Merilor. Comision 0 !!! Agentie - 0 comision - exclusivitate 150000 €
Teren Daia / Strada Merilor. Comision 0 !!! Daia, Daia , jud. Sibiu

Avem placerea de a va oferi in exclusivitate un teren intravilan de 6.000 de mp si front stradal de 127m, in imediata apropiere a soselei nationale. Terenul poate fi parcelat la cerere in 6 parcele a cate 1000 de mp. la pretul de 29 euro pe mp. Proprietatea se afla in cea mai pitoreasca zona din Loc.Daia Noua dispunand de curent, apa si canalizare la front. Pretabil pentru constructie case sau micro industrial cu posibilitate linie trifazica. Zona este impanzita de case si proprietari de inalt rang si responsabilitate. Momentan exista proiect pentru gaze naturale si un proiect aprobat pentru asfaltare.

150000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 13.4 ha Sibiu, Daia - 8900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 8900 €
Vanzare terenuri constructii 13.4 ha Sibiu, Daia - 8900 EURO Daia, Daia , jud. Sibiu

Teren de vanzare extravilan 13400 mp in Daia Rosia judetul Sibiu, este amplasat intr-o zona foarte frumoasa, avand o panorama deosebita asupra imprejurimilor. Proprietatea are doua deschideri la doua drumuri de exploatare, o deschidere de 245 metri liniari la o latura si la cealalta latura deschiderea este de 118 metri liniari, utilitatile respectiv curentul se afla la aproximativ 900 de metri. Terenul fiind situat intr-o zona pitoreasca cu o priveliste frumoasa, este pretabil pentru a deschide o mica afacere agro-turistica, pentru a construi o cabana sau pentru zona de agrement, terenul oferind multiple posibilitati datorita ambientului deosebit. De asemenea este pretabil si pentru agricultura, livada, vita de vie cat si pentru o ferma, fiind amplasat de un deal cu o panta lina. Pretul este de 8900 euro, usor negociabil.TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic!Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul oficial Taboo Imobiliare -> TABOO roPrecizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 12535 Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.82

8900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(